Įkraunama...
Įkraunama...

Pavilnio mamos plepa čia

Sveikos mamytes 4u.gif ir mes gyvenam, bei augam pavilnyje smile.gif mum dar tik 3 menesiukai smile.gif gal yra panasaus amziaus mazyliu?? butu smagu pabendrauti ir net susitikti pasivaikscioti smile.gif
Atsakyti
Mano jaunėliai irgi tuoj 3 mėn. - mes Riešute, guriu sodų čų-oje gyvename. o jūs kuriame krašte?
Atsakyti
QUOTE(Jase @ 2013 04 26, 19:25)
Mano jaunėliai irgi tuoj 3 mėn. - mes Riešute, guriu sodų čų-oje gyvename.  o jūs kuriame krašte?

Mes austajame pavinlyje, netoli naujosios vilnios beveik 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos, pasiprasiau pas jus i FB grupe, bet niekas neileidzia?
ar ji dar veikia?
Atsakyti
Laba diena.
Noreciau paklausti kas gyvena Guriu soduose arba netoliese. I koki darzeli leidziate vaikus? Gal yra kur netoliese? Kaip su mokyklom?
Atsakyti
Sveikos,
dairomės ir mes po Gurių sodus, galbūt būsime kaimynais 4u.gif Bet žiūriu tema apmirus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(slavlanta @ 2013 05 23, 14:10)
Laba diena.
Noreciau paklausti kas gyvena Guriu soduose arba netoliese. I koki darzeli leidziate vaikus? Gal yra kur netoliese? Kaip su mokyklom?

Mes tai leidome į Žiogelio darželį Kolaso gatvėje, jis ir priklauso pagal gyvenamą vietą, jei su mašina tai ir netoli. Mano 3 vaikai baigė šį darželį, buvom patenkinti, leisiu ir ketvirtą čia. Dar yra 2 privatūs - Bebenčiukų (taip pat Kolaso gatvėje) ir Saulės gojus (Montvilo g.). Na, ir pakeliui į darbus daug darželių Naujininkuose, yra Markučiuose, Liepkalny. mirksiukas.gif
Kiek girdėjau ir Pavilnio mokykla visai nebloga. Bet maniškiai mokosi Vileišio progimnazijoje Užupyje, čia mes jau rinkomės mokyklą arčiau B.Dvariono muz. m-klos, kad būtų patogu vaikams patiems nueiti ax.gif
Atsakyti
Labukas visoms:) dairomes sklypo Guriu soduose, tad pamaniau, jus tikrai geriau nei bet kas kitas zinosit visa padeti:) kaip su susisiekimu, nes kol kas esu nevairuojanti, tai labai tas aktualu. Vieta, mano, nuomone, tikrai gera, nes centras netoli, parduotuve iki irgi nuo tu sodu netoli. Pasidalinkite smile.gif maciau prie iki net poliklinika yra, tik labai mazyte turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(*magnifique* @ 2013 06 08, 17:20)
Labukas visoms:) dairomes sklypo Guriu soduose, tad pamaniau, jus tikrai geriau nei bet kas kitas zinosit visa padeti:) kaip su susisiekimu, nes kol kas esu nevairuojanti, tai labai tas aktualu. Vieta, mano, nuomone, tikrai gera, nes centras netoli, parduotuve iki irgi nuo tu sodu netoli. Pasidalinkite smile.gif maciau prie iki net poliklinika yra, tik labai mazyte turbut g.gif

Na, mes dar negyvenam čia, bet jei viskas bus pagal planą, tai neužilgo gal gyvensim. Kiek teko domėtis - vieta tikrai nebloga. Iš esmės visuomeninis transportas nėra labai toli, gal žiūrint nuo konkrečios vietos, nuo mūsų gal kokie 500 m būtų. Važiuoja 33 ir 31 autobusai, tik 33 kiek suprantu iki pačių Gurių sodų (iš jų - į Pašilaičius). O 31 "Stotis-Pavilnys-Naujoji Vilnia".
Įdomu aišku būtų jau gyvenančių nuomonę sužinot, bet apmirus ši tema, matyt visi mėgaujasi vasara lauke smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
Uz keliu savaiteliu kelsimes i Pavilni. Matau dauguma jusu is sodu, bet gal yra mamyciu, kurios gyvena netoli Gamtininku stoties ar kur link Naujos vilnois? Turim 2 menesiu suneli. Butu smagu pabendrauti ir vezimelius kartu pastumdyti. smile.gif
Atsakyti
oi kokia cia ramuma ax.gif gal ka galite pasakyti apie Guriu-Sodu bendruomene "SAULUTE"?
Atsakyti
Sveikos. Atsiprašau, kad ne į temą, tačiau Vilniuje, Grindoje, savo šeimininkų laukia azijatas.
Pagautas Pavilnyje, Tolimosios sodų g.
Grindos kontaktai: 8 5 273 61 88; gyvunai@grinda.lt; www.grinda.lt

user posted image

Gal žinote kieno? Gal matėte pas kaimynus kieme? Padėkite dičkiui grįžti namo 4u.gif
Atsakyti