QUOTE(rG @ 2011 10 06, 22:38)
Viską ką pasakei aš supratau ir vėl tą patį pasakysiu, nes aš mis netaktas - akis prasikrapštyk, nes net ne Tau konkrečiai taikiau, o kalbėjau apibendrintai
Bet vis vien nesutinku (ir su Akasha nesutinku, prieš tai sakiusia, kad ji su manim nesutinka), kad reikia nuolat skaldyti, ryškinti detales (na tas taisykles). Juk taip neužčiuopiama visuma (neretai, ne visada). Gal čia vėl ta riba tarp visai visai pradžiamokslio, ir jau susipažinusio su abėcėle išryškėja eilinį sykį.
O dėl komentavimo, oi n kartų sakau, pvz,- pakomentuokit kadravimą, plyyyzz, ir tau pradeda vardinti viską, išskyrus kadravimą

Na, tai ką... Nu ačiū
Supratau,kad ne asmeniskai man taikei,bet jau si syki taikai asmeniskai.Ir patikek,toks Tavo elgesys man nemalonus!bet...
O del nepasakanciu norimu komentaru...zinai kaip buna...reikia kartais baisiai garsiai ir nuobodziai ju prasyti,reikalauti.Daznai buna ignoras,nejauki tyla,arba ne tai kas paciam rupima ir aktualu...
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 06, 23:08)
Sakiau, nesikisiu i sia diskusija, bet nesusilaikiau. Si tema juk vadinasi "Fotografijos pradziamokslis", tai ir komentarai skirti tam, kad is ju butu galima pasimokyti, ir ne tik nuotraukos autoriui, bet ir kitiems dalyviams. Ai, bet Akasha jau viska pasake apie komentaru paskirti, nebera ka prideti
Ir man asmeniskai truputi
kliuva, kad vis pabreziamas tas skirtumas tarp pradziamoksliu ir labiau pazengusiu. Naujokes pacios puikiai zino, kad yra naujokes - ir tais komentarais apie pazeistas taisykles dazna gal tiesiog savo zinias pasitikrina, kaip paciai kitakart reiketu daryti. Jei tokie naujokiski komentarai izeidzia kokios labiau pazengusios fotografes jausmus, tai ka jau darysi, gal iskentes kaip nors...

Nors jei atvirai, as senbuviu nuotrauku jau beveik nebekomentuoju, nors pradzioj labai su entuziazmu tai dariau - bet paskui pastebejau, kad reakcijos tokiu atveju buna lygiai nulis, tokia mandagi tyla, lygiai taip, kaip kompanijoj kad visi nutyla, kai kas nors ka ne vietoj lepteli. Tai dabar savo mintis sau pasiliekiu
pritariu!del nejaukios tylos,kuri isivyrauja pajutus,kad komentuotojas silpnesnis ir kazin ar verta jo klausyti.Bet tai suprantama ir tikrai pateisinama.