Vilniaus Akropoliui 10 metų, todėl 04.29 - 20% nuolaida visiems vaikų drabužėliams.
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 25, 12:17)
Vilniaus Akropoliui 10 metų, todėl 04.29 - 20% nuolaida visiems vaikų drabužėliams.
truputi patikslinsiu

LINDEX- Vilniaus Akropolis
04.26 - Pirk tris, mokėk tik už 2! Pigiausia prekė nemokamai.
04.27 - 20% nuolaida apatiniam trikotažui.
04.28 - 20% nuolaida visiems moteriškiems drabužiams.
04.29 -20% nuolaida visiems vaikų drabužėliams.
yra nuolaidu striukytems 40proc
Deja norimos negavom
Teko siek tiek kitokia pirkti. Lentynos neblogai pravalytos

Deja norimos negavom

Vaiku rubams ta nuolaida galioja jau ir siandien, mes ka tik is akropolio. Bet nieko neradau ko norejau, tikrai lentynos patustintos

gal zinote per kiek dienu galima grazinti netikuses prektyre i parduotuve
QUOTE(bresk5 @ 2012 05 01, 12:45)
per dvi savaites
QUOTE(bresk5 @ 2012 05 01, 12:45)
Kudikiu drabuziai nepriimami ir nekeiciami, tik vaikiskiems galioja 2 sav. terminas

QUOTE(gute73 @ 2012 05 01, 14:33)
Kudikiu drabuziai nepriimami ir nekeiciami, tik vaikiskiems galioja 2 sav. terminas
nebent iseitu susitarti kazkaip 

man tai problemu nekilo, kai norejau romperiuka pasikeisti i didesni

QUOTE(Aikštingoji @ 2012 05 01, 17:36)
man irgi nebuvo problemų Klaipėdos akropolio Lindexe

Sveikutės
Atsirado dar viena Lindex'o pamišėlė
Nors mūsų lėlytė ateis tik po gero mėnesio, bet beveik visas garderobas iš Lindex'o
Pirmu taikymu lekiu į Lindex'ą kai tik esu Akropoly
Neįmanoma atsispirti, tokie nerealųs tie kūdikių rūbeliai
Esu iš Šiaulių, tai pas mus ten visada yra trys kabyklėlės su išparduodamais rūbiukais kūdikiams (nuolaidos iki 70 proc.), tai bodžiukai, suknytęs, kelnytės po 9 lt būna
Vis prasieinu ir kokį rūbiuką nuperku. Nors jau pakankamai visko turiu, bet vistiek nesusilaikau prieš juokingą kainą ir superinį grožį

Nors mūsų lėlytė ateis tik po gero mėnesio, bet beveik visas garderobas iš Lindex'o

Esu iš Šiaulių, tai pas mus ten visada yra trys kabyklėlės su išparduodamais rūbiukais kūdikiams (nuolaidos iki 70 proc.), tai bodžiukai, suknytęs, kelnytės po 9 lt būna

QUOTE(Chardonnay @ 2012 05 04, 15:41)
Sveikutės
Atsirado dar viena Lindex'o pamišėlė
Pirmu taikymu lekiu į Lindex'ą kai tik esu Akropoly
Neįmanoma atsispirti, tokie nerealųs tie kūdikių rūbeliai
Vis prasieinu ir kokį rūbiuką nuperku. Nors jau pakankamai visko turiu, bet vistiek nesusilaikau prieš juokingą kainą ir superinį grožį 

kolekcionuokit, kolekcionuokit, kai gimsta leliukas, bent pirmaisiai menesiais, ne taip lengva iš namų ištrūkti iki parduotuvės:)
o mes baiginėjam leliukiškus (86) dydžio nešiot, tai kiek pastebėjau, didesniems jau ne taip viskas gražu..