Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(Lilija73 @ 2012 07 18, 11:14)
kad apsipirkti LINDEX ineter. puslapi reikia priregestrotis?

labai norim ismokti apsipirkti LIDDEX  ONLINE SHOP

PADEKIT biggrin.gif

Reikia, bet pirmiausia reikia tureti kreditine kortele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilija73 @ 2012 07 18, 10:14)
kad apsipirkti LINDEX ineter. puslapi reikia priregestrotis?

labai norim ismokti apsipirkti LIDDEX  ONLINE SHOP

PADEKIT biggrin.gif

SEB banke pasidarykite VISA VIRTUON kortelę. Su ja galėsite pirktis ne tik Lindexe, bet ir ebay 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Alice- @ 2012 07 18, 11:54)
SEB banke pasidarykite VISA VIRTUON kortelę. Su ja galėsite pirktis ne tik Lindexe, bet ir ebay  4u.gif

Ar tikrai g.gif , ja galima ir paypale uzregsitruoti?
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2012 07 18, 12:11)
Ar tikrai  g.gif , ja galima ir paypale uzregsitruoti?

tai taip, aš tą kortelę naudojau apsipirkimui ebejuj. Paskui pamačiau, kad ir Lindexe galima pirkti, tik reikia tą saugos kodą (kur iš trijų skaičių) perkant suvesti 4u.gif
Atsakyti
aciuk. bandysim

tai pirmas zingsnis-kreditine kortele
antras prie lindex inter. parduotuve prisijungimas
Atsakyti
Sveiki,
gal kas zinot apie nuolaidas Lindex'e..visose parduotuvese vyksta?Kazin butu dar siandien like ko gero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2012 07 20, 09:16)
Sveiki,
gal kas zinot apie nuolaidas Lindex'e..visose parduotuvese vyksta?Kazin butu dar siandien like ko gero g.gif

Kaune tai zinau, kad Mole buvo o gal dar ir yra 50 proc nukainuotiems rubams. ale tik leliukisku yra.
o Megoj nieko gero nera.
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2012 07 20, 09:16)
Sveiki,

Ziurint ko reike? Seip tik maziukam dydzei belike. As nupirkau ir be nuolaidos labai fainucius slim dzinsiukus man rodos uz 49lt visai normalei.
Atsakyti
QUOTE(Lilija73 @ 2012 07 18, 20:53)
aciuk. bandysim
tai pirmas zingsnis-kreditine kortele
antras prie lindex inter. parduotuve prisijungimas

Visa virtuon galite uzsakyti per el. bankininkyste, berods prasymai/sutartys skiltyje. O po to beliks kazkada tik ja gyvai vaziuoti atsiimti i banko skyriu. Be to, patariu pazymeti, kad virtuon butu kita saskaita, o ne ant tos pacios pajamu saskaitos, taip tiesiog saugiau. O pervedimai i savo saskaitas SEB nemokami ir pinigu iskaitymas uztrunka pora sekundziu.
Atsakyti
gal yra lindex koks nuolaidų kodukas g.gif jaučiu per gerai aš čia noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2012 08 28, 20:45)
gal yra lindex koks nuolaidų kodukas  g.gif jaučiu per gerai aš čia noriu  ax.gif

Kartais buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif norejau paklausti, ar Lindex kombinezonai FIX tinka lietuviskai ziemai? blush2.gif nesusals vaikas?
Atsakyti