sterilizavau iki 1 men. o dabar isplaunu karstu vandeniu su sepeteliu ir verdanciu vandeniu perlieju
QUOTE(jurka @ 2007 06 20, 16:00)
as kazkaip kol kas nevirinau buteliuku. Visada perplaunu siaip vandeniu ir paskui dar virintu perpilu, pasutinu. Bet va pienlige turbut kad busim pasigave...
tai gal teks pabandyti pavirinti kartais ir paziuresim ar kas keiciasi ar cia nuo tos pienliges taip paprastai nepabegsi... 

maniskis mp gere tik ir vis tiek pienlige buvo, beje, lb greit praejo;taip kad nereik bijot:)
as tai sterilizuoju kiekviena karta, turim gal 8buteliukus
tai kai susikaupia 4 ar 6 buteliukai tada dedu i sterilizatoriu ir 5min. prasuku mikrobangeje, labai greita ir patogu

QUOTE(amileta @ 2007 08 04, 10:17)
sterilizavau iki 1 men. o dabar isplaunu karstu vandeniu su sepeteliu ir verdanciu vandeniu perlieju
aš irgi taip darau, tik klausimas kaip džiovinat? aš paprastai dedu ant švaraus rankšluostuko ir viskas, o gal reikia kažkaip kitai?

As sterilizuodavau mikrobangeje 6men po kiekvieno maitinimo,dabar isplaunu, sudedu i puoda ir uzpilu verdanciu vandeniu.O soskiu tai nesterilizuoju,nuplaunu su vandeniu ir viskas.Niekada nesluosciau.
QUOTE(daividija @ 2007 09 07, 14:30)
As sterilizuodavau mikrobangeje 6men po kiekvieno maitinimo,dabar isplaunu, sudedu i puoda ir uzpilu verdanciu vandeniu.O soskiu tai nesterilizuoju,nuplaunu su vandeniu ir viskas.Niekada nesluosciau.
o čia mikrobangėjė ar mikrobanginiame sterilizatoriuje??
QUOTE(Rasiunia @ 2007 09 08, 16:57)
o čia mikrobangėjė ar mikrobanginiame sterilizatoriuje??
oops mikrobanginiame sterilizatoriuje.Mano drauge kai issterilizavo viena kart tai teko naujus buteliukus pirkt,be vandens,ir dar puodo gerai neuzdenge,tai istirpo visi buteliai.

Mano maziui jau puse metu, o buteliukus as vis dar virinu, zinau, kad jau galeciau taip nebezaist, uztektu tik perplauti su virintu vandeniu ar dar kitaip, bet as ipratau
ir kitaip nebemoku

As buteliuku nevirinau, tik plaudau karstu vandeniu
, bet pasigavom pienlige
, soda net nepadejo, tai dabar virinu

aš dar iki šiol sterilizuoju buteliukus

Pradžioje kasdien sterilizuodavau, o dabar jau kokius 3 mėn. tik perplaunu verdančiu vandeniu ir išplaunu šepeteliu, o tada ant ranksluoscio padedu nuvarvėti, išdžiūti, o čiulptuka tik kai naują nuperku -išvirinu, o vėliau po karštu vandeniu pakišu ir tiek.
As tai isplaunu tekanciu vandeniu ir perplaunu virintu.