Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

Na mes darom dar įdomiau 4u.gif : po kiekvieno maitinimo perplaunam buteliuką su soda ir užpilam verdančiu vandeniu.
Kai 3 sav. gulėjome Santariskių ligoninėj, Naujaginių skyriuje, aš klausiau med. sesutės, ar mes gerai darom taip sterilizuodami buteteliukus, ji sakė, kad medikų nuomone užtenka buteliukus užpilti verdančiu vandeniu, tačiau ji minėjo, kad per savo praktiką matė tiek daug baisių ir jei ji turėtų leliuką, tai būtinai nors iki 6 mėn. plautų su soda ir užpilinėtų buteliukus verdančiu vandeniu. Taip mes ir darom pioneer.gif
Atsakyti
as su soda ir karstu vandeniu
Atsakyti
Nei karto nesterilizavau blush2.gif Tiesiog gerai isplaudavau ir perpildavau virintu vandeniu thumbup.gif O kazkur nuo keturiu menesiu nebepirpilineju. rolleyes.gif Kai mes augom, tokios net minties nebuvo apie kazkokius sterilizatorius ar panasiai. Nors turiu prisipazinti, kad kai laukiausi, norejau susipirkti viska : sterilizatoriu, pientrauki ir visas kitas prigulnybes doh.gif , kuriu beje augindama savo mazaja dukryte nei kiek nepasigendu mirksiukas.gif
Atsakyti
Galiu palyginti ka reiskia turėti sterilizatoriu ir be jo. Kadangi pienuka nusitraukiu tai yra pientraukis buteliukai čiulptukai ir taip t.t..Penkis mėnesius viska pati virindavai i diena po 4- 5 kartus. Vandens sunaudojame belekiek, elektros tai pat. doh.gif Neseniai isigyjau AVENTO elektrini sterilizatoriu tai ka super sumetei visus rakandus paspaudei migtuką ir issiemei po keliu minuciu. O vandens tik pilasi puse stiklinės o kai pati virindavau tai sunaudodavau po 2litrus ant karto. doh.gif Nesakau kad be jo negali išsiversti bet jei yra galimybe tai tikrai palengvi darba ir labai gerai išsisterelizuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Sito daikciuko neturiu ir neturejau manau ir nelabai jis reikalingas .juk visi turim puoda ir vandens biggrin.gif
Atsakyti
as tai puode isvirinu ir mums gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laimav @ 2007 10 30, 14:06)
as tai puode isvirinu ir mums gerai thumbup.gif

aš ir pavirinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
as labai uz AVENT sterilizatoriu thumbup.gif , pati turiu ir labai sekmingai naudoju elektrini ir labai dziaugiuosi juo, nes su virintu vandeniu visada pirstus apsiplikydavau, o dabar sudedu eile buteliuku, zindukus, pientrauki ir ramuma kad viskas bus svarbu ir neapnesta kalkemis, buteliukai vis dar skaidrus thumbup.gif
Atsakyti
Klausimėlis... O ar jis būtinas? g.gif Juk vistiek plauti reikia buteliukus po kiekvieno matinimo... Visos mano draugės kurios leliukus augina tai nepirko... Tai aš irgi galvojau nepirksiu, bet pasiskaitinėjau čia tai jau nebežinau... doh.gif O kas bus jei tiesiog plausiu kaip visus indus ir nedėsiu į sterilizatorių? g.gif
Atsakyti
Kol buvau Lietuvoje naudojau Avent sterilizatoriu, bet dabar virinu puode ir visai dziaugiuosi. Pasirodo visai jis man nebuvo butinybe biggrin.gif .
Atsakyti
o tuos Avent buteliukus, soskes ir pientraukio visas sudedamasias dalis - galima virinti?
Papildyta:
QUOTE(InGridutia @ 2007 12 13, 15:38)
Klausimėlis... O ar jis būtinas?  g.gif Juk vistiek plauti reikia buteliukus po kiekvieno matinimo...  Visos mano draugės kurios leliukus augina tai nepirko... Tai aš irgi galvojau nepirksiu, bet pasiskaitinėjau čia tai jau nebežinau...  doh.gif  O kas bus jei tiesiog plausiu kaip visus indus ir nedėsiu į sterilizatorių?  g.gif

siaip vis tiek su virintu vandeniu reikia praplaut turbut. ir nenaudok tik jokiu indu plovikliu.
Atsakyti
Mes ji turime, tik ar jis butinai tai g.gif as gavau ji dovanu tai naudoju ir tai i savaite kokius 2 kartus, siaip tai tikrai nebuciau pirkus, nes ju kaina palyginus nemaza, ir be jo apseiti tikrai imanoma didis.gif
Atsakyti