Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

Hmm kazin kuo skiriasi Lovi nuo avent sterilizatoriaus? Man toks vaizdas kad avent tiesiog gerai pravede rinkodara del to tie produktai yra taip perkami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2010 10 17, 12:31)
Mes apsejom ir ketinam apseiti be jokio specialaus sterilizatoriaus. Buteliukus perlieju verdanciu vandeniu, kartais sudejusi i puoda pavirinu. kartais tiesiog isplaunu su sepeteliu 4u.gif

Aš irgi sterilizuoju - virindama. Kadangi visų išrastų priemonių nesusipirksi, tai kai ką reikia atlikti gal ir ne taip patogiai.
Atsakyti
jei pirmas vaikas- dar pagalvočiau- bet pimąjį auginau grynai krūtim. dabar antras 2 savaitės ligoninėje, paskiau aš tik išplaudavau ir verdančio vandens pripildavau- palaikydavaukol stikliniai buteliukai karšti pasidaro išpildavau buteliukas nugaruoja- sausas patampa... ir viskas. apie sterilizatorių kad tokie yra atsiminiau tik prieš porą savaičių. tai patogus daiktaS tačiau trumpalaikė investicija dar kartą kartoju jei tai pirmas vaikas- tikrai būčiau pirkusi bet antras vaikas- ir dar jam jau 3 mėn. nemanau kad man apsimoka tokį daiktą turėtp- kur paskiau jį dėt? blush2.gif
Atsakyti
[SVEIKOS MAMYTES, GAL KAS GALI PAPASAKOTI AR STEREALIZATORIUS TURI AUTOMATISKAI ISSIJUNKTI, NES MANO NEISSIJUNGIA PO 15 MIN. IR DAUGIAU... IR KAM TAS MIKTUKAS APACIOJE
Atsakyti
mes irgi sterilizatoriaus neturim, kazkaip virintam vandeny tai darau,.,, nzn gal kita vaika kai turesiu ir isigysiu, bet bent jau dabar apsieinu be to...
Atsakyti
Tiesą pasakius, mano sterilizacija buvo plovimas su soda. Šiaip garų puodai atlieka tą pačią funkciją, tai kartais ir ten įdėdavau.
Atsakyti
Kadangi gavau dovanų, tai mum labai pravertė. Turėjau Avent. Sterilizavau kol vaikui suėjo metai.
Atsakyti
Naudoju Chico garų sterilizatorių - patogu ir esu juo gana patenkinta. Daiktas greičiausiai nėra jau toks būtinas, pvz, kaip buteliukų šildytuvas, - tikrai užtektų vien virintu vandeniu perplauti, bet kad jau turiu jį, tai ir naudoju. Be to, ramu, kad į sterilizuotą indelį nutraukus pienuką, jame taip greit bakterijų neprisiveis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zverrriux: 16 gruodžio 2010 - 19:57
Dukrą auginau be sterilizatoriaus ir buteliukų virinimą atsimenu kaip didžiausią siaubą. Dabar turiu Avento sterilizatorių ir esu labai labai patenkinta. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EDITA* @ 2010 12 17, 17:38)
Dukrą auginau be sterilizatoriaus ir buteliukų virinimą atsimenu kaip didžiausią siaubą. Dabar turiu Avento sterilizatorių ir esu labai labai patenkinta.  thumbup.gif

Butent taip ir isivaizdavau pries pirmosios gimima, kad prasikeiksiu su tuo buteliuku virinimu, todel pasiryzau nusipirkti sterilizatoriu, beje pirkau nauja AVENT (ta naujesni jau), uz puse kainos, nes per skelbimus galima rasti atveztu is UK fabriku. Ir buvau be galo patenkinta, plaudama buteliukus netrindavau iki pamelyvanimo, nes zinojau, kad sterilizatorius savo darba atliks... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gandre*: 20 gruodžio 2010 - 14:22
Kai gimė sūnelis, net nebuvo minčių apie sterilizatoriaus įsigijimą. Pirmas dienas virinau, bet nepatiko tas dalykas, kad virinami daiktai apsitraukdavo labai plona kalkių plėvele ir po virinimo reikėdavo su verdančiu vandeniu visa tai nugrimzt. Tada sterilizavau garų puode. Dalykas toks - jei būčiau turėjusi antrą garų puodą, būčiau ir nepirkusi sterilizatoriaus, bet kai neturėjau.. Labai dažnai reikėdavo ir puodo, ir mažylio valgymo "įrakius" po kiekvieno valgymo sterilizuoti, nes pieniuko turėjau tik lašą, tad pagrindinis maistelis buvo mišinukas. Kažkur po mėnesio ar dviejų įsigijau Lindam sterilizatorių ir iki šiandienos negaliu juo atsidžiaugti, nors mums jau 11 mėnesiukų. Dabar tik vienąkart per dieną išsterilizuoju indelius. Pirkau nenaują, bet savo funkcijas atlieka kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Verta pirkti,tikrai geras dalykas.
A6 virinau, bet nepatiko tas dalykas, kad virinami daiktai apsitraukdavo kalkių plėvele schmoll.gif schmoll.gif
Galima gi ir naudota nupirkti,bus nebrangu ir patogu thumbup.gif
Atsakyti