Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

Ne tik kad ne viskas gražu, ale ir kainos nebe juokingos darosi biggrin.gif

O mums sunku jau su rūbais doh.gif Mūsų merga pagal ūgį į leliukiškus taiko, bet pagal protą ir pasiekimus - toli gražu ne leliukas. Tad nebereikia nei bodžiukų, nei užsegimų papildomų - nebeliko ką rengtis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2012 05 04, 21:21)
kolekcionuokit, kolekcionuokit, kai gimsta leliukas, bent pirmaisiai menesiais, ne taip lengva iš namų ištrūkti iki parduotuvės:)
o mes baiginėjam leliukiškus (86) dydžio nešiot, tai kiek pastebėjau, didesniems jau ne taip viskas gražu..

Aš į didesnių vaikiukų rūbelius nesidairiau, bet manau pasiieškojus rasim ir didesniems grožių visokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svirpile @ 2012 05 04, 21:21)

o mes baiginėjam leliukiškus (86) dydžio nešiot, tai kiek pastebėjau, didesniems jau ne taip viskas gražu..

as irgi pastebejau kad ties 86 dydziu baigiasi visi tie groziai verysad.gif na dar 92 galima kazka rasti. tai pradedu dazniau dairytis po Next drabuzelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 05 04, 15:41)
Vis prasieinu ir kokį rūbiuką nuperku. Nors jau pakankamai visko turiu, bet vistiek nesusilaikau prieš juokingą kainą ir superinį grožį ax.gif

tik nepsisipirkite 56 dydžio, nes galit tiek teužsidėti. Labai greitai tie leliukai išauga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 05 05, 10:19)
tik nepsisipirkite 56 dydžio, nes galit tiek teužsidėti. Labai greitai tie leliukai išauga  4u.gif

Jau dabar 62 dydį perku, nebent super grožį pamatau, tai nuperku ir 56 dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 05 05, 11:33)
Jau dabar 62 dydį perku, nebent super grožį pamatau, tai nuperku ir 56 dar biggrin.gif

retai kada tokio dydzio prireikia smile.gif. pirmam vaikui buvau nupirkusi 56, bet vos sugrudau namo parsivezt ir iskart i 62 persirengem grize. antram jau tik 62 pirkau, bet iskart persirengem i 68. ilgakojeliai mano hihihi.gif

o va dabar mergaitei 116 tai ka as zinau... nei tu bamsiu benori, nei mumiu. bet va striukes patinka, dzinsai per ispardavimus biggrin.gif, triusikeliai biggrin.gif. o trikotazine maikyte uz 45Lt pirkt, tai ka as zinau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2012 05 05, 21:14)
retai kada tokio dydzio prireikia smile.gif. pirmam vaikui buvau nupirkusi 56, bet vos sugrudau namo parsivezt ir iskart i 62 persirengem grize. antram jau tik 62 pirkau, bet iskart persirengem i 68. ilgakojeliai mano  hihihi.gif

o va dabar mergaitei 116 tai ka as zinau... nei tu bamsiu benori, nei mumiu. bet va striukes patinka, dzinsai per ispardavimus biggrin.gif, triusikeliai biggrin.gif. o trikotazine maikyte uz 45Lt pirkt, tai ka as zinau  rolleyes.gif

Oho blink.gif Negąsdink biggrin.gif Gal spėsiu visus tuos gražumynus apvilkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(indra* @ 2012 05 05, 21:14)
retai kada tokio dydzio prireikia smile.gif. pirmam vaikui buvau nupirkusi 56, bet vos sugrudau namo parsivezt ir iskart i 62 persirengem grize. antram jau tik 62 pirkau, bet iskart persirengem i 68. ilgakojeliai mano  hihihi.gif

o va dabar mergaitei 116 tai ka as zinau... nei tu bamsiu benori, nei mumiu. bet va striukes patinka, dzinsai per ispardavimus biggrin.gif, triusikeliai biggrin.gif. o trikotazine maikyte uz 45Lt pirkt, tai ka as zinau  rolleyes.gif

Na, vaikas vaikui nelygus mirksiukas.gif Mūsų pirmas gimė mažuliukas, bet po mėnesio jau buvo visus bendraamžius aplenkęs biggrin.gif
O štai antroji iki gerų trijų mėnesiukų 56 sėdėjo ir vargo nematė irnesakyk.gif
Taip kad... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 05, 22:04)
Na, vaikas vaikui nelygus  mirksiukas.gif  Mūsų pirmas gimė mažuliukas, bet po mėnesio jau buvo visus bendraamžius aplenkęs  biggrin.gif
O štai antroji iki gerų trijų mėnesiukų 56 sėdėjo ir vargo nematė irnesakyk.gif 
Taip kad...  biggrin.gif

pritariu smile.gif
aš irgi antrajai dukrytei daug lindexo rūbelių 56 dydžio turėjau ir spėjom panešioti, pasipuošti, nepatinka man kai vaikai būna rubuose paskendę , kai rankovės 5 kartus atlenktos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2012 05 05, 23:21)
pritariu smile.gif
aš irgi antrajai dukrytei daug lindexo rūbelių 56 dydžio turėjau ir spėjom panešioti, pasipuošti, nepatinka man kai vaikai būna rubuose paskendę , kai rankovės 5 kartus atlenktos doh.gif

tai kad ne visi leliukai kaip coliukes, turiu 3. Visi gime 55-57 cm intervale. i 62 ugio rubelius 2 savaiciu tilpom vos-vos, ir tai manau, negrazu, nes jau kai Pampersas pilnas, tai ir ankstokas rubelis.
O rubeliu graziu buna ir ugtelejusiems. Mano pirmoke 135 cm (cia jau paaugliu skyriaus rubai, nors jai tik 8), tai dievina Lindexo suknytes. Noriu atkreipt demesi, kad daugelis rubeliu (isskyrus gal tik dzinsus) - mazinti. Jau seniausiai perkam 134-140. O pora daiktu 152 cm. Nes kojos ir rankos ilgesnes uz standarta wub.gif
Atsakyti
internetineje parduotuveje 30proc nuolaida su kodu SeR3448 vienai prekei
Galioja iki 05.31

nezinau ar kodas vienodas visiems, pagriebiau tiesiog lankstinuka nuo prekystalio su info
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2012 05 09, 22:09)
internetineje parduotuveje 30proc nuolaida su kodu SeR3448 vienai prekei
Galioja iki 05.31

nezinau ar kodas vienodas visiems, pagriebiau tiesiog lankstinuka nuo prekystalio su info

Ten kur dalina lankstinukus parduotuvėje, kodai vienkartiniai, nes ant kiekvieno lankstinuko skirtingi smile.gif
Atsakyti