megstam. as isvis ziuriu, kad kazkaip nebe i i gera puse kartais

QUOTE(Niurzgike @ 2007 08 07, 13:48)
Dėl didesnių emocijų jau geriau nereikia
maniškis draugystės pradžioj per daug jų rodė, kol pagaliau suprato, kad prie gero tai neprives. Dabar džiaugiuosi, kad tokias savijautas išmoko tvardyti, bet vat man atsirado didesnis pavydo jausmas nors anksčiau tokio neturėjau... 

Na bet truputi vistiek norisi

QUOTE(ooo @ 2007 08 07, 14:27)
turejau viena pavydu - atvaziuodavo vidury nakties patikrinti, ar miegu namie ir ar viena miegu
telefona visada tikrindavo - kam rasiau, is ko gavau, kam skambinau,kas man skambino
ir vis tardydavo,ar mano sefas prie manes nekimba
uzkniso juodai, geriau tokiu bajeriu nebutu

telefona visada tikrindavo - kam rasiau, is ko gavau, kam skambinau,kas man skambino

ir vis tardydavo,ar mano sefas prie manes nekimba

uzkniso juodai, geriau tokiu bajeriu nebutu

O as jo telefona irgi patikrinu kartais

QUOTE(niekada @ 2007 08 07, 13:03)
Man per didelis pavydas vienas iš blogiausių dalykų santykiuose. Mano ex buvo nesveikai pavydus. Vis vaidendavosi, kad visi į mane žiūri, manęs nori. Turėdavau aiškintis, kodėl nusišypsojau, pažiūrėjau, pašnekėjau. Košmaras kažkoks.

norejau parasyt koks pavydus mano vyras, bet kol perskaiciau tema ir persigalvojau
na pavydus tai labai bet delto nekyla jokiu scenu, nes jis pas mane toks "neverkiantis ir nesijuokiantis", tai buna ir taip kad tik po keliu metu suzinau kad va 2003 per kaledas kazkas i mane kazkaip netaip pasiziurejo
Bet va katik skaiciau tema kaip atkersyt vyrui sukeliant pavyda, tai su maniskiu tokie bajeriai neiseitu, tiksliau iseitu lengvai tik baigtusi labai blogai, nors lengva profilaktine doze pateikiu daznai, na kad negalvotu kad jau tik pensijos laukti man telike

QUOTE(tiekto @ 2007 08 09, 12:28)
norejau parasyt koks pavydus mano vyras, bet kol perskaiciau tema ir persigalvojau
na pavydus tai labai bet delto nekyla jokiu scenu, nes jis pas mane toks "neverkiantis ir nesijuokiantis", tai buna ir taip kad tik po keliu metu suzinau kad va 2003 per kaledas kazkas i mane kazkaip netaip pasiziurejo
Bet va katik skaiciau tema kaip atkersyt vyrui sukeliant pavyda, tai su maniskiu tokie bajeriai neiseitu, tiksliau iseitu lengvai tik baigtusi labai blogai, nors lengva profilaktine doze pateikiu daznai, na kad negalvotu kad jau tik pensijos laukti man telike 

QUOTE(mylimuke @ 2007 08 08, 10:16)
O as jo telefona irgi patikrinu kartais

Maniskis mano telefona griebtu skaityt tai uzsipykciau taip kad daugiau nenoretu.. nors tiek jis manes tiek as jo paklausiam "o kas parase?".. smalsu gi.. gal draugai parase.. gal siaip kas idomaus

QUOTE(Airy @ 2007 08 09, 16:27)
Maniskis mano telefona griebtu skaityt tai uzsipykciau taip kad daugiau nenoretu.. nors tiek jis manes tiek as jo paklausiam "o kas parase?".. smalsu gi.. gal draugai parase.. gal siaip kas idomaus 

Ai as tai nepykstu, vistiek gi nieko blogo neperskaitys

jezus marija...mano diedas irgi baisiai pavydus, neįmanoma...kartais...
kai tik susipažinom, tai jokių pavydų nebuvo, bet su metais jis vis didėjo ir didėjo, nebesuprantu aš...
ir svarbiausia, kad jis pats visai nesistengia, kažkaip mane "užvaldyt" - na, pvz. ten kokių kvietkų nupirkt be progos ar kur pakviest pavalgyt, ar dar ką įdomaus - tik jo suš...žvejyba, nuo kurios man bloga...
ir lėktuvų modeliai...
tai jau kartais ir norisi specialiai į ką nors pažvairuot, bet tas bajeris kur sukelt pavydą kaip nors akivaizdžiai tai irgi nepraeitų-užknistų juodai beburbėdamas....
kai tik susipažinom, tai jokių pavydų nebuvo, bet su metais jis vis didėjo ir didėjo, nebesuprantu aš...
ir svarbiausia, kad jis pats visai nesistengia, kažkaip mane "užvaldyt" - na, pvz. ten kokių kvietkų nupirkt be progos ar kur pakviest pavalgyt, ar dar ką įdomaus - tik jo suš...žvejyba, nuo kurios man bloga...

tai jau kartais ir norisi specialiai į ką nors pažvairuot, bet tas bajeris kur sukelt pavydą kaip nors akivaizdžiai tai irgi nepraeitų-užknistų juodai beburbėdamas....
QUOTE(drakosa @ 2007 08 10, 18:55)
jezus marija...mano diedas irgi baisiai pavydus, neįmanoma...kartais...
ir lėktuvų modeliai...

Na is esmes jau geriau svejyba ir lektuveliai, o ne kitos moters glebys. Del sito dalyko tai as dziaugiuosi, bo mano vyras pasineses ant kompu ir masinu

Laba aš iri turiu pavydų vyrą

QUOTE(vaidikiki @ 2007 08 13, 22:21)
o kodel jisai pavydi?

QUOTE(vaidikiki @ 2007 08 13, 23:21)
ie kuo tas pavydas pasireiskia?