Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 07, 15:30)

O tu ją šviesinai, ar kas? Šakos pradingo danguje... Nelabai patinka ir man  blush2.gif

daug bieso dariau, sviesinau, tamsinau, kontrastinau, dar kazka maklinau..
Atsakyti
Gal kam bus įdomu pasiskaityti ir pažiūrėti...

Žmogus, kuris kūrė matydamas širdimi

Kurmis
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 07, 14:18)

tai matyt maklindama primaklinai visai smile.gif
o kodel ne spalvotas variantas?
Atsakyti
Jėėėtau..grįžau į forumą o ner ką veikt čia...BOOOORING mastau.gif

QUOTE(neiste @ 2011 10 07, 12:39)
Si man patinka, aisku, turbut, man vienai..bet idomu ka jus manot, turiu ir sviesesne, bet si labiau blush2.gif

kažkokia keista foto...ar čia dėl to, kad nėra ryški...ar kažkas su apdirbimu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 07, 13:57)
nu camon.. ar pastebejote, kad ikelus pirmus 4 autorius speliojama buvo daug taikliau!? itariu del to, kad kitaip i tas foto buvo paziurima.. ne ieskoma pagal sarasiuka  kam priskirti ta foto, o gal labiau paanalizuota.. bet kokiu atveju - antra karta daugiu nuotrauku is vieno zmogaus bairis jau nesuveiktu, cia buvo netiketumo efektas, bet rezultatas labai smagus smile.gif

ACIU dalyvavusioms, komentavusioms, naujokems, senbuvems, tarpinems, kalbancioms ir tylincioms. Man buvo labai smagu, isejo daug geriau, nei is pradziu maniau. Turbut po pertraukeles galima bus vel bandyti kartoti wink.gif

kiek bus pasakyta foto siųst, tiek bus siunčiama. galima ir po vieną wink.gif

p.s. šitas pasipešiojimas dėl barikadų tai be ryšio po šito šaunaus žaidimo..sad.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 07, 14:18)

Neiste man iskarto iskyla klausimas, kaip tu pati pakomentuotum sita savo foto. Na pasakyk, kaip tau paciai ji atrodo, kas patinka ir kas ne... Kodel.... Taip bus paprasciau...

QUOTE(noisy-B @ 2011 10 07, 14:30)
Akasha, matosi, kad mano komentaras tapo nematomu  rolleyes.gif
Papildyta:

O tu ją šviesinai, ar kas? Šakos pradingo danguje... Nelabai patinka ir man  blush2.gif

Tikrai soriukas, bet nepastebejau.... toje gausoje praleidau... Zinoma priimsim wink.gif Lauksim ir t.t. Isirasau pas save i sarasiuka smile.gif Parasyk man i az savo numeriuka, bo po to kai vaikas mano telefona bande isardyti praradau daug numeriuku smile.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 07, 14:34)
Fotografuodama šitą šokio-vaizdo-garso spektakliuko vaizdelį galvojau apie Tave  blush2.gif biggrin.gif  Kaip kompozicija, spalvos?  bigsmile.gif  biggrin.gif

laugh.gif

Sunku komentuoti nes tokiose situacijose daznai nelabai yra pasirinkimas is kurios puses fotkint... kompoziciskai man tikrai nelabai ziurisi, nei centruota, nei necentruota... zinai, greiciausiai buciau sulaukus momento ir pakadravus taip, kad kalbanciojo galva butu ant liezuvio.... gal butu idomiau ziureti lyg i komiskai/tragiskai pateikta situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 07, 16:07)
tai matyt maklindama primaklinai visai smile.gif
o kodel ne spalvotas variantas?

todel, kad man graziau ziurisi juoda balta, nei zalia balta ax.gif Jei butu daugiau dideliu medziu, gal spalvota kitaip ziuretusi, nebutu tokia "ubagiska", o vat nespalvota man stiprene, kad ir kokia nevykusi butu. dar spalvotoje truksta ryskumo.
aciu mirksiukas.gif gote irgi 4u.gif

Atsakyti
ee, as tai tik uz kelias foto, jei bus zaidimas. na bet ribotai, dvi pvz. nes gi cia ne esme atspet kur kieno, o isanalizuot foto ir kam nors priskirt.. pamatyt stiliu. o tai idomiau su keliom foto, nei spejimo budu atspet..
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 07, 15:18)
todel, kad man graziau ziurisi juoda balta, nei zalia balta ax.gif Jei butu daugiau dideliu medziu, gal spalvota kitaip ziuretusi, nebutu tokia "ubagiska", o vat nespalvota man stiprene, kad ir kokia nevykusi butu. dar spalvotoje truksta ryskumo.
aciu mirksiukas.gif gote irgi 4u.gif

atsiprasau, kad taip parasysiu, bet man ji ir dabar tokia ubagiska. Na nematau i ka ziureti sioje foto, galvoju gal bent spalvos kazkuom trauktu smile.gif as tai tokia foto trinciau negalvodama ja ilgai saugoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 07, 16:16)
Neiste man iskarto iskyla klausimas, kaip tu pati pakomentuotum sita savo foto. Na pasakyk, kaip tau paciai ji atrodo, kas patinka ir kas ne... Kodel.... Taip bus paprasciau...

4u.gif

Oi, susimausiu dabar doh.gif
Patinka trys dalykai: tai, kad jauname eglynely stovi dar nenukirsti du medziai, tai, kad vienas medis yra jau "mires", ir tai, kad "gyvasis" medis savo sakomis, tarsi rankomis, apkabines ta "negyvaji"..

Nepatinka technine puse, per daug dangaus, virsus per sviesus, apacia per tamsi..

Jau susimoviau..

sory, nemoku destyti minciu blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Zirzė @ 2011 10 07, 16:29)
atsiprasau, kad taip parasysiu, bet man ji ir dabar tokia ubagiska. Na nematau i ka ziureti sioje foto, galvoju gal bent spalvos kazkuom trauktu smile.gif as tai tokia foto trinciau negalvodama ja ilgai saugoti rolleyes.gif

ania unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 07, 15:33)

taip, nes va ka tu papasakojai, as net minties neturejau, kad cia senas ir jaunas medis, na nesimato to, per toli viskas
Atsakyti
QUOTE(neiste @ 2011 10 07, 15:33)
4u.gif

Oi, susimausiu dabar doh.gif
Patinka trys dalykai: tai, kad jauname eglynely stovi dar nenukirsti  du medziai, tai, kad vienas medis yra jau "mires", ir tai, kad "gyvasis" medis savo sakomis, tarsi rankomis, apkabines ta "negyvaji"..

Nepatinka technine puse, per daug dangaus, virsus per sviesus, apacia per tamsi..

Jau susimoviau..

sory, nemoku destyti minciu blush2.gif  4u.gif
Papildyta:

ania unsure.gif

Labai gerai, kad isdestei.... Dabar as galiu pasakyti, kad nematau as tu tavo isvardytu pliusu, del foto kokybes nebuvimo....
Ne nu tikrai sunku iziureti, kur ten jaunas medis kur senas. Todel tikrai sakyciau trink foto ir varyk is naujo fotografuoti ta vieta...
Kompoziciskai apacios daugoka, ta prasme tiek misko tiek dangaus vienodai... tai kadra dalina i dvi dalis... daryk arba placiau arba siauriau, bet maziau apacios imk... sulauk tokio oro, kai dangus bus debesuotas, tada nebus tie medziai tiesiog plyname bantame fona... Su apdirbimu si karta manau, kad tik pabloginai kadra....
Atsakyti