Įkraunama...
Įkraunama...

Lėja

-> *VICI* Man toks klausimelis - kur turimi tavo 2 vaiku vardai,tu rimtai tokius jiems davei? Nu sorry, bet kazkaip nesitiki,kad kazkas gali savo vaikiuka Dzine arba Gepardu pavadint ax.gif arba as cia kazko nesuprantu smile.gif
Papildyta:
Na, Dine gal dar nieko, tikriausiai jusu šeima internacionalinė?
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2006 03 22, 19:29)
Leja - idomus vardas, bet nelabai skambantis.  mazybinis lejuke gal... nu nezinau...

Na nepykit, bet ir as noriu pasisakyti,kad kai as buvau maza,mane mama leja pavadindavo kai savo zaislu kambario nesitvarkydavau...-sakydavo leja tu-na turima omeny netvarkinga ax.gif ...na man taip ir skamba sis vardas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 04 22, 20:45)
Lėja Barmalėja...
Sorry, nuotaika siandien tokia kvaila...  4u.gif  ax.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(muminukas @ 2006 04 24, 10:09)
aš gi atsiprašiau už pravardę  ax.gif
iš kitos pusės - renkant vaikui vardą ir apie galimas pravardes reiktų pagalvoti wink.gif

Na bet mergaitės pavardė labai dažnai pasikeičia, tai ir derinti kaip ir sunkoka, tu gi nuspėk "ateities' pavardę. g.gif
Atsakyti
Aš manau ir taip gražus bei švelnus vardas kam dar ką nors mastyt. Aš savo dukrelės vardo nekeičiu ir nevadinu mažybiškai tiesiog Amelija 4u.gif
Atsakyti
Lėja gražiai skamba, o štai malonybinis tai nė vienas nelimpa doh.gif turbūt dukrele vadinčiau tongue.gif
Atsakyti
Labai gražus vardas...... Buvo toks liūdnas filmas verysad.gif .
Lėjukė bis.gif
Atsakyti
Jau buvo rasyta as irgi vadinciau lelyte...
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2006 06 06, 23:27)
Jau buvo rasyta as irgi vadinciau lelyte...

Aš irgi vadinčiau lėlyte arba princese, nes filme buvo princesė Lėja 4u.gif
Atsakyti
Lėjute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaIevute @ 2006 04 26, 10:00)
-> *VICI* Man toks klausimelis - kur turimi tavo 2 vaiku vardai,tu rimtai tokius jiems davei? Nu sorry, bet kazkaip nesitiki,kad kazkas gali savo vaikiuka Dzine arba Gepardu pavadint  ax.gif arba as cia kazko nesuprantu  smile.gif

lotuliukas.gif aisku nesupratai lotuliukas.gif ten juk sunys lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif
o vardas Leja man labai grazus wub.gif vadinciau turbut Lejuku, Lejyte, Lejute, galu gale Lelyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Lėjutė thumbup.gif
Atsakyti
Visos mazybines sio vardo formos man negraziai skamba. Mano nuomone, Leja ir reiktu mergaite vadint. Arba, jei jau taip norisi svelnesne forma pakviest, galima tiesiog dukrele, saulyte, pupa, katyte ir kitaip vadint, negi butina tik vardu smile.gif
Atsakyti