Įkraunama...
Įkraunama...

Lėja

Na, jei reiktų mažybinio tai pritariu toms, kurios už Lejukė smile.gif Bet ir Lejutė, Lejytė ir pan gi irgi tinka... smile.gif
Atsakyti
Lejuke
Atsakyti
Mano dukrytes vardas irgi Leja tik rasomas kitaip.As ja dazniausiai vadinu lelyte.Bet siaip tai vardas labai graziai skamba ir be jokiu priesagu biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(zaRAza @ 2006 09 25, 12:31)
Visos mazybines sio vardo formos man negraziai skamba. Mano nuomone, Leja ir reiktu mergaite vadint. Arba, jei jau taip norisi svelnesne forma pakviest, galima tiesiog dukrele, saulyte, pupa, katyte ir kitaip vadint, negi butina tik vardu smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
O šiaip noriu pagirti už vardą, jis man thumbup.gif
Atsakyti
Princese Leja...
Atsakyti
Lėjytė, lėjukė...
Gražus vardas.
Atsakyti
Aš irgi prisijungiu prie tų, kurios to vardo mažybinių maloninių variantų nedarytų smile.gif
Juk ir taip gražiai skamba thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jei jau nori mažybinių tai mano vaikas būtų angelėlis, lėlytė, karalaitė, princesė, kleckiukas ir t.t. ir pan. smile.gif
Siūlau vardo negadinti ir nedaryti jokių Lejutė ir pan...Tikrasis vardo grožis tuomet dingsta... doh.gif
Atsakyti
wub.gif vardas
Atsakyti
Trumpas vardas nereik mažybinio, geriau sugalvok kokią mielą "kličką" bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Lejyte, Lejute, Lejele
Atsakyti
Lėjytė wub.gif
Atsakyti
Lejilyte blush2.gif
o siaip vardas tai tooooks grazus, labai noreciau ir savo dukrytei tokio wub.gif
Atsakyti