Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 10 06, 13:18)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Sayonara, gi eini ramiai miegot, pailsi, rytoj per pietu perktraukele netiketai prisimeni foruma ir paskaitai smile.gif
ok ok, 21? 18? dabar?

NETIKĖTAI prisimeni.. jo jo.. naktį užmigt negalėjau, galvojau vis, katra kurios, o čia staiga erase memory? biggrin.gif

nu vienintelė dar prašo palaukti, tai gal kokią 21 tiktų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 13:17)
nu juokauji??? taigi rytoj darbas, anksti keltis, košmaras, negi reikėtų statyti žadintuvą dvyliktai nakties?? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

rG, apie ką Tu čia? komentarus po fotkėm?

Nu jo. Dėl to ir laikiausi, bet čia Svajonė kalta, va smile.gif

Dabar, aišku dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 06, 13:22)
Nu jo. Dėl to ir laikiausi, bet čia Svajonė kalta, va smile.gif

Dabar, aišku dabar biggrin.gif

a kurioj vietoj Tu ten ką nors įžeidei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 06, 14:16)
Jaučiuosi kiauliškai, atsiprašau jei ką įžeidžiau biggrin.gif Nu blyn, būčiau geriau patylėjus

doh.gif perskaičiau visus tavo komentarus ir šiaip ir kitų komentarus - nemačiau nei tavo komentaruose nei kitų nei pas vieną įžeidžiančio ax.gif taip kad ramiakas
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 06, 13:18)

man buvo smagu, tikiuosi ir tau patiko, o vaizdine medžiaga turėtu irgi greitu metu pasirodyt smile.gif))

Man irgi buvo smagu:)As dabar graziiiiiiii biggrin.gif

Va, mane Vienintele padaze, padare is kutvelos moteri, idomu? biggrin.gif
Atsakyti
as sakau, 21val biggrin.gif dar nemiegosiu ir dar bus laiko pazvengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 06, 13:27)
Man irgi buvo smagu:)As dabar graziiiiiiii biggrin.gif

tai blin doh.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 10 06, 14:27)

Ė, aš irginoriu būt moterim cool.gif
Ir ko erzini, ką, tai rodyk greičiau bigsmile.gif
Atsakyti
VAKARE. PLYYYYZ. MAN YRA SKIRTUMAS, DUOKIT PASIDZIAUGT!
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 09:21)
kriminalas kažkoks  biggrin.gif

lotuliukas.gif hehehehe
QUOTE(Akasha @ 2011 10 06, 10:13)
Atsiskaitymas uz seminara maistu arba gerimais  tongue.gif  Musu Destytojas isalkes  lotuliukas.gif  Mes su Kike irgi, ir dar megstam isgerti smile.gif

oi jus nerealios :***
o kelinta val? labiau i vakara su naktim, ar labiau ideinojus link vakaro? pas mane keiciasi planai (zinai apie ka as), gal ir galeciau mazhiuke palikti namie su broliu, pati prisijungciau bent jau 2-3val. labai noreciau. bet neturiu nei vienos juosteles jb.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 11:09)
pvz, kai aš fotkinau merginą su juodais rūbais, juodai pridažytom akimis, lūpom, gulinčią ant laiptų, oij kiek kritikos susilaukiau

tikra tiesa, suvare nemazhai kas, tame tarpe ir as. ir man patinka, kad svajone toliau varo, nesiparina ir dziugina mus. saunu. Zirze, nezysk, is esmes suprantu tave, nes man apskritai nieko nebepatinka ka fotkinu, ner to cinkelio. keistos foto kaip kazhkas ishsireishke. blink.gif verysad.gif unsure.gif rolleyes.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 11:22)
negaliu pasakyti tiksliai, nes jeigu bus geras oras, mes su šeima varysim į pikniką. jei blogas - aš laisva. o kada Jūs planuojat ir kur?

jei zinios nemelavo, bus sudinas oras. ateina ruduo su savo tikruoju veidu.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 13:22)
ir komentavau visas be išimties, net ir savo, kad pėdas sumėtyčiau. atleiskit senai bjauriai babulkai biggrin.gif

bet tu kokia umnica shakiai biggrin.gif aj, ta teise bigsmile.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 06, 13:46)
ir dar pagalvojau, kad lyg tau nebudinga but SM'e tokiai emocionaliai biggrin.gif

aha.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 06, 13:58)
Maggie, o mano foto atsiųsi? smile.gif

jep.
bet as jas nemokshishkai nuskenavau (dar nemokejau dulkiu nuimejo varnele uzdet smile.gif ).. mano skype maggie.bebe lyg ir o gal maggie.babe e-mail freakymaggie@gmail, parashyk man koki meila, vakare atsidarius, tochnai jau nebepamirshiu. zinai, man su atmintim nelabai kas biggrin.gif
QUOTE(Cheles @ 2011 10 06, 14:14)
biggrin.gif galiu vakare surasyt.. velai velai vakare. Kaip nors dramatiskai galim - 00.00 gali kristi visos kaukes biggrin.gif
ar laukiam ryt dienos? Vakare gal dar kas pakometuotu, tai anksti gal nerasom? ka kitos mano?

22:30 ok?
QUOTE(Alabama @ 2011 10 06, 14:27)

tikrai taip. laukiu nesulaukiu. isivaizduokit atsidarom foto, Alabama su miniaku, dviem kasytem, raudonom lupom ir lollypap rankoje biggrin.gif ou em dzhi butu.
hehhehehee
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 06, 14:32)
VAKARE. PLYYYYZ. MAN YRA SKIRTUMAS, DUOKIT PASIDZIAUGT!

OK, vakare.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 06, 13:32)

tikrai taip. laukiu nesulaukiu. isivaizduokit atsidarom foto, Alabama su miniaku, dviem kasytem, raudonom lupom ir lollypap rankoje biggrin.gif ou em dzhi butu.
hehhehehee

Hehehe.As vakar vyrui desciau, kad Maggie yra mano autoritetas fotografijoj biggrin.gif biggrin.gif

Vienintele, girdi, ne?Ideja biggrin.gif Bet na davai mazais zingsneliais link to miniako, o tai po to man bus kognityvinis disonansas biggrin.gif
Atsakyti
Maggie, pelėda Tu, 22,30 per vėlu, aš einu miegot tokiu metu biggrin.gif biggrin.gif o juk dar pažvengt norėsis, tada jau geriau visai visai rytoj biggrin.gif
Atsakyti