Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Praeita savaite keleta kartu klaipedos akropolio lindexe buvau, tai kiek ten daug drabuzeliu ispardavime! Galetu Vilniuje tiek buti..smile.gif
Atsakyti
Vilniaus Akropoliui 10 metų, todėl 04.29 - 20% nuolaida visiems vaikų drabužėliams.
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 25, 12:17)
Vilniaus Akropoliui 10 metų, todėl 04.29 - 20% nuolaida visiems vaikų drabužėliams.

truputi patikslinsiu mirksiukas.gif

LINDEX- Vilniaus Akropolis

04.26 - Pirk tris, mokėk tik už 2! Pigiausia prekė nemokamai.
04.27 - 20% nuolaida apatiniam trikotažui.
04.28 - 20% nuolaida visiems moteriškiems drabužiams.
04.29 -20% nuolaida visiems vaikų drabužėliams.
Atsakyti
yra nuolaidu striukytems 40proc mirksiukas.gif
Deja norimos negavom sad.gif Teko siek tiek kitokia pirkti. Lentynos neblogai pravalytos smile.gif
Atsakyti
Vaiku rubams ta nuolaida galioja jau ir siandien, mes ka tik is akropolio. Bet nieko neradau ko norejau, tikrai lentynos patustintos g.gif
Atsakyti
gal zinote per kiek dienu galima grazinti netikuses prektyre i parduotuve
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2012 05 01, 12:45)
gal zinote per kiek dienu galima grazinti  netikuses prektyre i parduotuve

per dvi savaites
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2012 05 01, 12:45)
gal zinote per kiek dienu galima grazinti  netikuses prektyre i parduotuve

Kudikiu drabuziai nepriimami ir nekeiciami, tik vaikiskiems galioja 2 sav. terminas ax.gif nebent iseitu susitarti kazkaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2012 05 01, 14:33)
Kudikiu drabuziai nepriimami ir nekeiciami, tik vaikiskiems galioja 2 sav. terminas ax.gif nebent iseitu susitarti kazkaip  rolleyes.gif

man tai problemu nekilo, kai norejau romperiuka pasikeisti i didesni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 05 01, 17:36)
man tai problemu nekilo, kai norejau romperiuka pasikeisti i didesni ax.gif

man irgi nebuvo problemų Klaipėdos akropolio Lindexe 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Atsirado dar viena Lindex'o pamišėlė biggrin.gif
Nors mūsų lėlytė ateis tik po gero mėnesio, bet beveik visas garderobas iš Lindex'o wub.gif Pirmu taikymu lekiu į Lindex'ą kai tik esu Akropoly lotuliukas.gif Neįmanoma atsispirti, tokie nerealųs tie kūdikių rūbeliai wub.gif
Esu iš Šiaulių, tai pas mus ten visada yra trys kabyklėlės su išparduodamais rūbiukais kūdikiams (nuolaidos iki 70 proc.), tai bodžiukai, suknytęs, kelnytės po 9 lt būna bigsmile.gif Vis prasieinu ir kokį rūbiuką nuperku. Nors jau pakankamai visko turiu, bet vistiek nesusilaikau prieš juokingą kainą ir superinį grožį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 05 04, 15:41)
Sveikutės 4u.gif  Atsirado dar viena Lindex'o pamišėlė biggrin.gif
Nors mūsų lėlytė ateis tik po gero mėnesio, bet beveik visas garderobas iš Lindex'o wub.gif  Pirmu taikymu lekiu į Lindex'ą kai tik esu Akropoly lotuliukas.gif Neįmanoma atsispirti, tokie nerealųs tie kūdikių rūbeliai wub.gif
Esu iš Šiaulių, tai pas mus ten visada yra trys kabyklėlės su išparduodamais rūbiukais kūdikiams (nuolaidos iki 70 proc.), tai bodžiukai, suknytęs, kelnytės po 9 lt būna bigsmile.gif Vis prasieinu ir kokį rūbiuką nuperku. Nors jau pakankamai visko turiu, bet vistiek nesusilaikau prieš juokingą kainą ir superinį grožį ax.gif

kolekcionuokit, kolekcionuokit, kai gimsta leliukas, bent pirmaisiai menesiais, ne taip lengva iš namų ištrūkti iki parduotuvės:)
o mes baiginėjam leliukiškus (86) dydžio nešiot, tai kiek pastebėjau, didesniems jau ne taip viskas gražu..
Atsakyti