QUOTE(MrrMiau @ 2012 10 29, 12:34)
Girdėjau, kad Žalgirio klinikoj taiso, o sunku patekti iš kito miesto? O kokiu atveju taiso? Gal tada kai skauda, pūliuoja? Pzv. mano dukros atveju, tfu tfu tfu, nėra dar skausmo, kariesas nėr labai didelis, dar įmanoma valgyti, tai norint taisyti reiktų pragręžti sveiką dantį, padaryt vietos plombai, ko pasekoje dar prasčiau ji laikytųsi. Suprantu, kad kai jau nėra dantų, skauda, pūliuoja, tad agal kitaip. Jūsų atveju kiek pamenu priekiniai dantukai iš plombų suformuoti, bet vėlgi visi dantys, gal dėl to kitaip ir laiko. Nes man sunku patikėti, kad mano draugė odontologė iš tikro plombuotų, bet tyčia neplombavo mano dukrai.
ne musu nesuformuoti, kito vaiko suformuoti. taiso bet kam, tik reikia pasiimti siuntima is savo seimos klinikos odontologo arba pediatres. Patikekit as kai nuvaziavau (po n gydytoju kaune), tai man akys pasidare dideles dideles. viskas ten super, nuo irangos, nuo specu, nuo taikomu metodu. Visi stengiasi danti issaugoti, ne taip kaip klinikose vienas gydymas -rovimas. Tik patekt ten reik truputi palaukti - 1-2men, o jei norit greiciau - mokamai. paskambinkit i zalgirio klinika viska papasakos. Tikrai verta vaziuoti. Esmine beda, kad bent jau mum cia kaune kiek taise, tai taise blogai, nes grezia, vaikas muistosi, tada nedagrezia kiek reikia, dedant plomba seiles patenka. tai toks ir rezultatas. kiek as pinigu sukisus