Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 10 06, 09:13)
Dbar gailiuosi, kad zaidime nedalyvavau... labai smagi ta tiesi kritika... man jos noretusi daugiau ir dazniau biggrin.gif

O siaip dabar ne i tema... Turiu pasiulyma...

Gal kazkas noretu si sestadieni i juodai baltos juostines fotografijos seminara/meeta?
Pagrindinis seminaro destytojas Andriuska smile.gif Gudriau ivarditi galeciau, kaip nespalvotos fotografijos guru ar meista  tongue.gif
Kalbesim apie Anzelio Adamso zonine teorija. Pamokys matuoti sviesa, siek tiek pafotkinsim, o po to mokysimes ryskint juosta.... bandysim pushinti ir papasakosim smulkiau, kas tai ir su kuo valgoma...
Viskas vyktu pas mus studijoj, taigi jei kas noretumet rasom sarasiuka....

Atsiskaitymas uz seminara maistu arba gerimais  tongue.gif  Musu Destytojas isalkes  lotuliukas.gif  Mes su Kike irgi, ir dar megstam isgerti smile.gif

Atsinesti su savim reiketu juodai baltu juostu.... Iveiresniu.... Zodziu jei noresit smulkiau del juostu veliau parasysiu...

aš jei galėsiu dalyvaučiau smile.gif nes esu buka ant zonų, pagaliau būtų gerai prisėsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 11:15)
aš jei galėsiu dalyvaučiau smile.gif nes esu buka ant zonų, pagaliau būtų gerai prisėsti smile.gif

Ka reiskia, jei galesiu smile.gif Sakai taip ir dalyvauji... wink.gif Mums kaip tik kaiko is taves reikia blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 06, 09:26)
o as tai labai nusivyliau pamacius daugybe prastu komentarupo savo foto...
vadinasi taip fotume visi arba meluoja,arba nenori izeisti ....todel nesako tiesos

nei meluoja, nei nenori įžeisti, tiesiog anonimiškumas atriboja nuo emocinių santykių su žmonėmis..smile.gif man tai patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 10 06, 10:17)
Ka reiskia, jei galesiu smile.gif Sakai taip ir dalyvauji... wink.gif Mums kaip tik kaiko is taves reikia  blush2.gif  ax.gif

negaliu pasakyti tiksliai, nes jeigu bus geras oras, mes su šeima varysim į pikniką. jei blogas - aš laisva. o kada Jūs planuojat ir kur?

o ko reikia iš manęs? smile.gif
Atsakyti
neiskenciau ir prisipazinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 10:17)
tiesiog anonimiškumas atriboja nuo emocinių santykių su žmonėmis

na ne tik emocinius santykius komentuojant atsižvelgiama, bet manau ir į to žmogaus kitus darbus, palygini.. pvz jurzole jei neklystu pastoviai deda gelytes, gamtą, na įdėtų portretą, tai jau kitaip komentuočiau , nei pvz kikirikės portretą, arba pvz Laukinė įmestų kokią gatvės foto, tai jau irgi kitaip komentuočiau, nei pvz tarkim tavo foto.. tai va, dėl to anonimiškumas labai gerai, nes vertini tik nuotrauką, ir nelygini jos su padarytomis anksčiau, krč jaučiu nusipezėjau, niekas nesuprato ką aš čia norėjau pasakyt biggrin.gif žiauriai nemoku rašliavų rašyt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 06, 10:25)
neiskenciau ir prisipazinau lotuliukas.gif

kur? nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 10:35)
na ne tik emocinius santykius komentuojant atsižvelgiama, bet manau ir į to žmogaus kitus darbus, palygini.. pvz jurzole jei neklystu pastoviai deda gelytes, gamtą, na įdėtų portretą, tai jau kitaip komentuočiau , nei pvz kikirikės portretą, arba pvz Laukinė įmestų kokią gatvės foto, tai jau irgi kitaip komentuočiau, nei pvz tarkim tavo foto.. tai va, dėl to anonimiškumas labai gerai, nes vertini tik nuotrauką, ir nelygini jos su padarytomis anksčiau, krč jaučiu nusipezėjau, niekas nesuprato ką aš čia norėjau pasakyt  biggrin.gif  žiauriai nemoku rašliavų rašyt  biggrin.gif

kur? nerandu biggrin.gif

Viską supratau ką sakei smile.gif (aštunta Zirzės)

Nu nustebinai, Zirze, nes nuotrauka tai labai šiaip sau. Na, gerai, bus pamoka. Nei graužkis, nei ką. O šiaip ta nuotrauka Tavęs visiškai nepristato. Sakau Tau, kad gėlės Tavo nuostabios, daiktai, maistas irgi. Bet netiki Tu manim nors ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 spalio 2011 - 10:47
o jau gal visos pasisakėm? gal jau možna sužinot kur kieno? šakės kaip įdomu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 11:22)
negaliu pasakyti tiksliai, nes jeigu bus geras oras, mes su šeima varysim į pikniką. jei blogas - aš laisva. o kada Jūs planuojat ir kur?

o ko reikia iš manęs? smile.gif

Sestadieni oras tikrai prastas bus, sekmadieni geresnis smile.gif Taip kad jau gali planuotis piknika sekmadieni.... smile.gif Is tave norejom bakeli pasiskolint, bet taves pacios irgi reiketu i kompanija smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 11:35)
na ne tik emocinius santykius komentuojant atsižvelgiama, bet manau ir į to žmogaus kitus darbus, palygini.. pvz jurzole jei neklystu pastoviai deda gelytes, gamtą, na įdėtų portretą, tai jau kitaip komentuočiau , nei pvz kikirikės portretą, arba pvz Laukinė įmestų kokią gatvės foto, tai jau irgi kitaip komentuočiau, nei pvz tarkim tavo foto.. tai va, dėl to anonimiškumas labai gerai, nes vertini tik nuotrauką, ir nelygini jos su padarytomis anksčiau, krč jaučiu nusipezėjau, niekas nesuprato ką aš čia norėjau pasakyt  biggrin.gif  žiauriai nemoku rašliavų rašyt  biggrin.gif

Normaliai viska suprantamai isdestei ir labai teisingai.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 11:36)
o jau gal visos pasisakėm? gal jau možna sužinot kur kieno? šakės kaip įdomu biggrin.gif

jau galeciau ir as prisipazint biggrin.gif nebent dar kas su gerais komenatarais nori prasinest pro visas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 06, 10:48)
jau galeciau ir as prisipazint biggrin.gif nebent dar kas su gerais komenatarais nori prasinest pro visas biggrin.gif

man atrodo vienareikšmiškai visos atspėjom kur tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 06, 11:36)
1.Nu nustebinai, Zirze, nes nuotrauka tai labai šiaip sau. Na, gerai, bus pamoka. Nei graužkis, nei ką. O šiaip ta nuotrauka Tavęs visiškai nepristato. Sakau Tau, kad gėlės Tavo nuostabios, daiktai, maistas irgi. Bet netiki Tu manim nors ką biggrin.gif

1.jo,as ta moku doh.gif

o jei buciau dejus geles, maista, is karto butu pasake, kad as smile.gif taip neidomu smile.gif maciau, kaip pro sona saude panos po geliu fotkem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 11:49)
man atrodo vienareikšmiškai visos atspėjom kur tu biggrin.gif

oi, dar palauk biggrin.gif
Atsakyti