Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų "statybininkės"

QUOTE(Lana*** @ 2011 10 20, 10:37)
as naudoju purskiama valikli, puikiai nusivalo viskas thumbup.gif Pirktas Ermitaze, gamintojas Prazncuzija, tik pavadinimo nepamenu doh.gif

Jei apie ta pati galvoju, tai "DMO", apie 20 litu g.gif
Atsakyti
dar norejau klausti,pas ka roletai sviesus, ar gerai sulaiko saule vasara? vyras sako deti tamsesnius, as tamsesniu nenoriu schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 20, 10:43)
Jei apie ta pati galvoju, tai "DMO", apie 20 litu g.gif

TAIP 4u.gif man jis labai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 20, 10:45)
dar norejau klausti,pas ka roletai sviesus, ar gerai sulaiko saule vasara? vyras sako deti tamsesnius, as tamsesniu nenoriu  schmoll.gif  g.gif

oj indruciuk, mano mama turi, zinok vasara nepadeda nuo saules pasisleptis, gailesi dabar kad tamsesnius neissirinko 4u.gif pas ja visi langai sauletoj pusej doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 20 spalio 2011 - 10:00
Esu susimastyme, kuris variantas graziau atrodytu. Langas is dvieju daliu. Ar roleta deti ant abieju langiuku atskirai, ar pries angiokrasti vientisa g.gif
Tokius du turiu du langus: virtuveje ir rubineje.

QUOTE(indruciukas @ 2011 10 20, 10:33)
- as klausiau 4u.gif  valiau su zoomu is amway- viskas puikiai nusivale  thumbup.gif manau ir su paprastu valikliu butu nusivale, tik butu reikeje biski daugiau patrinti  biggrin.gif

--o tie "kasetiniai" roletai buna prekybos centruose?

- nes as pati valiau stikla su orkaiciu valikliu. Uzpurskiau, truputi palaukiau ir nuvaliau. Grandyti nereikejo thumbup.gif

-- kasetiniu nepastebejau. Pas giminaite kai gamino roletus, ir kur lanagai labai auksti, tai paliko atvirus, be remelio. Nes per storas susiviniavimas, netelpa i kasete. Tai ir esu susimastyme delto. g.gif

QUOTE(Lana*** @ 2011 10 20, 10:37)
as naudoju purskiama valikli, puikiai nusivalo viskas thumbup.gif Pirktas Ermitaze, gamintojas Prazncuzija, tik pavadinimo nepamenu doh.gif

dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 20, 10:45)
dar norejau klausti,pas ka roletai sviesus, ar gerai sulaiko saule vasara? vyras sako deti tamsesnius, as tamsesniu nenoriu  schmoll.gif  g.gif

mes bute turejom, tai mums sviesus thumbup.gif Ir dabar tik sviesius ziuriu. I vaiko kambari jau paemusi turiu.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 10 20, 10:56)
Esu susimastyme, kuris variantas graziau atrodytu. Langas is dvieju daliu. Ar roleta deti ant abieju langiuku atskirai, ar pries angiokrasti vientisa  g.gif
Tokius du turiu du langus: virtuveje ir rubineje.

o romanetes virtuvej nenori, mas asmeniskai roletes virtuvej schmoll.gif rubinej tai dar nieko 4u.gif
Atsakyti
Gal kas kur matet tokiu lempu pirkt smile.gif  ???
Man reik tos apacios tokios mocnos  biggrin.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 20 spalio 2011 - 10:09
Sveikutes 4u.gif
Pas mus siandien vedzioja signalizacija ir santechnikai jau savaite dirba. O kai nuvaziavau ileist "signalizistu" pamaciau kad vonioj stoglangi vakarykstes naktiesa audra sugebejo atidaryt, matyt kazkas neuzdare gerai, tai vandenelio .... iki pirmo auksto...

[quote=oksis1,2011 10 20, 10:34]
Labas rytas smile.gif
gryztu ir as i jusu gretas pgaliau, o tai visai jau prapuolus is cia buvau, darbeliai nejudejo, o ir interneto pora savaiciu neturejome namie doh.gif tai dabar visa temute kol perskaitysiu kiek cia visko priraset...
mes tai dabar pamatukus bandom dar spet pasidaryt iki ziemos. tai turiu klausimuka, pamatai poliniai- koki polistirola dejote po rostverko apacia? ir koki stori?

Musu poliniai, tai man rodos 10mm dejo i apacia polistirolo ir is vidaus siltinom, o is lauko siltinom tik tada kai visa nama, nes labai nusidauzo jei iskaro uzdeda. Ir is vidaus ne iki pat virsaus iskaro dejom, o dabar kai juodgrindes pylem ir uzdejo iki pamato virsaus viduj...

[quote=indruciukas,2011 10 20, 10:45]
dar norejau klausti,pas ka roletai sviesus, ar gerai sulaiko saule vasara? vyras sako deti tamsesnius, as tamsesniu nenoriu schmoll.gif g.gif
[/quote]

As namie turiu 3 rusiu roletus: sviesius svetainej pietvakariu pusej, tamsius rytu pusej ir tokius visai nepermatomus, tarsi su "klijonke" is lauko - rytu pusej miegamajam - jie visai nieko nepraleidzia is dienos padaro nakti lotuliukas.gif . O tie kur tamsus vaiku kambary tai nieko nesiskiria nuo tu sviesiu kai saule sviecia. Taip kad namuke vienareiksmiskai desiu sviesius. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salamandra07: 20 spalio 2011 - 10:17
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2011 10 20, 10:33)
Parasysiu albumo duomenis i az jei 2 dienas nieks del to nepriestaraus ax.gif

Labas rytas, ir mane gal prijamset? 4u.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2011 10 20, 11:15)
Musu poliniai, tai man rodos 10mm dejo i apacia polistirolo ir is vidaus siltinom, o is lauko siltinom tik tada kai visa nama, nes labai nusidauzo jei iskaro uzdeda. Ir is vidaus ne iki pat virsaus iskaro dejom, o dabar kai juodgrindes pylem ir uzdejo iki pamato virsaus viduj...

ten turbut ne mm, o cm turejo buti?
o tai dedasi paprastas baltas polistirolis, ne koks kietas?
Atsakyti
QUOTE(Lana*** @ 2011 10 20, 10:58)
o romanetes virtuvej nenori, mas asmeniskai roletes virtuvej schmoll.gif rubinej tai dar nieko 4u.gif

noreciau, bet kai pasakiau lango ismatavimus, atsakymas buvo romaneciu kaina apie 700lt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 10 20, 09:45)

Sveiki,pas mus roletai sviesus gumuoti,tai jokia sviesa nepraeina ir vasara siluma siek tiek sulaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2011 10 20, 09:04)
Kur geriau pirkti veidrodzius? Man reik Ovaliniu didesniu  4u.gif

zinau, kad kai ieskojom i buta spintai veidrodoiniu duru, tai vaziavom prie bauhof i bazes, ten berods stiklita ar kaip ten jie vadinasi, bet jie ten patys ir pjausto, padaro kokio reik ir padori kaina, bet gal kas zino ir kitur 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(asaraa @ 2011 10 20, 09:25)
Ir dar klausimukas: kur graziu vaikisku zadintuvu yra.  4u.gif
vat iki ju kazkaip nedavaziuoju  doh.gif O ar ne dvi vietos bazej yra  g.gif

dvi 4u.gif
Papildyta:
4u.gif
QUOTE(asaraa @ 2011 10 20, 09:41)
cia glasvega?

vat butent sita ir turejau galvoje tik pavadinima buvau pamirsusi, bet dar viena yra
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2011 10 20, 10:05)
Labas rytas visoms  mirksiukas.gif

gal AlanDeko pardej Akropoly  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti