Įkraunama...
Įkraunama...

Priešpienis

QUOTE(Dun2lis2 @ 2012 02 03, 10:14)
Skaniai pasijuokiau lotuliukas.gif
Na man priespienis atsirado labai anksti, jau dabar norisi nuspausti truputi,kad taip neverztu krutines blush2.gif ,o jei prisispaudzia tai ir isbega

biggrin.gif taip ir gimsta anekdotai.. biggrin.gif
Sekmes belaukiant leliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde#1 @ 2011 10 10, 16:23)
Kazkur girdejau, kad kuo anksciau pasirodo priespienis, tuodidesne tikimybe,kad vaikiuka maitinsit ilgai.

QUOTE(Alina939 @ 2012 02 02, 15:50)
Pieno turejimui itakos turi krutiniu padidejimas nestumo metu- kuo daugiau padideja krutine, tuo didesne tikimybe tureti daugiau pienelio. 

Su dviem vaikiukais galiu paneigt abu teiginius. Priešpienio atsirado tik pagimdžius, o krūtinė padidėjo nėštumo metu vos vos, o maitinau pirmąjį 8 mėnesius, kol pats atsisakė, o antrąjį - 1,5 m. O krūtinei net A liemenėlės didokos... doh.gif
Atsakyti
Tik pagimdzius atsirado smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaulaL @ 2012 02 05, 22:57)
Tik pagimdzius atsirado  smile.gif

drinks_cheers.gif ir pas mane atsirado tik pagimdzius

Atsakyti
Atsirado tik pagimdžius smile.gif
Atsakyti
Man atsirado 2-3 savaitėm likus iki gimdymo..
Atsakyti
Man atsirado apie 7 nestumo menesi ir teko nesiot iklotukus, nes taip gan normaliai lasedavo doh.gif
Atsakyti
per pirma ir antra nestuma priespienis pasirode mzdg vienodu metu apie 26sav.
Atsakyti
QUOTE(Rotoli @ 2012 02 05, 12:09)
Su dviem vaikiukais galiu paneigt abu teiginius. Priešpienio atsirado tik pagimdžius, o krūtinė padidėjo nėštumo metu vos vos, o maitinau pirmąjį 8 mėnesius, kol pats atsisakė, o antrąjį - 1,5 m. O krūtinei net A liemenėlės didokos...  doh.gif

drinks_cheers.gif lygiai tas pats pas mane. Nei per pirma nei per antra nestuma priespienis nepasirode, krutine padidejo minimaliai (nuo A iki B ir tai nepilnai), o gimus vaikeliams pieno trukumo nesu jautusi, priesingai, gal perteklius kartsis kamuodavo ir spausdavo nediduke krutine. Maitinau pirma vaika iki metuku, antram 9men, ir dar sekmingai maitinu. O primaitinimus abieju vaiku pradejau nuo 6,5men, ir jiems pieno tikrai pakako.
Taip kad maziau stresuokit jei ner to priespienio, nieko jis nenulemia 4u.gif
Atsakyti
Man tai nėštumo pabaigoj krūtinė tooookia didelė buvo, bet priešpienio nė karto nepastebėjau smile.gif Tik po CP jau kitą dieną dar labiau išsipūtė, nors jau galvojau kad nebebus kur pūstis doh.gif Ir tada jau iškart pasirodė priešpienis ax.gif
Atsakyti
Man ir atsirado tik gimus zuikiui ax.gif o maitinti sekesi l. neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Intravert @ 2012 02 02, 17:22)
21 sav. pasirodė dėmele ir iš vienos tik, skaidri, išsigandau kas čia dabar?, nes nežinojau, kaip tas priešpienis atrodo  doh.gif  doh.gif tik pasiskaičius apsiraminau, nes maniau, kad priešpienis tai balkšvas/baltas/gelsvas turi būti, keistokai pasijaučiau, vis dar neapsiprantu su laukančiom "naujovėm"  blush2.gif

Jauciuosi lygiai kaip ir Jus. Man pasirode priespienis 25 savaiciu, issigandau, nes nezinojau, kad jis gali but skaidrus kaip vanduo. Palasa tik nakti ir tik is vienos kruties visai nedaug, nors demeles ant naktiniu palieka.

O as kaip tik bijau, kad neislasetu visas anksciau laiko, po to gimus vaikuciui, neturesiu ka pasiulyt. Gal ir kvailai cia as blush2.gif
Atsakyti