Įkraunama...
Įkraunama...

Maybelline kosmetika

Nusipirkau tą cream foundation, na bet pažiūrėjau namie kiekį, tai čia išvis toks jausmas, kad dviems savaitėms užteks doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai nu nors pabandžiau pasidažyt su ta įdėta kempinėle, tai nedaug jos visai reikia, gal ir nieko ;( ir laabai maloni odai man ji, tokia drėgna, bet neriebi.. Bent kolkas patinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 19, 19:56)
Nusipirkau tą cream foundation, na bet pažiūrėjau namie kiekį, tai čia išvis toks jausmas, kad dviems savaitėms užteks  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai nu nors pabandžiau pasidažyt su ta įdėta kempinėle, tai nedaug jos visai reikia, gal ir nieko ;( ir laabai maloni odai man ji, tokia drėgna, bet neriebi.. Bent kolkas patinka wink.gif

O kaip tau maskavimas pasirode? ax.gif Koks atspalvis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamondness: 19 gegužės 2010 - 19:47
QUOTE(diamondness @ 2010 05 19, 20:31)
O kaip tau maskavimas pasirode? ax.gif Koks atspalvis? smile.gif

Dar negaliu įvertinti maskavimo, ryt vertinsiu, nes šiandien nedaug tepiausi, vistiek į gamtą važiavau biggrin.gif
Spalvytę ėmiau 30 sand/sable
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2010 05 16, 01:01)
4u.gif  man affinitone irgi super thumbup.gif  kaip tik siandien dar prigrebiau thumbup.gif  mano oda misri smile.gif

nu va, ir as nusprendziau ja nusipirkti... namie isbandziau, pirmas ispudis neblogas, greit isigeria, nesausina... is pradziu bijojau, kad atspalvi ne ta paemiau, bet atrode normaliai... tik vienintelis minusas tas, kad apvertus tubele, pudra pati isbega, nes labai jau skysta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2010 05 19, 20:31)

O tu ta kempinėle tepi ar kažką geresnio sugalvojai? biggrin.gif
Atsakyti
merginos gal kuri bandet tokia pudryte, norečiau atsiliepimu ar tiktu ji sausai odai ax.gif
Affinitone kompaktinė pudra
user posted image
Atsakyti
Turiu klausimėlį smile.gif
Kuris iš Maybelline blizgesių verčiausias dėmesio? Nutariau pabandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2010 05 25, 10:16)
merginos gal kuri bandet tokia pudryte, norečiau atsiliepimu ar tiktu ji sausai odai ax.gif

Aš turiu ją, nežinau, negaliu sakyti nei ką gero, nei blogo biggrin.gif naudoju blizgesiui naikinti, tai tam reikalui ir geresnių atradus esu.. rolleyes.gif
Atsakyti
Turėjau šiandien galimybę išbandyti tą vibruojantį tušą, tai nežinau ar tas vibravimas kažką gero daro, bet šiaip pats tušas labai patiko, gražiai blakstienas ilgina, nesulipina smile.gif manau ateityje reikės nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 05 27, 18:57)
Turėjau šiandien galimybę išbandyti tą vibruojantį tušą, tai nežinau ar tas vibravimas kažką gero daro, bet šiaip pats tušas labai patiko, gražiai blakstienas ilgina, nesulipina smile.gif manau ateityje reikės nusipirkti  ax.gif

Pries keleta dienu pabaigiau,as ta vibruojanti tusa,antra karta nebepirkciau biggrin.gif O to vibratoriaus,niekada nejungdavau,tik pradzioje,kai isigijau,tai reikejo gi pabandymui biggrin.gif Bet,kad jis man kazka duotu,tas vibravimas,tai tikrai nepastebejau hihihi.gif Be,to jis man nutrupedavo po keliu valandu,ir gana neestetiskai ziuredavosi unsure.gif biggrin.gif ir sepetukas man toks,kaip sio tuso,nepatiko unsure.gif Bet,kadangi jis jau siuksliu dezeje,tai reikia,kazka mastyti apie nauja tusa,tik niekaip neatsirenku mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
4 spalvų šešėliai nepatiko schmoll.gif Mažai pigmentuoti, miltukiniai.

Tušas The colossal Volum'express nepatiko, prastai dažė, lipino blakstienas. Tačiau kai po metų vėl gavau jį dovanų, labai nustebau, nes priešingai nei pirmą kartą puikiai dažė, ilgino, storino, nelipino blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas77 @ 2010 05 25, 10:16)
user posted image

Baisesnės už šią pudrą nesu turėjus, niekada daugiau nepirksiu schmoll.gif Pasitepi ir visas veidas kaip miltais apibarstytas, nemaskavo visiškai, dali išmečiau. Mano oda normali linkusi sausėti.
Atsakyti