Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų bėdelės

QUOTE(Forgete @ 2012 07 05, 11:12)
jum nuo per didelio streso atsirado nervinis tikas - mikciojimas. Vaikutis tikriausiai siaip labai jautrus?

Šiaip jis nėra labai jautrus, bet šito matyt užteko, kad prasidėtų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 07 05, 11:17)
Šiaip jis nėra labai jautrus, bet šito matyt užteko, kad prasidėtų    verysad.gif

reiketu pas tikrai gera logopeda apsilankyti, duotu patarimu kaip elgtis ir pan. nejuokas siaip. Mano vyresnelis labai bijo stomotologu ir nervini tika jis siaip turi, tai kai tik suzino kad vaziuosim pas dantiste iskarto tikas paumeja.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 07 05, 11:19)
reiketu pas tikrai gera logopeda apsilankyti, duotu patarimu kaip elgtis ir pan. nejuokas siaip. Mano vyresnelis labai bijo stomotologu ir nervini tika jis siaip turi, tai kai tik suzino kad vaziuosim pas dantiste iskarto tikas paumeja.

Dabar tik gydytoją pamato, ir mums baisiai paūmėja...
Pas logopedą eisim kai grįšim iš kelionės, t.y. po dviejų savaičių ax.gif
Atsakyti
laba diena mergaites, dickiui (2,4 m) irgi atsirado gelsvu apneseliu aplink priekinius dantukus, visa info as jus perskaiciau, bet noreciau suzinoti, kur Kaune butu galima isigyti to Recaldent kremo dantukams?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 08 30, 13:51)
laba diena mergaites, dickiui (2,4 m) irgi atsirado  gelsvu apneseliu aplink priekinius dantukus, visa info as jus perskaiciau, bet noreciau suzinoti, kur Kaune butu galima isigyti to Recaldent kremo dantukams?

mes ne is Kauno, bet mums parupIno pati stomatologe, jai sumokejome pinigelius.
zinau kur klaipedje yra, gaila nepasiemiau lankstuko, nes buvo surasyti lyg ir kiti miestai, kas prekiauja doh.gif parasyciau. bet ta pati firma prekiauja ir vieno danties sepetukais, dabar labai placiai ziriu skelbiasi daug kur
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 08 31, 15:24)
mes ne is Kauno, bet mums parupIno pati stomatologe, jai sumokejome pinigelius.
zinau kur klaipedje yra, gaila nepasiemiau lankstuko, nes buvo surasyti lyg ir kiti miestai, kas prekiauja doh.gif parasyciau. bet ta pati firma prekiauja ir vieno danties sepetukais, dabar labai placiai ziriu skelbiasi daug kur

tai va, kad vilniuj zinau kr yra, klaipedoj va irgi kai ir yra, tikiuosi ir kaune kur nors rasti, beje o sis kremas yra 2 rusiu, su fluoru ir be, koki reiktu pirkti? nes maniskis dar dantu pasta nuvalgo...
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2012 08 31, 15:56)
tai va, kad vilniuj zinau kr yra, klaipedoj va irgi kai ir yra, tikiuosi ir kaune kur nors rasti, beje o sis kremas yra 2 rusiu, su fluoru ir be, koki reiktu pirkti? nes maniskis dar dantu pasta nuvalgo...

O gal galite išduoti paslaptį kur Vilniuje jo yra pirkti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna mamytė @ 2012 08 31, 19:05)
O gal galite išduoti paslaptį kur Vilniuje jo yra pirkti?  4u.gif

kiek zinau zalgirio klinikoj
Atsakyti
maciau cia raset kad gydytojai sako kad priekiniu dantuku netaiso.tipo tegul sau puva kol iskris, o tai vaikui ka tipo neskauda ?
Atsakyti
QUOTE(degto molio plyta @ 2012 10 29, 03:23)
maciau cia raset kad gydytojai sako kad priekiniu dantuku netaiso.tipo tegul sau puva kol iskris, o tai vaikui ka tipo neskauda ?

Privačiai ko gero visur taisys, nes jiems tai pinigai. Bet jei vaikas ramiai neišsėdės, tai tik su narkoze. Kauno klinikų vaikų odontologai man sakė taip pat, kad priekinių netaiso, jei skauda, pūliuoja, tuomet tik rauna. O netaiso todėl, kad ant priekinių dantų blogai laikosi plombos. aš kažkaip tuo ir tikiu. Nes jei tai tiesa, tai tikrai baisu būtų su narkoze taisyti, o kas jei po kelių sav. iškris ta plomba.
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 29, 09:02)
Privačiai ko gero visur taisys, nes jiems tai pinigai. Bet jei vaikas ramiai neišsėdės, tai tik su narkoze. Kauno klinikų vaikų odontologai man sakė taip pat, kad priekinių netaiso, jei skauda, pūliuoja, tuomet tik rauna. O netaiso todėl, kad ant priekinių dantų blogai laikosi plombos. aš kažkaip tuo ir tikiu. Nes jei tai tiesa, tai tikrai baisu būtų su narkoze taisyti, o kas jei po kelių sav. iškris ta plomba.

vilniuje zalgirio klinikoje taiso su sedacija arba su narkoze priekinius, istraukia nerva, uzplombuoja kanala tada sutaiso visa dantuka. viskas laikosi puikiai. patikekit manim kauno kliniku odontologai nuo zalgirio klinikos skiriasi kaip marsas nuo veneros.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 29, 10:33)
vilniuje zalgirio klinikoje taiso su sedacija arba su narkoze priekinius, istraukia nerva, uzplombuoja kanala tada sutaiso visa dantuka. viskas laikosi puikiai. patikekit manim kauno kliniku odontologai nuo zalgirio klinikos skiriasi kaip marsas nuo veneros.

Girdėjau, kad Žalgirio klinikoj taiso, o sunku patekti iš kito miesto? O kokiu atveju taiso? Gal tada kai skauda, pūliuoja? Pzv. mano dukros atveju, tfu tfu tfu, nėra dar skausmo, kariesas nėr labai didelis, dar įmanoma valgyti, tai norint taisyti reiktų pragręžti sveiką dantį, padaryt vietos plombai, ko pasekoje dar prasčiau ji laikytųsi. Suprantu, kad kai jau nėra dantų, skauda, pūliuoja, tad agal kitaip. Jūsų atveju kiek pamenu priekiniai dantukai iš plombų suformuoti, bet vėlgi visi dantys, gal dėl to kitaip ir laiko. Nes man sunku patikėti, kad mano draugė odontologė iš tikro plombuotų, bet tyčia neplombavo mano dukrai.
Atsakyti