Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

O as naudoju ir labai geras daiktas thumbup.gif
Paprasta, lengva, patogu thumbup.gif
Atsakyti
As kol susiruosiau nueiti nusipirkt sterilizatoriu tai ir vaikas paaugo ir pamaciau , kad jis visai nebutinas. Mes turim 6 buteliukus, kuriuos gerai isplaunam ir perliejam karstu vandeniu smile.gif
Atsakyti
Kadangi savo panelyte maitinau tik iki 1 menesio, tai man tas sterilizatorius buvo butinas. Kadangi mum jau beveik 10 men, tik neseniai ji draugei atidaviau, pamaniau kad uzteks perlieti verdanciu vandeniu. Manau,jog kudikeliam tai butinas dalykas. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš sterilizatoriaus neturėjau, o jei kas iš draugų ir būtų siūlęs, tikrai nebūčiau ėmusi schmoll.gif Man jo visisškai nereikėjo. Naują buteliuką ir soskes išvirindavau šiaip vandenyje, o paskui kaskart po kranu, su šiltu vandeniu ir truputėliu geriamos sodos. Ir šiaip, nelabai suprantu, kam reikalingi pvz. 6 buteliukai??? blink.gif Aš ir su pirmu vaiku, ir dabar turiu 2 buteliukus, vieną didesnį - mišinukui, o kitą mažesnį - arbatai, naudoju NUK firmos rolleyes.gif
Beje, nei pirmas vaikas, nei dabar dukrytė, kuriai jau 4 mėnesiai, jokių problemų su žarnynu neturėjo.. O dabar meskit į mane pomidorus, kaip į nešiuolaikišką, nehigienišką ir neatsakingą mamą.. tongue.gif
Atsakyti
Mum tai tas sterilizatorius nebuvo butinas nors gavome dovanu,bet guli ne nepanaudotas doh.gif ne pilnai maitinau smile.gif .O kai jau pradejo valgyti papildoma maista ir pradejau duoti atsigerti vandenuko tai issivirinu,o kaskart naudojant perlieju virintu vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
As is karto nusipirkau pora Canpol Babies buteliuku, kuriuos galima sterilizuoti mikrobangeje. Nerealiai patogu, paprasta ir greita.
Atsakyti
Neturejom tu sterilizatoriu... Gal ir geras daiktas... BEt nei as tiek tu butelku turejau, nei ka. Isplaudavau po kranu su soda, paskui virdaniu vandeniu uzpildavau i butelliuka, uzdedavau virsu su soske kur ir i ten dar verdanio vandens. Duodavau bulaset ir vsio smile.gif Taip iki 2 men darydavau, pasui tik su soda smile.gif
Atsakyti
Ir mes neturėjom, iš pradžių labai gailėjausi, bet kad kažkaip išsisukau ir be jų... 4u.gif Turėjom tik 3 vnt. Avent buteliukų, daugiau kaip ir neprireikė, tad plauti juos ir perlieti karštu vandeniu man nesukeldavo sunkumų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2008 12 18, 02:33)
Aš sterilizatoriaus neturėjau, o jei kas iš draugų ir būtų siūlęs, tikrai nebūčiau ėmusi  schmoll.gif Man jo visisškai nereikėjo. Naują buteliuką ir soskes išvirindavau šiaip vandenyje, o paskui kaskart po kranu, su šiltu vandeniu ir truputėliu geriamos sodos. Ir šiaip, nelabai suprantu, kam reikalingi pvz. 6 buteliukai???  blink.gif Aš ir su pirmu vaiku, ir dabar turiu 2 buteliukus, vieną didesnį - mišinukui, o kitą mažesnį - arbatai, naudoju NUK firmos  rolleyes.gif
Beje, nei pirmas vaikas, nei dabar dukrytė, kuriai jau 4 mėnesiai, jokių problemų su žarnynu neturėjo.. O dabar meskit į mane pomidorus, kaip į nešiuolaikišką, nehigienišką ir neatsakingą mamą..  tongue.gif

drinks_cheers.gif Nors savo maziu maitinau pati, bet daznai tekdavo ir is buteliuko pamaitinti, nes pradzioj buvo daug problemu su krutimis, o ir islekti daznokai tekdavo, nes turiu papildoma darba, bet buteliuku mums pilnai uzteko 2, nesuprantu kam ju daugiau reiketu g.gif Pamaitinai - isploviai ir viskas. Sterilizatoriaus neturejau, viska plaudavau savo rankomis, paskui pavirindavau. Dabar, o mums jau 9 men., naktimis vaikuciui duodu misinio, nes MP jau mazoka, buteliuka priziuriu taip pat, jokiu bedu su virskinimu ar zarnynu neturim. Antra vertus, o mazyliu saukteli, lekstute, puoda kur kose verda ar kas nors sterilizuoja ax.gif
Atsakyti
Merginos, zinau, kad avent sterilizatoriui buna kazkokie skysciai specialus - ar kas juos naudojat? O gal jie tik pacio sterilizatoriaus valymui?
Atsakyti
Mes irgi neturim sterilizatoriaus ir jis mums visai nereikalingas schmoll.gif Iki kol dukrytei suejo 4 men karta per savaite buteliukus verdanciam vandenuke palaikydavau ax.gif
Atsakyti
Paprasciausiu patikimiausiu budu - virinti smile.gif
Atsakyti