Įkraunama...
Įkraunama...

Ar laikotės dietos prieš vestuves?

o as nesilaikau jokiu dietu, atvirksciai, esu raginama pradeti daugiau valgyt, nes mane per vestuves ims ir nupus tongue.gif nenupus, suknele sunki laugh.gif o siaip pastebejau, kad visu kelniu "uzpakaliai" kabo, kai pasivelku, visos kelnes per laisvos ir laikosi ant klubu (nors neturetu). kiek girdejau daugiausiai panos numeta per puskutines pries vestuvines savaites.
Atsakyti
QUOTE (Isila @ 2004 06 27, 18:17)
o as nesilaikau jokiu dietu, atvirksciai, esu raginama pradeti daugiau valgyt, nes mane per vestuves ims ir nupus tongue.gif nenupus, suknele sunki laugh.gif o siaip pastebejau, kad visu kelniu "uzpakaliai" kabo, kai pasivelku, visos kelnes per laisvos ir laikosi ant klubu (nors neturetu). kiek girdejau daugiausiai panos numeta per puskutines pries vestuvines savaites.

o isila,kada jos tau pradejo kabeti tongue.gif ,nes man tai dar nekaba sad.gif nors valgau tai nedaug blink.gif
Atsakyti
Merginos atsitokėkit, jūs galvojat, kad mažai valgysiu ir ims svoris kristi?
KLYSTAT!!!!!!!!!!!!!
Maistas turi būti subalansuotas ir jokių mėsų su košėmis, viskas atskirai, o mėsa valgoma tik su daržovėmis.
ir būtinai turite sportuoti nors minimaliai.
Atsakyti
tikrai nevisom tas svoris krenta pries vestuves... nenumeciau nei priaugau nei gramelio... kaip tik greiciau priaugciau nei numesciau is nervu...
Atsakyti
Merginos, jei badausit pries vestuves, tai nugriusit po pirmos sampano taures!!!
Ot sveciai juoksis biggrin.gif Paskui nuo nervu lasiniai patys istirps, pamatysit....
Atsakyti
O kodėl turi būti tie nervai?
Juk tai mūsų šventė ir aš labai džiaugiuosi, kad ji greitai ateis ir visai nesinervuoju tongue.gif
Gyvenimas yra gražus tongue.gif
Atsakyti
ir as jos nepasakomai laukiu...kartais sirdy toks virpuliukas, kad beliko tik pusantro menesio thumbup.gif
laukiu laukiu laukiu, o svoris pakolkas nemazeja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 28, 13:23)
O kodėl turi būti tie nervai?
Juk tai mūsų šventė ir aš labai džiaugiuosi, kad ji greitai ateis ir visai nesinervuoju tongue.gif
Gyvenimas yra gražus tongue.gif

sveikutes!o as jau pradejau nervuotis sad.gif
Atsakyti
As irgi jaudinuosi LABAI... net pati nesuprantu kodel... Gal del to, kad LABAI laukiu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Virpuliukų pasitaiko......
Ir ašarų pasitaiko ypač skaitant padėkos žodžius.
Bet nervų tikrai nėra heart.gif
Atsakyti
vestuves- svarbus gyvenime ivykis, o man tai tolygu stresui, o stresas kg eina i minusa. nebent otrganizmas savaip reaguotu unsure.gif bet siaip manau prblemu nebutu su dietom biggrin.gif
Atsakyti
O kadangi as is "istekanciu ziema" skyrelio, tai noreciau paklaust, gal atsirastu norinciu iki savo sventes kazkaip figuras pakoreguot kartu? biggrin.gif
Viena tikrai neprisiruosiu blush-anim-cl.gif O reiktu...smile.gif
Man reikia graziai but sausio 14-15d.....
O kadangi jau turiu 5 metu merdzina tai figura tikrai ne ideali... rolleyes.gif sad.gif
Gal sugalvojam ka nors...?
Atsakyti