Įkraunama...
Įkraunama...

Lindex

QUOTE(-Alice- @ 2012 06 12, 22:57)
įsidedate norimą prekę į krepšelį. Jei įsidėjote tik vieną prekę, tada galite tiesiai eiti į apmokėjimą - "Go to the Checkout".  Jei prisidėjote į pirkinių krepšelį daugiau prekių, tada atsidarote Shoppingbag ir spaudžiate "To the Checkout" ir pačiame gale spauskite :Confirm order and pay", tik prieš tai sudėkite varneles, pažymėkite, kur siųsti, kad okėsite kortele ir su taisyklėmis susipažinote.  Ir viskas  4u.gif

Ačiū, taip ir padariau, tik vis rašė "payment failed" doh.gif Po penkto kartu nuėjau pasižiūrėt, tai 5 mokėjimai padaryti doh.gif Ištryniau 4, ir vieną palikau, tikiuosi būsiu nusipirkusi, nes kol kas pinigai dar nenuskaičiuoti nuo vakar vakaro g.gif

Papildyta:
Nu va, mano pirkimas Lindexo puslapy "canceled" doh.gif Išprotėsiu turbūt doh.gif Bandau mokėti su SEB kreditine VISA kortele. Nu kas gali netikti?? doh.gif Suvedu "Card number" 16 skaičiukų, galiojimas iki 2014. 11., tuos tris skaičiukus iš kortelės antros pusės, nu ir "payment failed" nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 06 13, 09:41)
Nu va, mano pirkimas Lindexo puslapy "canceled" doh.gif  Išprotėsiu turbūt doh.gif  Bandau mokėti su SEB kreditine VISA kortele. Nu kas gali netikti?? doh.gif  Suvedu "Card number" 16 skaičiukų, galiojimas iki 2014. 11., tuos tris skaičiukus iš kortelės antros pusės, nu ir "payment failed" nors tu ką doh.gif

gali taip būti. Man taip buvo, tiesiog aš palaukiau ir po kiek laiko man parodė, kad apmokėjimas jau yra 4u.gif
Atsakyti
Labai noriu šito kombinezono. Gal matėte Vilniuje tokį bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 07 05, 07:44)
Labai noriu šito kombinezono. Gal matėte Vilniuje tokį  bigsmile.gif

user posted image

labai panashus iiira lindexe, bet be uzzrashu jai nekliistu.
Atsakyti
QUOTE(Shnekorka @ 2012 07 05, 22:18)
labai panashus iiira lindexe, bet be uzzrashu jai nekliistu.

Jis yra iš Lindex'o, bet nei vienoje parduotuvėje neberandu ax.gif O internetu nemoku nusipirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 06 13, 10:41)
Išprotėsiu turbūt doh.gif  Bandau mokėti su SEB kreditine VISA kortele. Nu kas gali netikti?? doh.gif  Suvedu "Card number" 16 skaičiukų, galiojimas iki 2014. 11., tuos tris skaičiukus iš kortelės antros pusės, nu ir "payment failed" nors tu ką doh.gif

Man is pradziu irgi nedave apsipirkti, bet po to prisijungus prie savo internetinio puslapio, pasidariau kreditinei kortelei kazkokia saugumo programa, tai tuomet ir leido Lindex apsipirkti. Ta paslauga per menesi kainuoja lygtais apie 2 litus, jei neklystu. Nuraso kiekviena menesi nuo kreditines korteles. Na bent jau man tai buvo tokia problema, nezinau, gal Jums del kazkokios kitos priezasties neleidziamas apsipirkimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zweika @ 2012 07 10, 10:41)
Man is pradziu irgi nedave apsipirkti, bet po to prisijungus prie savo internetinio puslapio, pasidariau kreditinei kortelei  kazkokia saugumo programa, tai tuomet ir leido Lindex apsipirkti.  Ta paslauga per menesi kainuoja lygtais apie 2 litus, jei neklystu. Nuraso kiekviena menesi nuo kreditines korteles.  Na bent jau man tai buvo tokia problema, nezinau, gal Jums del kazkokios kitos priezasties neleidziamas apsipirkimas.  g.gif

O kaip tą saugumo programą pasidaryt? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 07 10, 10:26)
O kaip tą saugumo programą pasidaryt? blink.gif  g.gif

įeikite į savo elektroninės bankininkystės puslapį ir rasite grafą "saugumo programa" ar kažkas panašiai, ten reiks viską užpildyt ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2012 07 10, 12:53)
įeikite į savo elektroninės bankininkystės puslapį ir rasite grafą "saugumo programa" ar kažkas panašiai, ten reiks viską užpildyt ir viskas  mirksiukas.gif

Pas mane SEB bankas, tai peržiūrėjau viską, nerandu ką užpildyt. Siūlo užsisakyt Visa Virtuon pirkimams internete.. Ot vargas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2012 07 10, 13:10)
Pas mane SEB bankas, tai peržiūrėjau viską, nerandu ką užpildyt. Siūlo užsisakyt Visa Virtuon pirkimams internete.. Ot vargas doh.gif

Mano Swedbankas, apie Seb negaliu nieko papasakoti smile.gif
Atsakyti
Jei kam aktualu, Lindex internetinėje parduotuvėje berniukams yra juodų odinių striukų New arrivals 4u.gif
Atsakyti
kad apsipirkti LINDEX ineter. puslapi reikia priregestrotis?

labai norim ismokti apsipirkti LIDDEX ONLINE SHOP

PADEKIT biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilija73: 18 liepos 2012 - 10:31