Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

QUOTE(rozine_svajone @ 2009 08 18, 09:48)
musu vestuves sestadieni, nezinau turbut nei vienas kg man nenukrito  biggrin.gif  nes ner del ko nei nervuotis nei lakstyt... nezinau kaip kitom del to streso nukrenta  unsure.gif

Pas mane vestuvės ekspromtu, tai reikalų begalė - jau po savaitės jaučiu, kad koks kilas nukrito thumbup.gif O mano draugė net ir priaugus buvo po paskutinio suknelės matavimosi doh.gif
Atsakyti
vakar issinuomojau suknele, velnias, dabar baisiai bijau priaugti..
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 18, 15:15)

kuo daugiau bijosi, tuo daugiau priaugsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 18, 14:15)

prakirpsi šoną ir viskas, užmesi ant to prakirpimo vėliumo šmotą ir ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irinka1983 @ 2009 08 18, 15:15)

Viskas bus tvarkoje. Siek tiek nervu ir suknute bus per didele blush2.gif
Atsakyti
As dietos pries vestuves nesilaikiau, nors siaip norejau numesti pora kilogramu, bet vis laiko nerasdavau nei normaliai pasportuoti, nei to maitinimosi nesugebejau sureguliuoti, saldumynu vis tiek noredavau ir vis suvalgydavau. Bet taip isejo, kad savaime suplonejau iki vestuviu tiek, kiek ir norejosi, zodziu, pilvas nei trupucio nebuvo atsikises. Vis tiek nori nenori jauti kazkiek streso, ir tu vestuviniu rupesciu daug, lakstai, laiko pavalgyti reguliariai ne visada uztenka, o menesi prie vestuves, kaip tycia ir darbu darbe turejau daug ir sudetingu. Pastebejau, kad pora savaiciu iki vestuviu mesos isvis man nesinorejo valgyti, tai del visu situ dalyku ir numeciau kelis kilus. Kai matavausi suknele priespaskutini primatavima, tai ir nuomos salono darbuotoja sake, kad pakudau. Siaip sakoma, kad nuotakos iki vestuviu savaime pakusta, dietu neprireikia:)
Atsakyti
AS ir dietos nesilaikau bigsmile.gif Na net nezinau visi sako suleknejau,gal pora kilu ir numeciau biggrin.gif As tai nelabai pastebiu lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi nieko nesilaikiau,bo i LT gryzom likus tik keliom sav. iki vestuviu,tai per visus lakstymus,ieskojimus sio bei to tie keli kg kurie buvo - patys nukrito thumbup.gif
Atsakyti
O pas mane sedimas darbas, judu palyginus mazai. Kadangi viskuo rupintis pradejome is anksto, tai dabar labai didelio streso ir lakstymu kaip ir nera.. Nezinau, gal dar ir nukris pora kilu, iki vestuviu dar visas menuo..
Atsakyti
O aš vakar susigribau ir sugalvojau savaitėlę pasilaikyti kopūstų sriubos dietos rolleyes.gif Labai norisi, kad talija gražiau atrodytų hihihi.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti