Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

Gal zinote kokiu dietu kad galima butu greitai sukusti?Ar aplamai nesilaikot? rolleyes.gif
Atsakyti
O kam tau reikia greitai sukusti? smile.gif Juk ir taip sukusi per paskutine savaite tongue.gif Pamatysi smile.gif
As tai nesilaikau jokiu dietu, tik stengiuosi neapsiryti...nors nelabai iseina laugh.gif Va, tuoj eisim su vyru i picerija mano gimtadienio proga, tai vel apsiryjimas laukia laugh.gif laugh.gif Man kazkaip svoris savaime jau krenta, po trupuciuka, bet krenta wink.gif Pavasari sveriau 61-62kilus, o siandien pasisveriau - 55,5 kg smile.gif BUs matyt, kas is manes liks iki vestuviu, nes mano ugis 1,81m rolleyes.gif
Atsakyti
jei esi tikrai storoka, turiu omeny jei tikrai kaba laisnukai, galetum pasportuoti, bet ne kankinti saves dietomis...
nemanau, kad tavo vyrui patiktu vesti kokia dziuvena, juk veda jis taves ne del tavo kuno, visgi norisi tiketi, kad nusprende tuoktis zmones tuokiasi del meiles, o ne del kunu....
taciau nemanau,Marmiska, kad tau reiketu tos dietos, zinoma nesu taves maciusi, bet...kazkaip man sirdis jaucia, kad tau dietosa tikrai nereikia
as va pastebejau, kad dabar budama su vyru jauciupsi laiminga patenkinta, jis mane dar is super gerai primaitina, nes yra geras kulinaras clap.gif tai truputeli pastambejau, bet labai graziai , per sesija koki puse kg numeciau, daba koki kg priaugau...stai taip +- ir svyruoja
mano ugis 1.70 m , o svoris manau kad apie 53-54...ir jokios dietos as nesilaikysiu, nors liko dar nepilni du menesiai ir nesilaikiau savo gyvenime pakolkas wink.gif
beje, suknele tai isirinkai ir prisimatavai dar pries dieta, tai kas bus kai pasimatuosi po dietos, gal visiskai netiks,o laiko pasikeisti nebebus....
Atsakyti
as irgi jokiu dietu nesilaikysiu, ir taip vyras rekia, kad suknele pamesiu laugh.gif
Atsakyti
Marmiska, kam tau tos dietos? Ir taip liekna ir faina mergicka esi wink.gif O pries vestuves ir taip sukusi... smile.gif nuo visokio lakstymo ir rupesciu...

As irgi negaliu susilaikyti retkarciais nuo persivalgymo. Tai mama sakniai prigamina, tai vaikinukas nusitempia skaniai pavalgyti tongue.gif Sako: "Nereikia man dziusnos radiatoriaus, o minkstos zmoneles, kad paciupineti but ka tongue.gif laugh.gif heart.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 24 birželio 2004 - 18:46
QUOTE (dzudi @ 2004 06 24, 18:41)
Marmiska, kam tau tos dietos? Ir taip liekna ir faina mergicka esi wink.gif O pries vestuves ir taip sukusi... smile.gif nuo visokio lakstymo ir rupesciu...

As irgi negaliu susilaikyti retkarciais nuo persivalgymo. Tai mama sakniai prigamina, tai vaikinukas nusitempia skaniai pavalgyti tongue.gif Sako: "Nereikia man dziusnos radiatoriaus, o minkstos zmoneles, kad paciupineti but ka tongue.gif laugh.gif heart.gif "

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif Pilvuka tai noreciau pamazinti
Atsakyti
QUOTE (Marmiska @ 2004 06 24, 18:57)
QUOTE (dzudi @ 2004 06 24, 18:41)
Marmiska, kam tau tos dietos? Ir taip liekna ir faina mergicka esi  wink.gif  O pries vestuves ir taip sukusi...  smile.gif nuo visokio lakstymo ir rupesciu...

As irgi negaliu susilaikyti retkarciais nuo persivalgymo. Tai mama sakniai prigamina, tai vaikinukas nusitempia skaniai pavalgyti  tongue.gif  Sako: "Nereikia man dziusnos radiatoriaus, o minkstos zmoneles, kad paciupineti but ka tongue.gif  laugh.gif  heart.gif "

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif biggrin.gif Pilvuka tai noreciau pamazinti

Baik tu, koks pilvukas blink.gif ? Sukneles korsetai ten viska taip suverzia, paslepia,kad nieko nematyt tongue.gif Na man tai labiausiai pilvuka pataiso atsilenkimai ir lanko sukimas rolleyes.gif
Kai ejau matuotis sukneliu pamaciau koks suglebes ir patezes kunas po ziemos..., bet kai ilysdavau i tas super subtiliai sugalvotas sukneles stebejausi..."Na ir menas uzmaskuoti viska rolleyes.gif Ir papukai normalus ir vapsvos liemuo... Tik va ranku zvirblio sasyskos tai jau matosi tongue.gif " As dabar prisispaudimus darau, kad rankytes grazios butu smile.gif Reiketu ir pabegioti ir pasilankstyti daugiau, bet vis neprisiruosiu doh.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzudi: 24 birželio 2004 - 19:14
Aš taip pat norėjau pamažinti pilvuką, nes pastebėjau, kad kelnės darosi aptemtos.
Ir nieko neišėjo ir manau kad neišeis,
Sunku laikytis dietos, o juo labiau sportuoti. Vakare būtinai noriu ko nors prisikirsti, o judėti nesinori.
Mano visas judėjimas tai pareiti nuo garažo apie 5-10 min. tongue.gif
Taip, kad beviltiška....Tam reikia turėti valios
Atsakyti
na as tai pagaliau prisiruosiau sportuoti! tikiuosi nors kokius kelis kilus numesiu,nes labai jau reikia sad.gif mano ugis tai nedidelis 168,o mano vyro 191!cia siaip parasiau wub.gif blink.gif
Atsakyti
o Aš sportavau tik tada kai vyras (būsimasis) užrašė mane į aerobikos grupę.
Pusę metų sportavau.
Kadangi grupę išardė ir reikėjo eiti visai į kitą vietą ir labai nepatogiu laiku ir mokėti reikėjo daug daugiau, tai ir baigėsi mano sportavimai sad.gif
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 06 27, 13:23)
na as tai pagaliau prisiruosiau sportuoti! tikiuosi nors kokius kelis kilus numesiu,nes labai jau reikia

na va prisiruosiau ir suzinojau,kad reiks eitii darbeli,nes reik pavaduoti g.gif ir dar i tas paskaiteles vaikscioti,tai vel negalesiu eiti i sporta sad.gif
Atsakyti
Ir taip būna visą gyvenimą.
Vis kas nors maišo ir trukdo mums sportuoti sad.gif
Atsakyti