Įkraunama...
Įkraunama...

Lėja

iš kur čia tokią reikšmę vardo ištraukėt doh.gif nesamonė
Atsakyti
QUOTE(zizelius @ 2012 01 30, 14:14)
iš kur čia tokią reikšmę vardo ištraukėt  doh.gif nesamonė

Turite galvoje reiksme "nuvargintas"? Dauguma anglisku vardynu kaip pagrindine Leah reiksme pateikia "weary" (nuvargintas). Pvz. cia ir cia.
Atsakyti
Šeip rinkdama dukrelei varda žiurėjau, kad jis gražiai švelniai skambėtu butu lengvai tariamas, apie tokia reiksme kaip ,,nuvargintas,, isversta is svetimos kalbos net negalvojau knaisiotis tiek giliai ir nemanau, kad tai butina. As manau kad LĖJA lietuvoje ir yra LĖJA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 31 sausio 2012 - 20:20
jei reikšmė nepatinka, ji nuo to nesikeičia. reikšmė lietuvoje ar ne lietuvoje yra tokia pati.
Atsakyti
gražus trumpas vardas smile.gif
Atsakyti
Vardas tai labai gražus, bet jau labai dažnas pasidarė blush2.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus.
Atsakyti
Is karto labai patiko sis vardas, maniskis irgi is karto, ooo, pavadinsime taip savo mergyte. bet kai perskaiciau reiksme ir dar pagalvojau, kad neaisku kaip tars kas ta varda, apsigalvojau. Lietuvoje gal butu maziau problemu g.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas wub.gif
Atsakyti
Grazus sis vardukas labai wub.gif tik ta reiksme jo nekokia rasot ,man tai ji normali ''ANTILOPE '' mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleva: 04 vasario 2012 - 18:14
Vardas kaip vardas, bet yra gražesnių. smile.gif Skonio reikalas, bet man tai nelabai.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiūtė @ 2012 02 05, 01:02)
Vardas kaip vardas, bet yra gražesnių. smile.gif Skonio reikalas, bet man tai nelabai.smile.gif

Man irgi ne. Kažkaip asocijuojasi su "alėja"
Atsakyti