Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

Noreciau paprasyt mamyciu pagalbos, turinciu patirties su sterilizatoriais. Koki geriau rinktis, mikrobangu ar elektrini??.. schmoll.gif kokie pliusai ir minusai? Be to kad kaina ju zinoma skiriasi, ar kokybe naudojime labai skiriasi?
Atsakyti
mes naudojame mikrobangu. labai patogu, greita, gana praktiska. esu patenkinta smile.gif su elektriniu daugiau "zaidimo"... del poveikio - diskutuotinas klausimas, vieni sako, kad mikrobangos kenkia... bet is kitos puses, negi uzdarysi vaika ir auginsi siltnamio salygomis? juk is per didelio sterilumo ir noro apsaugoti galima ir blogiau padaryti...
Atsakyti
turejau avent sterilizatoriu tai tikrai praverte!!!
Atsakyti
http://www.supermama...showtopic=64112
http://www.supermama...showtopic=50461
Atsakyti
Sveiki,

kudikiu buteliukus sterilizuoti butina. Tik jau pacios mamos renkasi sau priimtinesni buda: plikyti verdanciu vandeniu, ar isigyti sterilizatoriu. As turiu 2 mazylius + pieneli nusitraukineju. Taigi plauti tikrai yra ka. Man patogiausia tvarkytis naudojant elektrini sterilizatoriu. Tik baisu apie elektros saskaita pagalvoti smile.gif Kartais viska nuplikau verdanciu vandeniu, beda, kad ne karta esu nusiplikiusi sau rankas sad.gif
Atsakyti
manau kad naudingas daiktelis pagalba mamytei
Atsakyti
Sveikos mamytės,

Augindama pirmaji vaikelį buteliukus virindavau, o vanduo Šiauliuose turi daug kalkių, tai buteliukai pasidarydavo baisus.
Antrajam vaikeliui (jau pakeliui ax.gif ) nusipirkau Avent sterilizatoriu, dar nenaudojau ,bet manau situacija su apkalkejusiais buteliukais pasikeis. 4u.gif
Atsakyti
mes tai labai naudojam.labai patogu mums. turim mikrobanges TT.
Atsakyti
mes tai pavirinam buteliukus ir kiekviena diena istrinam su soda. tikrai lieka svarūs 4u.gif
Atsakyti
Buteliukus ir kitus sterilizuotinus vaiko daiktus virinu vandeny su citrinos rugstimi, paskui perpilu virintu vandeniu. Tikrai neapkalkeja. O sterilizatorius man kazkaip atrodo nereikalingas g.gif
Atsakyti
Mums neprireike. Su verdanciu vandeniu + soda sterilizuodavau. Man taip patogiau ir uztikrinciau buvo smile.gif ir papildomai vietos neuzeme. Jei maitinanat tik misineliais, kai daug buteliuku, tuomet galbut ir praverstu, bet kai gan ilgai maitinau pati, tai viena buteliuka per diena issiplauti man tikrai vargo nebuvo smile.gif
Atsakyti
Zodziu,kaip supratau, buteliuka idedat i puoda su verdanciu vandeniu ir paverdat. Dar i ta vandeni sodos arba citrinu rugsties idedat.
O kiek laiko taip verdat ir ar galima taip virti ir stiklini, ir plastmasini buteliuka? Beje kaip su paciomis tutemis, jas taip pat imetat i ta vandeni? g.gif
Atsakyti