QUOTE(Maliku @ 2008 12 18, 02:33)
Aš sterilizatoriaus neturėjau, o jei kas iš draugų ir būtų siūlęs, tikrai nebūčiau ėmusi

Man jo visisškai nereikėjo. Naują buteliuką ir soskes išvirindavau šiaip vandenyje, o paskui kaskart po kranu, su šiltu vandeniu ir truputėliu geriamos sodos. Ir šiaip, nelabai suprantu, kam reikalingi pvz. 6 buteliukai???

Aš ir su pirmu vaiku, ir dabar turiu 2 buteliukus, vieną didesnį - mišinukui, o kitą mažesnį - arbatai, naudoju NUK firmos
Beje, nei pirmas vaikas, nei dabar dukrytė, kuriai jau 4 mėnesiai, jokių problemų su žarnynu neturėjo.. O dabar meskit į mane pomidorus, kaip į nešiuolaikišką, nehigienišką ir neatsakingą mamą..

Nors savo maziu maitinau pati, bet daznai tekdavo ir is buteliuko pamaitinti, nes pradzioj buvo daug problemu su krutimis, o ir islekti daznokai tekdavo, nes turiu papildoma darba, bet buteliuku mums pilnai uzteko 2, nesuprantu kam ju daugiau reiketu

Pamaitinai - isploviai ir viskas. Sterilizatoriaus neturejau, viska plaudavau savo rankomis, paskui pavirindavau. Dabar, o mums jau 9 men., naktimis vaikuciui duodu misinio, nes MP jau mazoka, buteliuka priziuriu taip pat, jokiu bedu su virskinimu ar zarnynu neturim. Antra vertus, o mazyliu saukteli, lekstute, puoda kur kose verda ar kas nors sterilizuoja