QUOTE(berniukai @ 2007 07 03, 12:17)
As tai buteliukus su virintu vandeniu praskalauju po kiekvieno maitinimo.O pavirinu tai viena kart per savaite.Siaip irgi juos plaunu su druska 

ei tavo maziukas turi toki pati kaip maniske ransluostuka

manau jei mama pati vaikuti maitina bent iki 6 men, tai galima tikrai apsieiti, bet jei ne, manau geras dalykas, mes turejom, bet panaudojau vos kelis kartus

Jei vaikutis maitinamas krutimi ,tai aisku,kad nereikalingas,bet jei misiniais ,kaip musu atveju,tai buvo labai labai reikalingas
As naudojau Chicco elektrini

as manau kad kol vaikas valgo is buteliuko tol ir butina viska sterilizuot-ir buteliukus, ir ciulptukus. as isplaunu su dideliu sepetuku buteliuka, su maziuku- ciulptuka, ir nuplikau verdanciu vandeniu, palaikau biski. paprasta, greita ir mazylis sveikas

Sterilizuoju, ir sterilizuosiu viska ir buteliukus ir čiulptukus, kol vaikui sukaks 1mt.
QUOTE(joge @ 2007 07 05, 14:18)
Stelilizuoti reikia tol, kol pradedam įvedinėti tirštą maistą. Tada sterilizavimas netenka prasmės. (skaičiau kur tai). O gimdymo namuose man paaiskino, kad užtenka verdančiu vandeniu išplikyt, virint nereikia. Bet aš virinsiu iki 4 mėn
Na o mums GN kitaip paaiskino

Kadangi iki 6 menesiu maitinau vien MP, tai mums ir neprireike. Mano mama patare, kad vaikuti geriau auginti naturaliomis, o ne siltnamio salygomis (sterilizatoriai, virintas vanduo maidymuisi ir pan.). Na, atseit, po to vaikas tampa jautrus menkiausiem virusiukam, infekcijom ir kt. Bet, jei maitini misinukais, manau toks daiktas nepamaisytu.
Aš buteliukus virindavau ir lb gerai
bet kažką esu girdėjusi apie kažkokį skystį sterilizavimui
gal kas žinote ką nors apie jį, parašykite

mum 16 men bet dar ir dabar as sterilizoju buteliukus mikrobanginei specialiam sterilizotoriuja