QUOTE(zuzla @ 2011 10 11, 10:50)
ai nu ne, man ne dzin
prašysiu Kabergolino, nesiruošiu n ciklų gerti Bromkriptino..
ciklu? meeetu!!!!
QUOTE(maika @ 2011 10 11, 10:58)
Bet jo kaina tai
bromkriptino 22 litai. uz buteliuka. Buteliuke 30 tableciu. reikia 0,5 per para. tai 10 litu menesiui. Aisku, jeigu nera visai blogai su PRL, jeigu nereikia gydyti, o tik apslifuoti.
QUOTE(zuzla @ 2011 10 11, 11:04)
Juk nėra malonu kiekvieną rytą jausti pykinimą ir šiaip visus kitus nemalonius pojūčius.
a staaai kodel mane naktimis pykina..... o as galvojau, is kur sis baubas. Tiesa, tik ant antro menesio galo pradejo pykinti, na, keletas dienu tik. Man 2 tabletes liko. O dar mane jis migdo. Sio reiskinio as uz salutini poveiki neskaitau, nes man amzina nemiga.
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 11, 11:39)
Sveiki

o gal tau nuo streso jis kila kaip manai?as kai dariau tyrimus labai jaudinausi, o paskui suzinojau, kad negalima nes kila PRL
man gali buti is nuo streso. O siaip pagrindine priezastis - narkotikai. Nu as kaip ju nevartojanti, tai nurasau stresui ir neteisingam PRL pridavimui pirma karta, kai vos is lovos kavos prigerusi, jogurtu privalgiusi dar uzmerktom akim sliauziau ji priduoti. O riekia buti zvaliai, atsibudusiai, be jokiu stresu. Vat. Antra karta pasistengiau geriau, ir net tilpau i PRL norma. taciau pilvinukui vis perdidelis. Kita cikla pakartosiu. Paziuresim, kad bus po 2 menesiu gydyto bromkriptinu. Pirmas tyrimas rode 750. Antra - 548. Norma - 550. Tai ziuresiu, ko pasiekiau per 2 menesius.
Labas vakaras. Lijundra. Kosmaras su kosmariukais.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.