Gal zinote kokiu dietu kad galima butu greitai sukusti?Ar aplamai nesilaikot?

O kam tau reikia greitai sukusti?
Juk ir taip sukusi per paskutine savaite
Pamatysi 
As tai nesilaikau jokiu dietu, tik stengiuosi neapsiryti...nors nelabai iseina
Va, tuoj eisim su vyru i picerija mano gimtadienio proga, tai vel apsiryjimas laukia
Man kazkaip svoris savaime jau krenta, po trupuciuka, bet krenta
Pavasari sveriau 61-62kilus, o siandien pasisveriau - 55,5 kg
BUs matyt, kas is manes liks iki vestuviu, nes mano ugis 1,81m

As tai nesilaikau jokiu dietu, tik stengiuosi neapsiryti...nors nelabai iseina

jei esi tikrai storoka, turiu omeny jei tikrai kaba laisnukai, galetum pasportuoti, bet ne kankinti saves dietomis...
nemanau, kad tavo vyrui patiktu vesti kokia dziuvena, juk veda jis taves ne del tavo kuno, visgi norisi tiketi, kad nusprende tuoktis zmones tuokiasi del meiles, o ne del kunu....
taciau nemanau,Marmiska, kad tau reiketu tos dietos, zinoma nesu taves maciusi, bet...kazkaip man sirdis jaucia, kad tau dietosa tikrai nereikia
as va pastebejau, kad dabar budama su vyru jauciupsi laiminga patenkinta, jis mane dar is super gerai primaitina, nes yra geras kulinaras
tai truputeli pastambejau, bet labai graziai , per sesija koki puse kg numeciau, daba koki kg priaugau...stai taip +- ir svyruoja
mano ugis 1.70 m , o svoris manau kad apie 53-54...ir jokios dietos as nesilaikysiu, nors liko dar nepilni du menesiai ir nesilaikiau savo gyvenime pakolkas
beje, suknele tai isirinkai ir prisimatavai dar pries dieta, tai kas bus kai pasimatuosi po dietos, gal visiskai netiks,o laiko pasikeisti nebebus....
nemanau, kad tavo vyrui patiktu vesti kokia dziuvena, juk veda jis taves ne del tavo kuno, visgi norisi tiketi, kad nusprende tuoktis zmones tuokiasi del meiles, o ne del kunu....
taciau nemanau,Marmiska, kad tau reiketu tos dietos, zinoma nesu taves maciusi, bet...kazkaip man sirdis jaucia, kad tau dietosa tikrai nereikia
as va pastebejau, kad dabar budama su vyru jauciupsi laiminga patenkinta, jis mane dar is super gerai primaitina, nes yra geras kulinaras

mano ugis 1.70 m , o svoris manau kad apie 53-54...ir jokios dietos as nesilaikysiu, nors liko dar nepilni du menesiai ir nesilaikiau savo gyvenime pakolkas

beje, suknele tai isirinkai ir prisimatavai dar pries dieta, tai kas bus kai pasimatuosi po dietos, gal visiskai netiks,o laiko pasikeisti nebebus....
Marmiska, kam tau tos dietos? Ir taip liekna ir faina mergicka esi
O pries vestuves ir taip sukusi...
nuo visokio lakstymo ir rupesciu...
As irgi negaliu susilaikyti retkarciais nuo persivalgymo. Tai mama sakniai prigamina, tai vaikinukas nusitempia skaniai pavalgyti
Sako: "Nereikia man dziusnos radiatoriaus, o minkstos zmoneles, kad paciupineti but ka
"

As irgi negaliu susilaikyti retkarciais nuo persivalgymo. Tai mama sakniai prigamina, tai vaikinukas nusitempia skaniai pavalgyti

QUOTE (dzudi @ 2004 06 24, 18:41) |
Marmiska, kam tau tos dietos? Ir taip liekna ir faina mergicka esi ![]() ![]() As irgi negaliu susilaikyti retkarciais nuo persivalgymo. Tai mama sakniai prigamina, tai vaikinukas nusitempia skaniai pavalgyti ![]() ![]() ![]() ![]() |

QUOTE (Marmiska @ 2004 06 24, 18:57) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baik tu, koks pilvukas

Kai ejau matuotis sukneliu pamaciau koks suglebes ir patezes kunas po ziemos..., bet kai ilysdavau i tas super subtiliai sugalvotas sukneles stebejausi..."Na ir menas uzmaskuoti viska

Aš taip pat norėjau pamažinti pilvuką, nes pastebėjau, kad kelnės darosi aptemtos.
Ir nieko neišėjo ir manau kad neišeis,
Sunku laikytis dietos, o juo labiau sportuoti. Vakare būtinai noriu ko nors prisikirsti, o judėti nesinori.
Mano visas judėjimas tai pareiti nuo garažo apie 5-10 min.
Taip, kad beviltiška....Tam reikia turėti valios
Ir nieko neišėjo ir manau kad neišeis,
Sunku laikytis dietos, o juo labiau sportuoti. Vakare būtinai noriu ko nors prisikirsti, o judėti nesinori.
Mano visas judėjimas tai pareiti nuo garažo apie 5-10 min.

Taip, kad beviltiška....Tam reikia turėti valios
na as tai pagaliau prisiruosiau sportuoti! tikiuosi nors kokius kelis kilus numesiu,nes labai jau reikia
mano ugis tai nedidelis 168,o mano vyro 191!cia siaip parasiau

o Aš sportavau tik tada kai vyras (būsimasis) užrašė mane į aerobikos grupę.
Pusę metų sportavau.
Kadangi grupę išardė ir reikėjo eiti visai į kitą vietą ir labai nepatogiu laiku ir mokėti reikėjo daug daugiau, tai ir baigėsi mano sportavimai
Pusę metų sportavau.
Kadangi grupę išardė ir reikėjo eiti visai į kitą vietą ir labai nepatogiu laiku ir mokėti reikėjo daug daugiau, tai ir baigėsi mano sportavimai

QUOTE (leduke @ 2004 06 27, 13:23) |
na as tai pagaliau prisiruosiau sportuoti! tikiuosi nors kokius kelis kilus numesiu,nes labai jau reikia |
na va prisiruosiau ir suzinojau,kad reiks eitii darbeli,nes reik pavaduoti

Ir taip būna visą gyvenimą.
Vis kas nors maišo ir trukdo mums sportuoti
Vis kas nors maišo ir trukdo mums sportuoti