Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 05, 10:02)
pas koki zolininka unsure.gif ?ne bebru negerem, kaz kada skaiciau apie juos, bet neradau kur galima gauti, skaiciau, kad tik is medziotoju g.gif gere tribestan vyras, paskui for men gere, nu nezinau ar yra kokie rezultatai, spermograma nekartojom g.gif gal reiketu?, bet kiek skaiciau info internete, suzinojus tokia diagnoze stebuklu neivyko verysad.gif

Edvarda Kazlauska. Jis stebuklus daro. Tik vyras pats turetu nueiti su savo tyrimais.
Tuos bebrus gargzduose pas medziotojus merginos gauna.

Ir as pilnai palaikau xlx. Reiketu TESA padaryti pradziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 05 spalio 2011 - 09:14
QUOTE(xlx @ 2011 10 05, 10:03)
Sveika,

o jūs nedarėte TESA?? gal pas vyrą tiesiog latakai užsikimšę ir spermiukai negali prasibrauti  g.gif aš tai vietoj jūsų pasitikrinčiau ir tik tada galvočiau apie donorą. Na bent jau būsit visiškai tikri, kad kitos išeities nėra. Aš jokiu būdu neesu prieš donorus (aš ir pati jais naudojuos..), bet manau, kad verta būtų pasitikrinti, juolab, jei vyras nėra turėjęs nei traumų, nei šiaip kuom sirgęs.. o gal kada turėjo kokią infekciją pagavęs ar uždegimą, tačiau pats to nežino.. o tos zarazos ir užakino latakėlius..

Kai vyras klause savo mamos ar neturejo problemu vaikysteje, tai ji pasake, kad jis buvo mazas jam kyg tais viena seklyde nebuvo nusileiduisi i kapseli, bet kai nuveze i Vilniu daktarai tai paneige ir dabar neaisku vieni sake, kad nenusileido kiti, kad nusileido, gal ir nusileido, bet per velai, todel tokios pasekmes. kas liecia TESA tai netgi ir padare ja reikes daryti ivf, o tam mes pinigu neturim tiek is karto doh.gif , o kol sutaupisim, man jau virs 30 bus, o as jau nebegaliu kaip noriu buti mama. Bet ateityje, jei turesim finansine galimybe aisku bandysim daryti ir jei kas atsirastu darytumem ivf.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 05, 10:13)
Edvarda Kazlauska. Jis stebuklus daro. Tik vyras pats turetu nueiti su savo tyrimais.
Tuos bebrus gargzduose pas medziotojus merginos gauna.

Ir as pilnai palaikau xlx. Reiketu TESA padaryti pradziai.

o gal turi jo kontaktus?telefono numeri?adresa? merginos atsiliepkit kas gauna gargzduose bebrus, pas ka reikia nuvaziuoti?
Atsakyti
Sveikutės,

QUOTE(sanzile @ 2011 10 05, 00:09)
Jei tokia tema sukurete, ateinu ir as tongue.gif  Bet as net ne tarp IUI ir net ne tarp IVF cool.gif As dabar visiskame stilyje arba letarge biggrin.gif
Pasiruosem IVF, bet teko nutraukti del, kai kuriu "nauju atradimu". Lyg ir viska susitvarkiau, issioperavau, vykdau nurodymus ir laukiu naturalaus starto. Jei ne, gal.. gal pradesime pagalvoti apie IVF.
Cia vienintelis tinkamiausias kampelis, kuriame galiu glaustis, nes maniau, kad teks trauktis is SM, jauciausi be vietos doh.gif
Tad Sveikos Gyvos 4u.gif

Labukas, laukiau tavęs šitoje temoje 4u.gif Kaip dabar tavo reikalai, kada galėsi bandyti? ką daro su ta dvirage, operavo gal?

Dar ir Afroditė galėtų čia užeiti...

QUOTE(Maidenana @ 2011 10 05, 09:51)
o as tau nesakiau, kad pas mano vyra diagnoze "spermogramoje nuliai. nekrospermija"? nu ir kaip matai 56 mln turi. tiesa, metukus kazkur gydziau. zinai, sperma yra ant tiek neprognozuojamas dalykas, kad bala zino, kaip jie ten veisiasi. Matai, kiek teko skaityti, kad atstatyti neimanoma tik genetiskai neuzsiveiciancios spermos. O kadangi jusu tyrimai puikus, tai gal nuvaziuokite i kauna pas ta zolininka? Jus vistiek nieko neprarandate. O ka jus darete? ka vartojote? Bebro tuos usus (ar kas ten) gerete?

Matai, Madeinana, tavo vyras turėjo aiškią priežastį - steroidus. Juos eliminavus, pavyko atstatyti situaciją. Tiems, kurie niekuo sau nekenkia, niekuo neserga ir neturi ką gydyti, gerokai sudėtingiau...
O pas žolininką mes jau 3 mėnesius vaikštom, vyras geria jo žolelių mišinį, bičių pienelį, tą natūralų tribestano pakaitalą ir sruoglius, ir va..po Kijevo...kai rezultatai tiek pablogėję..nebežinau, ką galvoti..

QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 05, 10:02)
pas koki zolininka unsure.gif ?ne bebru negerem, kaz kada skaiciau apie juos, bet neradau kur galima gauti, skaiciau, kad tik is medziotoju g.gif gere tribestan vyras, paskui for men gere, nu nezinau ar yra kokie rezultatai, spermograma nekartojom g.gif gal reiketu?, bet kiek skaiciau info internete, suzinojus tokia diagnoze stebuklu neivyko verysad.gif

MEs perkam Sudervėj, labai netoli Vilniaus, nežinau, ar tau tinka, bet parašau telefoną: 868262212.

Mano vyras jau trečią mėnesį geria, jaučiasi tai labai gerai, aktyvumas labai didelis blush2.gif (nors ir niekad nesiskundė), energija, savijauta gera, bet va rezultatai prastyn unsure.gif Bet gal čia tamoxifeno liekamieji reiškiniai unsure.gif Daugiau nebenorėčiau , kad dar kada nors tą š gertų, rezultato nedavė,o jau kaip blogai jis nuo jo jautėsi..pusę metų košmare gyvenom doh.gif
Papildyta:
Beje, Sangria, dar turėk galvoj, kad ne visi gali tuos sruoglius gerti. Vienai mergaitei daviau telefoną, nusipirko, dabar siūlo man perpirkti, nes jos vyras vemia, negali gerti. Šlykštus kvapas, aš net šalia negaliu gerti, bet maniškis gana nejautrus, sako, priprato prie skonio.
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 05, 11:02)
MEs perkam Sudervėj, labai netoli Vilniaus, nežinau, ar tau tinka, bet parašau telefoną: 868262212.

Papildyta:
Beje, Sangria, dar turėk galvoj, kad ne visi gali tuos sruoglius gerti. Vienai mergaitei daviau telefoną, nusipirko, dabar siūlo man perpirkti, nes jos vyras vemia, negali gerti. Šlykštus kvapas, aš net šalia negaliu gerti, bet maniškis  gana nejautrus, sako, priprato prie skonio.

aciu uz info 4u.gif salia vilniaus netinka, mes is pajurio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 05, 11:10)
aciu uz info 4u.gif salia vilniaus netinka, mes is pajurio ax.gif

Suprantu, mes iš Kauno, bet kai kažko reikia dėl vaisingumo probleų sprendimų, tai ir iki Kijevo nuvažiuojam ax.gif Jei gausi pajūryje, liuks, bet šiaip mažai labai yra pardavinėjančių, aš tik vieną normalų skelbimą radau, kad iš karto paruoštus pardavinėtų, miesto jau nežiūrėjau, nuvažiuosiu bet kur. bet gal yra ir pajūryje, šito nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 05, 11:50)
Suprantu, mes iš Kauno, bet kai kažko reikia dėl vaisingumo probleų sprendimų, tai ir iki Kijevo nuvažiuojam ax.gif  Jei gausi pajūryje, liuks, bet šiaip mažai labai yra pardavinėjančių, aš tik vieną normalų skelbimą radau, kad iš karto paruoštus pardavinėtų, miesto jau nežiūrėjau, nuvažiuosiu bet kur. bet gal yra ir pajūryje, šito nežinau 4u.gif

Zinai jei buciau tikra, kad pades liekciau nesusimastydama, bet zinau, kad tai neimanoma, su tokia diagnoze niekas dar naturaliai arba su IUI pagalba nepastojo. Bet pasisnekesiu su vyru ir gal nulieksim ir ten, o gal ivyks stebuklas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 05, 12:51)
Zinai jei buciau tikra, kad pades liekciau nesusimastydama, bet zinau, kad tai neimanoma, su tokia diagnoze niekas dar naturaliai arba su IUI pagalba nepastojo. Bet pasisnekesiu su vyru ir gal nulieksim ir ten, o gal ivyks stebuklas ax.gif

Sveikutės įdomioj naujoj tėmelėj 4u.gif
Matau Snazile, Kitty, Maidena, sveikutės mirksiukas.gif
Sangria, gal per daug kažko optimistiško nepasakysiu, bet mano vyro rezultatai buvo tragiški, daktarė pasakė, akd galimybė tik su IVF, darėm - nieko, po pauzių įvairių sužinojau apie bebro liauką ir vyras ją naudojo gal 1-1,5 metų atskirai be jokių kitų vaistukų ar papildų ir žinok, rezultatai ženkliai pagerėjo, nes daktarė pasakė, kad kuo puikiausi rezultatai daryti IUI, IVF tikrai jau nebereikia.... smile.gif čia šiaip, kad ji tikrai įtakoja vyro spermą, tai norėjau pasidalinti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 10 05, 13:09)
Sveikutės įdomioj naujoj tėmelėj  4u.gif
Matau Snazile, Kitty, Maidena, sveikutės  mirksiukas.gif
Sangria, gal per daug kažko optimistiško nepasakysiu, bet mano vyro rezultatai buvo tragiški, daktarė pasakė, akd galimybė tik su IVF, darėm - nieko, po pauzių įvairių sužinojau apie bebro liauką ir vyras ją naudojo gal 1-1,5 metų atskirai be jokių kitų vaistukų ar papildų ir žinok, rezultatai ženkliai pagerėjo, nes daktarė pasakė, kad kuo puikiausi rezultatai daryti IUI, IVF tikrai jau nebereikia.... smile.gif čia šiaip, kad ji tikrai įtakoja vyro spermą, tai norėjau pasidalinti... smile.gif

aciu uz info 4u.gif problema tame, kad mano vyras neturi spermotozoidu spermoje doh.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
man irgi patinka si tema 4u.gif siuo metu esu pasimetus.. jau vienu momentu norejau viska mesti ir nebedaryti jokiu IUI, bet kazkaip vyras paskatino dar pameginti ir meginsim 5 IUI..
man taip gaila del 4 IUI kad nesigavo, nes ten viskas super buvo.. nors vienas folikuliukas pas mane, bet uztat pas vyra buvo 100% judrumas ir 80mln reikalu..
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 05, 14:18)
aciu uz info 4u.gif problema tame, kad mano vyras neturi spermotozoidu spermoje doh.gif

Ech, mergyt... laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif vis tiek mes anksčiau ar vėliau surandame išeitis - vienokias ar kitokias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zaza1 @ 2011 10 05, 13:27)
Ech, mergyt... laikykis  4u.gif  4u.gif  4u.gif vis tiek mes anksčiau ar vėliau surandame išeitis - vienokias ar kitokias  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, man irgi patinka naujoji temele. jungiuosi smile.gif
ar girdejote kokia itaka moters orgazmas daro moteru vaisingumui? ar yra butina patirti orgazma kad spermiukui i gimda patektu? Katik nete perskaiciau minti: Vyro spermijai iki moters kiaušintakių galo nukeliauja per 4 val. nuo sueities (kartais, jei moteris jaučia stiprų orgazmą, jie ten gali būti ir po kelių minučių) g.gif
Atsakyti