Įkraunama...
Įkraunama...

Sterilizatoriai - kokį pasirinkti?

nesijaudink del atpylinejimo!mano dukryte taip pat turejo sia problema ,ir atpylinejo labai daug ..atrodydavo kad vaikas net vevia!aisku jaudintis reiketu tuo atveju jei svoris neauga!o taip iki sesiu menesiu tas dalykas sumazes smile.gif o po to po truputi isnyksta thumbup.gif
Atsakyti
buteliukus virinu karta i savaite,o siaip tik isplaunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odits @ 2007 06 13, 11:56)
as naudoja AVENT elektrini  ax.gif
thumbup.gif daiktas

drinks_cheers.gif
thumbup.gif
Atsakyti
mes turim avent sterilizatoriu i mikrobangine, tai irgi dziaugiames thumbup.gif ir as sakyciau, kad reikalingas. su vandeniu tikrai neisplausi taip kaip issterilizuoja sterilizatoriuje
sakau taip, nes turiu kaip palyginti ax.gif o kai neturi negali lyginti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu - kaip dovaną gavom. Tačiau dabar visiškai neaktualus dalykas. Gal kai papildomai pradėsim valgyt, ne tik MP, tai prireiks. g.gif
Atsakyti
QUOTE(WEITA @ 2007 06 15, 14:29)
asiq , smile.gif as tai po kiekvieno maitinimo is buteliuko juos sterilizuodavau mikobangeje,o dabar perplaunu su karstu vandeneliu ,arba uzpilu verdanciu ir palaikau pora minuciu!nes po mikrobanges buteliukai atrodydavo neisvaizdus nuseda daug kalkiu ir jas sunku isplauti! verysad.gif o del kakucio tai dukryte kakoja tamsokai!tai as jau nusigandau  verysad.gif maniau kad kazkas gal negerai...gyvenu uzsienyje..tai skaityk viska suzinau  is jusu! smile.gif tai pas mus daktareliai nekokie.. schmoll.gif

Labukas!

Kur uzsienyje gyveni,kad daktarai nekokie? g.gif
Atsakyti
Aš naujai nupirktus buteliukus iš žindukus išplaunu ir užpilu verdančiu vandeniu. Po to jau tik išplaunu ir nesterilizuoju.
Atsakyti
QUOTE(bozele @ 2007 06 29, 11:38)
Labukas!

Kur uzsienyje gyveni,kad daktarai nekokie? g.gif

gyvenu uk!bet ne paciam londone!o tokiame miestelyje graziame smile.gif
mano viena pazystama pastojo cia nuejo pas daktarus :sako viskas gerai nestumas gerai ir taip tolaiu ten...!nors jautesi nekaip schmoll.gif .tad sumane kazkaip i lietuva grizti ,kaip tik nuejo pas daktarus!tai ta pacia minute pagulde i ligonine,mat organizmas ziauriai yra nusilpes(padare tyrimus ,ir ta pacia diena paskambino ,kad skubiai vaziuotu i ligonine!state ten laseline jei!va tai ir butu po vaikelio jei ne musiskiai daktareliai!
Atsakyti
QUOTE(jurka @ 2007 06 21, 12:51)
Tik mazoji man daznai atpylineti pradejo. Buna ir nelabai gausiai, buna ir gausiau, bet kad daznokai. Nezinau ar cia labai blogai ar taip turi buti ir ka daryti, kad maziau atpylinetu. Gal galit patarti? ax.gif

mes irgi su atpylinejimu vargom, kol nepakeitem misinio i milupos aptamil AR. dabar jokiu problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
Iskilo man tgoks klausimas, o kazin indaploveje galima plauti buteliukus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 30, 12:07)
Iskilo man tgoks klausimas, o kazin indaploveje galima plauti buteliukus?  g.gif

Jeigu plausi be ploviklio, tai galima.
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė @ 2007 06 30, 12:07)
Iskilo man tgoks klausimas, o kazin indaploveje galima plauti buteliukus?  g.gif

Mes plaudavom - vysks normalei 4u.gif Tik mūsų mažė jau didesnė buvo...
Atsakyti