Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

As issiverciau ir be sterilizatoriaus, iki metuku virindavau buteliukus, o dabar tik po kranu isplaunu ax.gif
Atsakyti
As maniau nusipirksiu is anksto sterizilatoriu,plausiu,sveisiu buteliukus, o pasirodo nereikia man jo visai, nes maitinu dar vis iki 9 men ir negeria ji net arbatos,todel sterilizavau pora kartu soskes,zaislus ir viskas. Nereikia jo visai.
Atsakyti
QUOTE(Maliku @ 2009 02 02, 21:30)
Kaip tik dėl šių bakterijų, aš buteliukus plaunu šiltu vandeniu ir SODA  bigsmile.gif

kiekviena renkasi kaip plaus, mano nuostata buvo jei reikės buteliukų nenaudot jokių ploviklių, sodų, o tik vandenuką smile.gif

QUOTE(raptor @ 2009 02 02, 22:09)
As maniau nusipirksiu is anksto sterizilatoriu,plausiu,sveisiu buteliukus, o pasirodo nereikia man jo visai, nes maitinu dar vis iki 9 men ir negeria ji net arbatos,todel sterilizavau pora kartu soskes,zaislus ir viskas. Nereikia jo visai.

kalbat tik apie savo situacija, yra daug mamų kurioms nesiseka taip ilgai ir sėkmingai žindyti smile.gif jums nereikėjo, tai dar nereiškia, kad nereikia ir visam likusiam svietui...mano atveju teko nutraukinėti vaikui pienuką, nes nežindo pats, tai sterilizatorius super daiktas, pagal save galiu sakyti, kad tikrai labai geras ir reikalingas daiktas smile.gif
Atsakyti
o as nusipirkau avent firmos sterilizatoriu skirta mikrobangems, jis kainuoja apie 80 litu, bet i komplekta ieina dar plius ir du buteliukai su zindukais ir soskyte thumbup.gif as labai petenkinta, nereikia su virintu vandeniu terliotis g.gif daug buteliuku i ji telpa, zodziu geras dalykas, sudedi viska i ji, ipili vandens ir mikrobangeje keleta minuciu strerilizuoji tongue.gif as manau, jog reikalingas, nors ilgai dvejojau ar pirkti, bet pirkinys pasiteisino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reflexe: 02 vasario 2009 - 21:34
QUOTE(Reflexe @ 2009 02 02, 22:33)
o as nusipirkau avent firmos sterilizatoriu skirta mikrobangems, jis kainuoja apie 80 litu, bet i komplekta ieina dar plius ir du buteliukai su zindukais ir soskyte  thumbup.gif  as labai petenkinta, nereikia su virintu vandeniu terliotis  g.gif  daug buteliuku i ji telpa, zodziu geras dalykas, sudedi viska i ji, ipili vandens ir mikrobangeje keleta minuciu strerilizuoji  tongue.gif as manau, jog reikalingas, nors ilgai dvejojau ar pirkti, bet pirkinys pasiteisino  biggrin.gif

Sutinku,labai geras daikciukas thumbup.gif
Atsakyti
O as taip pat sterilizavau puodziuke ant ugnies - kazkur iki metuku 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojom Avent ir garų stelerizatorių ir mikrobanginį naudojam iki šiol. Tai jokio skirtumo nepastebėjau. Gal tik, kad mikrobanginis pigesnis daug ir patogesnis, nei garų. Garų didelis ir bent jau man asmeniškai nepatogus buvo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaEstera @ 2009 02 06, 20:01)
Mes naudojom Avent ir garų stelerizatorių ir mikrobanginį naudojam iki šiol.  Tai jokio skirtumo nepastebėjau. Gal tik, kad mikrobanginis pigesnis daug ir patogesnis, nei garų. Garų didelis ir bent jau man asmeniškai nepatogus buvo.  4u.gif

Mes taip pat naudojam mikrobangini. thumbup.gif daiktas.
Atsakyti
Mes pirkom Canpol Babies sterilizatoriu is Vaiku miesto uz 43Lt. skirta sterilizuoti mikrobangineje. Gal ir nieko dalykas. Aisku kasdien nesterilizuoju, dazniausiai 2 kartus per savaite.
Atsakyti
Mums padovanojo Chico garu sterilizatoriu 8 buteliukams. Jis pigesnis uz Avent (berods 180 Lt kainuoja). Sterilizuoju visus buteliukus ir zindukus jau apie 7 men. (nuo pat gimimo vaiko). Siaip, esu patenkinta.
Pripili ant kaitinimo elemento vandens, sustatai apacioje buteliukus, ant virsutiniu groteliu-zindukus ir viskas. Uz kokiu 5-10 min (laikas priklauso nuo ipilto vandens kiekio) viskas ok:)
Vienintelis dalykas- buteliuku skaicius. As turiu ir dideliu ir masu - 12 vnt. Tai kai prisikaupia kokie 8 - sterilizuoju. Dalis lieka svariu arba uzpildytu. Taip ir sukames rolleyes.gif
Atsakyti
As turiu elektrini sterelizatoriu (net nemaciau, kad yra ir kitoks ax.gif )
Atsakyti
As tai nepirkau sio daikto, kazkaip ir neprireike, puode su vandeneliu pavirinu ir tiek ax.gif
Atsakyti