Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 06, 22:38)
dabar geriau?

na man tai dabar ne... kabu kažkur.. nu nzn, įdomu ką kiti pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 06, 22:24)
na jei rudenio temai,tai dedu truputuką  lotuliukas.gif  blush2.gif

Man patinka, ypac antroji. Veida lapai uzkloje, atrodo kaip kokia piktoji feja biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 22:27)
o aš pvz nežinojau kas ta Yvette  blush2.gif  nu rimtai.. tik va, nuo tada kai prisiregistravau, matau,kad ją visi garbina , ir nežinojau už ką biggrin.gif  taip matydavau, daug kalba, darbų nerodo čia sm'e.. tai šiandien Kikės paprašiau nuorodos į jos darbus, ir pirmą kartą ten užsukau, ir wuolia- pirmą kart matyti darbai..

Na Yvette pati yra sakiusi, kad mazai ka rodo. Bet tai ka rode, man istrigo. Kaip ir komentarai.

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 06, 22:28)
o čia nu tokia net nežinau, ji man patinka, bet manau įvariai gali interpretuoti visi  blush2.gif na bet vistiek parodau

Brrrrr... man pirma mintis - kraujas ant begiu blink.gif Bet aki traukia. Ir man kazkodel siejasi su Aleksandro Bloko eilerasciu "Na zheleznoj doroge", jei kas toki zinote/pamenate.
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 06, 22:38)
Viską ką pasakei aš supratau ir vėl tą patį pasakysiu, nes aš mis netaktas - akis prasikrapštyk, nes net ne Tau konkrečiai taikiau, o kalbėjau apibendrintai  biggrin.gif
Bet vis vien nesutinku  (ir su Akasha nesutinku, prieš tai sakiusia, kad ji su manim nesutinka), kad reikia nuolat skaldyti, ryškinti detales (na tas taisykles). Juk taip neužčiuopiama visuma (neretai, ne visada).  Gal čia vėl ta riba tarp visai visai pradžiamokslio, ir jau susipažinusio su abėcėle išryškėja eilinį sykį.

O dėl komentavimo, oi n kartų sakau, pvz,- pakomentuokit kadravimą, plyyyzz, ir tau pradeda vardinti viską, išskyrus kadravimą  biggrin.gif  Na, tai ką... Nu ačiū hihihi.gif

Supratau,kad ne asmeniskai man taikei,bet jau si syki taikai asmeniskai.Ir patikek,toks Tavo elgesys man nemalonus!bet...
O del nepasakanciu norimu komentaru...zinai kaip buna...reikia kartais baisiai garsiai ir nuobodziai ju prasyti,reikalauti.Daznai buna ignoras,nejauki tyla,arba ne tai kas paciam rupima ir aktualu...
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 06, 23:08)
Sakiau, nesikisiu i sia diskusija, bet nesusilaikiau. Si tema juk vadinasi "Fotografijos pradziamokslis", tai ir komentarai skirti tam, kad is ju butu galima pasimokyti, ir ne tik nuotraukos autoriui, bet ir kitiems dalyviams. Ai, bet Akasha jau viska pasake apie komentaru paskirti, nebera ka prideti
Ir man asmeniskai truputi
kliuva, kad vis pabreziamas tas skirtumas tarp pradziamoksliu ir labiau pazengusiu. Naujokes pacios puikiai zino, kad yra naujokes - ir tais komentarais apie pazeistas taisykles dazna gal tiesiog savo zinias pasitikrina, kaip paciai kitakart reiketu daryti. Jei tokie naujokiski komentarai izeidzia kokios labiau pazengusios fotografes jausmus, tai ka jau darysi, gal iskentes kaip nors...  cool.gif Nors jei atvirai, as senbuviu nuotrauku jau beveik nebekomentuoju, nors pradzioj labai su entuziazmu tai dariau - bet paskui pastebejau, kad reakcijos tokiu atveju buna lygiai nulis, tokia mandagi tyla, lygiai taip, kaip kompanijoj kad visi nutyla, kai kas nors ka ne vietoj lepteli. Tai dabar savo mintis sau pasiliekiu  smile.gif

pritariu!del nejaukios tylos,kuri isivyrauja pajutus,kad komentuotojas silpnesnis ir kazin ar verta jo klausyti.Bet tai suprantama ir tikrai pateisinama.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 22:40)

Man irgi ne, anaip geriau.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 06, 23:41)
Man patinka, ypac antroji. Veida lapai uzkloje, atrodo kaip kokia piktoji feja  biggrin.gif
Na Yvette pati yra sakiusi, kad mazai ka rodo. Bet tai ka rode, man istrigo. Kaip ir komentarai.
Brrrrr... man pirma mintis - kraujas ant begiu  blink.gif Bet aki traukia. Ir man kazkodel siejasi su Aleksandro Bloko eilerasciu "Na zheleznoj doroge", jei kas toki zinote/pamenate.

dėkui 4u.gif ,
o dėl paskutinės - nu tai reiškia gera iliustracija tam eilėraščiui lotuliukas.gif ,beje jo aš nežinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 06, 22:43)
o dėl paskutinės - nu tai reiškia gera iliustracija tam eilėraščiui  lotuliukas.gif  ,beje jo aš nežinau  blush2.gif

Ai net nezinau, ar gera iliustracija, tiesiog va man tokia asociacija iskart kilo, dabar jau galvoju, kad gal ir visai ne i tema g.gif Eilerastis cia, jei kam idomu.
Atsakyti
.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 23:36)
oo, palaidotas ruduo  biggrin.gif  aš tau jau viską  sakiau, nesikartosiu smile.gif aij pasikartosiu, aš čia kaip karste, man patinka smile.gif

Va tu ivardijai, ko as nesupratau,kodel man si foto tokias nemalonias emocijas kelia. smile.gif Ir pasikartosiu,kaip darbas stiptus, bet man siuo gyvenimo etapu nepriimtinas.
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 06, 23:46)
Ai net nezinau, ar gera iliustracija, tiesiog va man tokia asociacija iskart kilo, dabar jau galvoju, kad gal ir visai ne i tema  g.gif Eilerastis cia, jei kam idomu.

dėkui, nelabai moku skaityt rusiškai, tik šiek tiek kalbu ir suprantu daug blush2.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 10 06, 23:47)
.
Va tu ivardijai, ko as nesupratau,kodel man si foto tokias nemalonias emocijas kelia.  smile.gif Ir pasikartosiu,kaip darbas stiptus, bet man siuo gyvenimo etapu nepriimtinas.

sutinku,čia jis toks sukrečiantis blush2.gif na tau tai dabar reikia ramių foto, tuoj inkelsiu kokia vieną ant nakties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 06, 22:41)
Ir man kazkodel siejasi su Aleksandro Bloko eilerasciu "Na zheleznoj doroge", jei kas toki zinote/pamenate.

nežinau aš jo blush2.gif

kaip tik tam parke sutikom poetę Jeleną (pavardės neprisimenu), kuri mum ten apie Puškiną kažką pasakojo, ir dar apie kažką biggrin.gif ji kai mus ten pamatė, tai jai ten irgi su kažkuo asocijavosi vaizai, bet kai nesidomiu poetais ir eilėraščiais, tai kažkaip ir nepamenu ką ji ten tiksliai sakė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
a, Kikirike, pirmas variantas geriau.
nu mintyse nepavarčius pasiūliau.
Atsakyti
man patinka visie šie bandymai Kikirikės smile.gif Tos spalvos, ryškumas, jėga smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 10 06, 22:41)
Supratau,kad ne asmeniskai man taikei,bet jau si syki taikai asmeniskai.Ir patikek,toks Tavo elgesys man nemalonus!

būūū kokia aš biaurybė baisybė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 spalio 2011 - 22:50
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 06, 23:24)
aš irgi norėčiau nusipirkti laiko  lotuliukas.gif

na jei rudenio temai,

Kitaip...

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 06, 23:28)
o čia nu tokia net nežinau, ji man patinka, bet manau įvariai gali interpretuoti visi  blush2.gif na bet vistiek parodau

Helovyniskai,sakyciau;)))

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 06, 23:40)

Man irgi ne,pirmas variantas geriau;)
Atsakyti