QUOTE(slavlanta @ 2013 05 23, 14:10)
Laba diena.
Noreciau paklausti kas gyvena Guriu soduose arba netoliese. I koki darzeli leidziate vaikus? Gal yra kur netoliese? Kaip su mokyklom?
Noreciau paklausti kas gyvena Guriu soduose arba netoliese. I koki darzeli leidziate vaikus? Gal yra kur netoliese? Kaip su mokyklom?
Mano vaikai jau ne darželinio amžiaus, tai nelabai ką dėl darželių pakomentuosiu :0 O vat dėl mokyklos esu girdėjus, kad ji yra silpnoka.. na nebent jei rinktis tik pradinę, žinant mokytoją tai, manau, galima. Po to geriau eiti į kitas miesto mokyklas, jei vaikas suinteresuotas mokytis

QUOTE(*magnifique* @ 2013 06 08, 17:20)
Labukas visoms:) dairomes sklypo Guriu soduose, tad pamaniau, jus tikrai geriau nei bet kas kitas zinosit visa padeti:) kaip su susisiekimu, nes kol kas esu nevairuojanti, tai labai tas aktualu. Vieta, mano, nuomone, tikrai gera, nes centras netoli, parduotuve iki irgi nuo tu sodu netoli. Pasidalinkite
maciau prie iki net poliklinika yra, tik labai mazyte turbut 

Susisiekimas tikrai neblogas, 31 autobusas gan dažnai važiuoja, t y. vidutiniškai kas pusvalandį.. iki stoties, o iš ten jau į bet kurį miesto galą pateksit

Tvarkaraštis
Parduotuvės dvi Iki pavilny yra, viena Juodajam kely, kita - Džiaugsmo g., dar yra vietinė krautuvėlė irgi Džiaugsmo g.
Vieta man asmeniškai labai patinka ir susisiekimas geras (aš vairuojanti) aktualu kuo mažiau kamščių ir atstumas iki centro.
Poliklinika kiek, žinau vis plečiasi, pradžioj ten tik porą gydytojų gal tebuvo, dabar manau, kad jau daugiau paslaugų teikia.. Yra pediatras, aktualu pas ką maži vaikučiai, juo labiau, jei be automobilio.. Aš pati asmeniškai ten nesilankau, bet pažįstu kaimynių kurios veda vaikučius ir yra patenkintos gydytojais

Tai tiek