o as nesilaikau jokiu dietu, atvirksciai, esu raginama pradeti daugiau valgyt, nes mane per vestuves ims ir nupus
nenupus, suknele sunki
o siaip pastebejau, kad visu kelniu "uzpakaliai" kabo, kai pasivelku, visos kelnes per laisvos ir laikosi ant klubu (nors neturetu). kiek girdejau daugiausiai panos numeta per puskutines pries vestuvines savaites.
| QUOTE (Isila @ 2004 06 27, 18:17) |
| o as nesilaikau jokiu dietu, atvirksciai, esu raginama pradeti daugiau valgyt, nes mane per vestuves ims ir nupus |
o isila,kada jos tau pradejo kabeti
Merginos atsitokėkit, jūs galvojat, kad mažai valgysiu ir ims svoris kristi?
KLYSTAT!!!!!!!!!!!!!
Maistas turi būti subalansuotas ir jokių mėsų su košėmis, viskas atskirai, o mėsa valgoma tik su daržovėmis.
ir būtinai turite sportuoti nors minimaliai.
KLYSTAT!!!!!!!!!!!!!
Maistas turi būti subalansuotas ir jokių mėsų su košėmis, viskas atskirai, o mėsa valgoma tik su daržovėmis.
ir būtinai turite sportuoti nors minimaliai.
Merginos, jei badausit pries vestuves, tai nugriusit po pirmos sampano taures!!!
Ot sveciai juoksis
Paskui nuo nervu lasiniai patys istirps, pamatysit....
Ot sveciai juoksis
O kodėl turi būti tie nervai?
Juk tai mūsų šventė ir aš labai džiaugiuosi, kad ji greitai ateis ir visai nesinervuoju
Gyvenimas yra gražus
Juk tai mūsų šventė ir aš labai džiaugiuosi, kad ji greitai ateis ir visai nesinervuoju
Gyvenimas yra gražus
| QUOTE (Alonda @ 2004 06 28, 13:23) |
| O kodėl turi būti tie nervai? Juk tai mūsų šventė ir aš labai džiaugiuosi, kad ji greitai ateis ir visai nesinervuoju Gyvenimas yra gražus |
sveikutes!o as jau pradejau nervuotis
As irgi jaudinuosi LABAI... net pati nesuprantu kodel... Gal del to, kad LABAI laukiu
Virpuliukų pasitaiko......
Ir ašarų pasitaiko ypač skaitant padėkos žodžius.
Bet nervų tikrai nėra
Ir ašarų pasitaiko ypač skaitant padėkos žodžius.
Bet nervų tikrai nėra
vestuves- svarbus gyvenime ivykis, o man tai tolygu stresui, o stresas kg eina i minusa. nebent otrganizmas savaip reaguotu
bet siaip manau prblemu nebutu su dietom
O kadangi as is "istekanciu ziema" skyrelio, tai noreciau paklaust, gal atsirastu norinciu iki savo sventes kazkaip figuras pakoreguot kartu?
Viena tikrai neprisiruosiu
O reiktu...
Man reikia graziai but sausio 14-15d.....
O kadangi jau turiu 5 metu merdzina tai figura tikrai ne ideali...
Gal sugalvojam ka nors...?
Viena tikrai neprisiruosiu
Man reikia graziai but sausio 14-15d.....
O kadangi jau turiu 5 metu merdzina tai figura tikrai ne ideali...
Gal sugalvojam ka nors...?