Įkraunama...
Įkraunama...

Lėja

QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 11 26, 02:01)
Vyresnele teja o dvynes leja ir meja  bigsmile.gif truksta tik fejos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Njoooooooo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Liat @ 2011 03 08, 22:32)
Niekas nieko nebijo. Vardas  hebraju kilmes ir tinka prie hebrajisku pavardziu. Keistai skamba tokie vardai prie lietuvisku pavardziu. Nepykit, bet man kazkodel atrodo kad vardas atspindi ir tevu issilavinima. Protingi tevai i vaiko varda ziuri labai rimtai. Kartais kai paskaitau forumuose....baisu. umn.gif

Tik idomu kokie jusu vaiku vardai, Onute? Janina? Ausra? Ar jum pavydu, kad kai dejote savo vaikam vardus sio dar nezinojote smile.gif
Tikrai daug vardu yra is hebraju, graiku kilmes, bet nematau tame nieko blogo.
Man Leja grazus vardus.. ir net labai dera mum prie pavardes tongue.gif
Atsakyti
tokius skystaliukus ir tegalima 'dėti' kad greitai nukristų. va tada ir vaidenasi kad kažkam tokio 'dėjimo' pavydu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatuxaass @ 2011 11 21, 20:10)
Lėjyte labai graziai skamba, o asociaciju bet kokiam vardui gali prigalvoti, "leikute man isvis neprieko, o jei del melzejos, slavejos, plovejos ar dar ten ka sugalvotumet tai  galima pritaikyti daugeliui vardu,,,, visom Austejom, Andrejom ir pan.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Man Lėja labai gražus vardas ir dar gražiau skamba Lėjytė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birucaite: 13 sausio 2012 - 22:05
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 11 26, 00:01)
Lelyte galima ir taip vadinti kiekviena maza mergyte  4u.gif  o siaip man jis neskamba pazista seima su trim mergaitem vyresne sese ir dvynukes. tai atrodo jog tevai stokojo originalumo.Vyresnele teja o dvynes leja ir meja  bigsmile.gif truksta tik fejos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai aisku galima - ir vadinkit smile.gif o as neikiek nesigailiu, atvirksciai - labai dziaugiuosi davusi butent si varda savo dukrai, ir jis man graziai skamba tiek pats, tiek ir prie pavardes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dezdemona*: 24 sausio 2012 - 14:52
QUOTE(nelsi @ 2012 01 12, 13:36)
Tik idomu kokie jusu vaiku vardai, Onute? Janina? Ausra? Ar jum pavydu, kad kai dejote savo vaikam vardus sio dar nezinojote smile.gif

Kodėl nežinojom? Filmas "Žvaigždžių karai" su princese Lėja jau labai seniai buvo rodomas per TV. Jau ir aktoriai pasenę, taip kad Lėja- senas reikalas mirksiukas.gif
Tik va, klausimas- ar tinka lietuvaitei ax.gif
Atsakyti
Vakar gydytoja pasake, kad turesime mergyte 4u.gif
Visai neseniai atradau sau toki varda ir MB jis labai patiko, kadangi jis ne lietuvis, o mes gyvename UK, butu idomu, kaip ta varda rasyti anglu kalba, kad mergyte taip ir vadintu Leja, o ne Lidza blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2012 01 25, 22:34)
Vakar gydytoja pasake, kad turesime mergyte 4u.gif
Visai neseniai atradau sau toki varda ir MB jis labai patiko, kadangi jis ne lietuvis, o mes gyvename UK, butu idomu, kaip ta varda rasyti anglu kalba, kad mergyte taip ir vadintu Leja, o ne Lidza blush2.gif

Anglu kalba butu Leah. Dar galetu buti Leya arba Lea.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruby Tuesday: 25 sausio 2012 - 21:26
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 25, 20:25)
Anglu kalba butu Leah. Dar galetu buti Leya arba Lea.

Tada man nepatinka reiksme, kuria radau Leah reiskia ''nuvargintas'' doh.gif, o Leya visai graziai rasosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 26 sausio 2012 - 16:54
QUOTE(Aylin @ 2012 01 26, 14:54)
Tada man nepatinka reiksme, kuria radau Leah reiskia ''nuvargintas'' doh.gif, o Leya visai graziai rasosi thumbup.gif

Nuo rašybos vardo reikšmė nepasikeis wink.gif O jeigu Leah netinka, dar galimas variantas Leia, bet spėju, kad su tokia rašyba nuolat paraidžiui sakyt reikės, nes pirminė rašyba, visgi, Leah.

O, kad ataskyti į autorės klausimą, kokiam biesui vardus mažybinti?
Atsakyti
QUOTE(Aylin @ 2012 01 26, 19:54)

Deja, kitaip uzrasius reiksme nesikeicia...
Atsakyti
Negrazus schmoll.gif
Atsakyti