Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

Aš taip pat naudoju sodą ir virintu vandeniu 4u.gif,nenaudoju jokiu sterilizatoriu schmoll.gif
Atsakyti
Planuoju pirkti AVENT sterilizatorių tik va nežinau kurį geriau pirkti elektrinį ar mikrobanginį? Mamytės būkit geros padėkite apsipręst, parekomeduokit iš savo patirties. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _PuMa_: 16 liepos 2009 - 15:08
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 07 10, 00:56)
Aš taip pat naudoju sodą ir virintu vandeniu 4u.gif,nenaudoju jokiu sterilizatoriu schmoll.gif

mes irgi naudojam si senovini buda blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Parduodu nauja mikrobanges AVENT sterilizatoriu - mamyciu pagalbininka. Jei sudomino rasykite i až arba 861140351 (Vilnius, siunciu i kitus miestus, Kaina 60 lt., parduotuveje apie 130 lt.)
Atsakyti
na mamytes rase kad labai puikiai isivalo buteliukai su soda ir sepeteliu, manau kad as irgi apsiribosiu siuo paprastu budu ax.gif
Atsakyti
Bereikalingas pirkinys, panaudojom vos pora kartu, o paskui kaip ir kazkuri mamyte rase, soda ir verdanciu vandeniu, geriausias sterilizavimas thumbup.gif
Tik prastovele lentyneleje, be jokios naudos, kol nusprendem parduoti biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat turiu Avent sterilizatorių elektrinį, tikrai super daiktas. Viskas jame telpa ir buteliukai ir soskiukai, lėkštutė, šaukštukai ir viskas kas šauna į galvą, be to jame būna buteliukai ilgai būna sterilus. Šaunu daug laiko sutaupau savo maziukei 4u.gif
Atsakyti
Man sterelizatorius yra labai reikalingas daiktas smile.gif Elektrini avent turiu.
Atsakyti
nenaudojau jokių sterilizatorių,tiesiog su soda ir šepetuku,retkarčiais pavirindavau ax.gif
Atsakyti
Buteliuku sterelizavimas butinas, bent jau mano tokia nuomone mirksiukas.gif
turim Avent mikrobangu sterelizatoriu smile.gif
Atsakyti
man irgi atrodo, jog sterilizatorius nereikalingas daiktas. buteliukus, zinduka karts nuo karto isvirinu. o isplovus net ir nevisad nulieju verdanciu vandeniu.. musu vanduo is gilaus grezinio, filtruojamas, tad, manau, nieko tokio blush2.gif
Atsakyti
visai nereikalingas pirkinys -virintu vandeniu isplaunu kartas nuo karto .dabar tiek visokiu nereikalingu dalykeliu yra kuriu anksciau nebuvo ir be ju galima pilnai apseiti .o pinigelius geriau vaiko draudimui nuo nelaimingu atsitikimu atidet -didesne nauda rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beskaiste: 13 rugsėjo 2009 - 16:01