Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp IUI ir IVF

Labas rytas 4u.gif
zinot, man jau turbut kazkas dave i smegenine doh.gif jau kelinta diena vaziuodama i darba verkiu. nesuprantu kas man darosi, lyg ir problemu seimoj nera, bet va, vairuoju, klausausi muzikos ir verkiu. gal jau man stogas vaziuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 06, 08:22)
Labas rytas  4u.gif
zinot, man jau turbut kazkas dave i smegenine  doh.gif  jau kelinta diena vaziuodama i darba verkiu. nesuprantu kas man darosi, lyg ir problemu seimoj nera, bet va, vairuoju, klausausi muzikos ir verkiu. gal jau man stogas vaziuoja  blink.gif

ne tos muzikos klausaisi schmoll.gif
vienas iš pvz, kaip reikia daryt - pasileidi šitą, prisimeni kaip atrodo ir tusinies mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spinsa @ 2011 10 06, 07:22)
Labas rytas  4u.gif
zinot, man jau turbut kazkas dave i smegenine  doh.gif  jau kelinta diena vaziuodama i darba verkiu. nesuprantu kas man darosi, lyg ir problemu seimoj nera, bet va, vairuoju, klausausi muzikos ir verkiu. gal jau man stogas vaziuoja  blink.gif

spinsa man tas pats...tik aš dar pastoviai meldžiuosi, prašau D atsiųsti kudikėlį mūsų šeimai, ir aišku visa tai lydi ašaros....galvoje tik viena mintis už ką...? cray.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 05, 22:20)
Na taip, bet jeigu praėjus 75 dienoms rezultatai blogi, blogėjantys , tai dar po 20 dienų tikrai nebus super....

Tai čia vis dar ta senoji, blogoji karta mirksiukas.gif
bandau optimizmo įpūsti... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 10 06, 09:32)
ne tos muzikos klausaisi schmoll.gif
vienas iš pvz, kaip reikia daryt - pasileidi šitą, prisimeni kaip atrodo ir tusinies mirksiukas.gif

thumbup.gif vaistukai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 05, 13:18)
aciu uz info 4u.gif problema tame, kad mano vyras neturi spermotozoidu spermoje doh.gif
nieko - atsiras. Tik reikia surasti kuomi juos istraukti.

QUOTE(KittyKitty @ 2011 10 05, 23:20)
Na taip, bet jeigu praėjus 75 dienoms rezultatai blogi, blogėjantys , tai dar po 20 dienų tikrai nebus super....
bus geresni. Tu isiklausyk - spermatogeneze.... Juk keistis jie pradeda ne is karto, keiciasi kas 90 dienu, tai dar senieji dvesta ten. O naujuju dar nesimato, tik uzsiveisia.

QUOTE(spinsa @ 2011 10 06, 08:22)
Labas rytas  4u.gif
vaziuoja. reikia atsipusti ir nustoti galvoti.

QUOTE(Brituska @ 2011 10 06, 08:32)
spinsa man tas pats...tik aš dar pastoviai meldžiuosi, prašau D atsiųsti kudikėlį mūsų šeimai, ir aišku visa tai lydi ašaros....galvoje tik viena mintis už ką...? cray.gif

o man prie neatsiusto kudikelio dar milijonas bedu... tokiu, rimtesniu jau. kazkaip viskas blogyn, tai net nesvajoju nei apie IUI, nei apie natur. Bet pasidarem ND vakar... bet kas is to... jau pamirsom.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 06, 09:45)
nieko - atsiras. Tik reikia surasti kuomi juos istraukti.

nu tu sugebi pakelti nuotaika drinks_cheers.gif thumbup.gif kaip tavo reikaliukai?visa laika skaitau seku kaip visom sekasi, taip norisi, kad greiciau is sito skirelio visos pereitumem i nestukiu skyreli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2011 10 06, 09:57)
nu tu sugebi pakelti nuotaika drinks_cheers.gif  thumbup.gif kaip tavo reikaliukai?visa laika skaitau seku kaip visom sekasi, taip norisi, kad greiciau is sito skirelio visos pereitumem i nestukiu skyreli ax.gif

Aj, zinok, man kimba zirniuks, bet kazkaip kokia 33-36 cd iskrenta ir prasideda mmm. Ir taip ivyko liepa, kai natur pastojau, ir rugseji po IUI. Uztat kiek testu turiu su II biggrin.gif Virs 10! Tai laiks nuo laiko pasigroziu. Dabar esu stagnacijoje, nezinau kaip susiklostys aplinkybes, nes nei as nei MV negalime nuspeti (ne sveikatos prasme, bet gyvenimisku perepetiju). Tai tiesiog plaukiu pasroviui. Jeigu dagyvensim iki sekancio ciklo IUI - darysim, o si nedarem, nes turiu cistu is praejusio karto. Tai jeigu issiplaus ir busim abu su mb vietoje - darysim, bet... Viskas D rankose.. Sunku nuspeti kas bus.

Sangria,

zinok, tu peranksti mastai apie donora. Net pagooglinus elementariai azoospermija, stai ka matome is zodyno:
Azoospermija
(iš graik. k. a... - "nebuvimas", zoё - "gyvybė", sperma - "sėkla") spermatozoidų nebuvimas sėkloje, viena vyrų nevaisingumo priežasčių. Tikrąją azoospermiją sukelia sėklidėse ir jų prielipuose sutrikusi spermiogenezė, o netikrąją - sėklinių latakų užakimas.

Be to, literatura raso, kad dazniausiai tai yra genetika. Taciau jusu atveju, genetika yra nuostabi anot tyrimus. Todel lieka "negenetinis" variantas.

Azoospermija gali būti susijusi su sėklatakio užsikimšimu ar nepilnu išsivystymu (abstruktyvi azoospermija), ar su spermatozoidų produkavimo sutrikimais (neabstruktivi azoospermija)
Dažnai nepilno sėklatakio išsivystymo ir neabstruktivios azoospermijos priežastis yra genetika. Neretai sutinkamos mišrios formos, pavyzdžiui: oligoastenospermija (pažeminta bendra koncentracija ir greitai judančių spermatozoidų procentinis turinys): oligo-asteno-teratozoospermija (pažeminta bendra koncentracija, greitai judančių spermatozoidų turinys, normalių formų turinys).

2. Obstrukcinė azoospermija

Obstrukcinė azoospermija reiškia spermatozoidų ir spermatogeninių ląstelių nebuvimą spermoje ir postejakuliaciniame šlapime dėl abipusės sėklinių latakų obstrukcijos.

Klasifikacija:

intratestikulinė obstrukcija;
epididymio obstrukcija;
vas deferens obstrukcija;
ejakuliacinio latako obstrukcija.
Įgimta ar įgyta pilna sėklinių latakų obstrukcija dažniausiai susijusi su:

mažu spermos kiekiu;
sumažėjusia ar išnykusia spermos fruktoze ir rūgščia pH;
sėklinės pūslelės dažnai išsiplėtusios (anterior-posterior diametras >15 mm), tiriant TRUS.
Tipiniai klinikiniai radiniai:

normalus sėklidžių tūris (>15 cc per testis);
padidėjęs ir sukietėjęs epididymis;
mazgai epididymyje ar vas deferens;
nebuvimas ar dalinė vas deferens atrezija;
uretrito ar prostatito požymiai;
prostatos DRT pakitimai.

As labai tikiuosi, kad tu jau visa tai zinai mintinai? Nes jeigu ne - maaaars i klinikas tirtis ir gydytis....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 06 spalio 2011 - 09:28
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 06, 11:19)
Aj, zinok, man kimba zirniuks, bet kazkaip kokia 33-36 cd iskrenta ir prasideda mmm. Ir taip ivyko liepa, kai natur pastojau, ir rugseji po IUI.  Uztat kiek testu turiu su II biggrin.gif Virs 10! Tai laiks nuo laiko pasigroziu. Dabar esu stagnacijoje, nezinau kaip susiklostys aplinkybes, nes nei as nei MV negalime nuspeti (ne sveikatos prasme, bet gyvenimisku perepetiju). Tai tiesiog plaukiu pasroviui. Jeigu dagyvensim iki sekancio ciklo IUI - darysim, o si nedarem, nes turiu cistu is praejusio karto. Tai jeigu issiplaus ir busim abu su mb vietoje - darysim, bet... Viskas D rankose.. Sunku nuspeti kas bus.

O tau Maidenana ziurejo, gal su gimda kas netvarkoj? arba hormonais? juk turi buti priezastis kazkokia
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 06, 10:19)
Aj, zinok, man kimba zirniuks, bet kazkaip kokia 33-36 cd iskrenta ir prasideda mmm. Ir taip ivyko liepa, kai natur pastojau, ir rugseji po IUI.  Uztat kiek testu turiu su II biggrin.gif Virs 10! Tai laiks nuo laiko pasigroziu. Dabar esu stagnacijoje, nezinau kaip susiklostys aplinkybes, nes nei as nei MV negalime nuspeti (ne sveikatos prasme, bet gyvenimisku perepetiju). Tai tiesiog plaukiu pasroviui. Jeigu dagyvensim iki sekancio ciklo IUI - darysim, o si nedarem, nes turiu cistu is praejusio karto. Tai jeigu issiplaus ir busim abu su mb vietoje - darysim, bet... Viskas D rankose.. Sunku nuspeti kas bus.

Nors zinai, kad pastoti tikrai gali, tik reikia dabar issiaiskinti kodel gaunas biocheminis nestumas g.gif , gal tikrai kas su hormonais ar gal su imunitetu kas nors. Nu bliamba kaip gaila tureti tiek teigiamu nestumo testu, o galutinis rezultatas tok koks yra doh.gif isproteti galima tiesiog. Jezau pamenu kaip as pergyvenau po pirmo nesekmingo IUI ir vienintelio kol kas, neisivaizduoju kaip merginos susitvarko po nesekminmgu ivf, protu man nesuvokiama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(makita @ 2011 10 06, 10:24)
O tau Maidenana ziurejo, gal su gimda kas netvarkoj? arba hormonais? juk turi buti priezastis kazkokia

man tik prolaktinas padidejes, bet normoje. bet kad ir normoje, vistiek jo perdaug, kad isnesioti, bet jau pakankamai, kad pastoti. Nors ka noreti, as tokiam strese gyvenu, kad pati stebiuosi, kad tik prolaktinas pasiutes (jis nuo streso kila). as ant bromkriptino sedziu jau 2 menesius, tai rezultatai turetu jau pagereti. Kai ateis ciklo pradzia pasitikrinsiu dar. O visom kitom prasmem as ideali mamaša.
Papildyta:
Gydytoja mane tirs tik po 6 biocheminiu nestumu. Iki sio skaiciaus laikomas normalus sitoks veiksmas.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2011 10 06, 10:35)
man tik prolaktinas padidejes, bet normoje.

o koks tavo Prolaktinas?mano sakyciau irgi kaip ir normoje, bet skaitau padidejes, nors daktaras pasake, kad tai normalus. Mano 411,06 norma 59-619.
Papildyta:
girdejau pastojimui ir isnesiojimui turi buti ne daugiau 200 g.gif
Atsakyti