Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(zuzla @ 2011 10 11, 10:27)
tai niekaip ta prolaktinoma nešalinama??
kas skyrė? kodėl nesiaiškino dėl ko pakilęs prl? ar pakilęs prl (jei ne momentinis) visada būna dėl prolaktinomos?
tai galų gale vistiek gersiu bromkriptiną, kai norėsiu pastoti??
ai karoče, tai kam man tada vaikščiot po tuos daktarus gun_bandana.gif

Pas mane taip pat padidejes prolaktinas, be vaistu buvo 700, nuejau pas endokrinologa, ir mano nuostabai (jokiu simptomu nejauciau), rado skydliaukes pakitimus. Gydytojo nuomone del to ir prolaktinas padidejes, ir nepastojimas. Tad siuo metu israse vaistus, po kuriu tureciau tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 11, 18:29)
ciklu? meeetu!!!!

vat vat..

QUOTE(Ingbri @ 2011 10 11, 19:11)
Pas mane taip pat padidejes prolaktinas, be vaistu buvo 700, nuejau pas endokrinologa, ir mano nuostabai (jokiu simptomu nejauciau), rado skydliaukes pakitimus. Gydytojo nuomone del to ir prolaktinas padidejes, ir nepastojimas. Tad siuo metu israse vaistus, po kuriu tureciau tapti  nestuke.gif

mmm, mano skydliaukė ideali (čia echoskopistas taip pasakė) ir hormonai normoj..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 11, 20:28)
vat vat..
mmm, mano skydliaukė ideali (čia echoskopistas taip pasakė) ir hormonai normoj..

Mano skydliaukes hormonai irgi normos ribose, bet pasak, endokrinologo, normos tinkamos seimos gydytojui, t.y norint pastoti TTH turi nevirsyti 1.0, o pas mane jis yra 2.76, kai norma iki 4.7. Ir echoskopija geriausia darytis pas endokrinologa, nes man echoskopuotojas taip pat sake, kad viskas gerai, o pasirodo, kad nebuvo viskas gerai. Tikiuosi dabar bus viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2011 10 11, 21:50)
pasak, endokrinologo, normos tinkamos seimos gydytojui, t.y norint pastoti TTH turi nevirsyti 1.0, o pas mane jis yra 2.76, kai norma iki 4.7. Ir echoskopija geriausia darytis pas endokrinologa, nes man echoskopuotojas taip pat sake, kad viskas gerai, o pasirodo, kad nebuvo viskas gerai. Tikiuosi dabar bus viskas gerai  smile.gif

Tokia informacija reikėtu talpinti PIRMAJAME temos puslapyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ANGE-LIUXXX @ 2011 10 11, 22:05)
Tokia informacija reikėtu talpinti PIRMAJAME temos puslapyje  smile.gif

Sita tema tinkama skydliauke ir nevaisingumas, persikelsim ten smile.gif
Atsakyti
ei zuzla ar as cia praleidau ar dar nerasei-kaip tavo mmm???????????nesulaukei dar?
Atsakyti
QUOTE(Ingbri @ 2011 10 11, 19:11)
Pas mane taip pat padidejes prolaktinas, be vaistu buvo 700, nuejau pas endokrinologa, ir mano nuostabai (jokiu simptomu nejauciau), rado skydliaukes pakitimus. Gydytojo nuomone del to ir prolaktinas padidejes, ir nepastojimas. Tad siuo metu israse vaistus, po kuriu tureciau tapti  nestuke.gif
kas per vaistai?

Mano skydliaukes hormonai irgi normos ribose, bet pasak, endokrinologo, normos tinkamos seimos gydytojui, t.y norint pastoti TTH turi nevirsyti 1.0, o pas mane jis yra 2.76, kai norma iki 4.7. Ir echoskopija geriausia darytis pas endokrinologa, nes man echoskopuotojas taip pat sake, kad viskas gerai, o pasirodo, kad nebuvo viskas gerai. Tikiuosi dabar bus viskas gerai  smile.gif

blink.gif
man atrodo, ma dare TTH... tipo - norma. unsure.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Jungiuosi ir as i sia temele mirksiukas.gif Maidenana, thumbup.gif temute - senai tokios reikejo. drinks_cheers.gif
Jau keleta metu svaigstu nuo minciu apie nestuke.gif ... Iskestos 2 LP, po ju po pusmeti bandymai natur..., bet visgi rezultatas - 0 su dar penkiais nuliais doh.gif . Gydytoja kazkodel pasiule pabandyti IUI, nors jau nuo pradziu buvo kalbama tik apie IVF. Na ka, pasirasiau... Paleidom pinigelius vejais ir tiek. Ne tiek ju gaila, kiek sveikatos (del vaistu salutinio poveikio) ir psichologiskai stabilios savijautos schmoll.gif Pasvaigau, pasvajojau, sulaukiau mmm ir dar turiu palikima - cista doh.gif Ale, gydausi dabar ir laukiu kol ji (gal but) pasisalins verysad.gif Liudna... Gyvenu laukimu ir nezinau, i kuria puse pasiduoti schmoll.gif Apie IUI net nebegalvoju, nes mano atveju, ji - joks issigelbejimas, o IVF dar kazkaip psichologiskai nesu pasiruosusi - vis norisi tiketi, kad to tikrojo medicinos isikisimo neprireiks verysad.gif Bet kaip ten sakoma, svajok drambliuk, svajok ax.gif Tikiuosi, su jusu pagalba bus lengviau nuspresti sekanti savo zingsni blush2.gif Stiprybes visoms besiblaskancioms 4u.gif Mes nugalesim mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano skydliaukes hormonai irgi normos ribose, bet pasak, endokrinologo, normos tinkamos seimos gydytojui, t.y norint pastoti TTH turi nevirsyti 1.0, o pas mane jis yra 2.76, kai norma iki 4.7. Ir echoskopija geriausia darytis pas endokrinologa, nes man echoskopuotojas taip pat sake, kad viskas gerai, o pasirodo, kad nebuvo viskas gerai. Tikiuosi dabar bus viskas gerai  smile.gif

aha g.gif na matai, dabar, kai buvau pas endokrinologę, kortelė nebuvo atkeliavus, tai jin mano skydliaukės hormonų nemačius, paaiškės po spalio 20, tada jau tikrai bus kortelė, bus rentgeno rezai, ir ji galės man daugiau pasakyt.. nes mano TTH 2,029 unsure.gif

QUOTE(aushen @ 2011 10 11, 22:19)
ei zuzla ar as cia praleidau ar dar nerasei-kaip tavo mmm???????????nesulaukei dar?

šian turėtų būt, bet dar nėra ax.gif vakar ryte testas rodė riebų I.

labas rytas mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis.
skaitau jusu postus apie hormonus ir galvoju - ar man nereiketu isnaujo pasidaryti visus hormonu tyrimus is naujo? g.gif paskutinikart dariau kai pradejau planuoti nestuke.gif , jau praejo apie 2,5 metu. gal butu tikslinga juos is naujo pakartot?
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 12, 08:11)
labas rytelis.
skaitau jusu postus apie hormonus ir galvoju - ar man nereiketu isnaujo pasidaryti visus hormonu tyrimus is naujo?  g.gif  paskutinikart dariau kai pradejau planuoti nestuke.gif , jau praejo apie 2,5 metu. gal butu tikslinga juos is naujo pakartot?

jei turi galimybę, aišku pasikartok mirksiukas.gif
Atsakyti
Zuzla, kai nueisi pas savo endokrinologe, paskui parasyk ka tau sake, nes idomu kokia kitu endokrinologu nuomone rolleyes.gif
Atsakyti