O jeigu jie nesupranta kad tiesiog serga pavydo liga ir kita zmogu varo is proto. Man pvz labai sunku jis ne tik pavydus, bet dar ir psichologinis smurtautojas. Mano psichika tai labai paveike.
QUOTE(avit3 @ 2007 09 12, 17:35)
O jeigu jie nesupranta kad tiesiog serga pavydo liga ir kita zmogu varo is proto. Man pvz labai sunku jis ne tik pavydus, bet dar ir psichologinis smurtautojas. Mano psichika tai labai paveike.
Kiekvienas iš mūsų toks yra, tik vienas labiau tuo naudojasi, kitas mažiau. Reikia išmokti nebegirdėti psichologinio smurto, nors pati puikiai žinau, kad tai be galo sunku..

Bet zmogaus tokia psichika kad jis tol tave graus kol tikrai pritarsi jam ir prisizadesi taip nedaryti, o jei neklausai - kyla agresijos ir pykcio priepoliai.

QUOTE(avit3 @ 2007 09 13, 12:39)
Bet zmogaus tokia psichika kad jis tol tave graus kol tikrai pritarsi jam ir prisizadesi taip nedaryti, o jei neklausai - kyla agresijos ir pykcio priepoliai. 

Čia tikrai žiauru. Pasiūlyk nueiti pas psichologą. Abiems kartu, po to gal ir po vieną. Gal bus naudinga?
Tokie jau genai jo. Seimynoje daugiau yra serganciu panasiai. Jis to nesupranta. Jei bandau priestarauti sako tu vis atsikalbineji, nenori nieko dirbti ir pan. O be darbu as nieko daugia nematau. Iki tevu ir visos pramogos. Jis nesupranta ko ten reiketu eiti, jam atrodo kad tai normalu
QUOTE(avit3 @ 2007 09 14, 10:08)
Tokie jau genai jo. Seimynoje daugiau yra serganciu panasiai. Jis to nesupranta. Jei bandau priestarauti sako tu vis atsikalbineji, nenori nieko dirbti ir pan. O be darbu as nieko daugia nematau. Iki tevu ir visos pramogos. Jis nesupranta ko ten reiketu eiti, jam atrodo kad tai normalu
Jeigu negali to pakelti, geriau jau eik nuo jo kuo toliau. Jeigu myli ir nori su juo būti bet kokiu atveju, tada turi jį priimti koks yra. Bet tai tikrai yra nesveika...

As pavargau nuo tokio gyvenimo, ir noriu iseiti. Jausmu nebera, todel psichologiskai laikytis labai sunku. Kai jam pasakiau kad meiles nebera, jam atsirado visokie skausmingi priepoliai, grasino kad nusizudys ir pan. Istampiau po visus daktarus ir nieko nerado. Tai rodo kad zmogus yra nervingas labai. Kasdien save grauziu kad negaliu iseiti.
BĖK KUO GREIČIAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuo jie garsiau rėkia, tuo mažiau ketina įgyvendinti savo sumanymus. Taip, kad nežiūrėk ką jis pliurpia apie savižudybes, o žiūrėk savęs. Manau, kad nusipelnei gražesnio gyvenimo
Kuo jie garsiau rėkia, tuo mažiau ketina įgyvendinti savo sumanymus. Taip, kad nežiūrėk ką jis pliurpia apie savižudybes, o žiūrėk savęs. Manau, kad nusipelnei gražesnio gyvenimo

Mano nuomone pavydas- pats baisiausias draugystės,šeimos priešas....
Čia kalbu apie nesveiką pavydą,kai kiekviename žingsnyje įtarinėja,visur tikrina..tai nesveika..turėjau kažkada susidūrimą su tokiu gražuoliu,pavydėdavo amnęs et savo geraiusiam draugui..baisu budavo,poto grasindavo,kad nusižudys,kad be manęs js niekas..ačiū Dievui radau proto or stiprybės pabėgti nuo tokio...
suradau savo žmogų, iš pradžių net keista būdavo,kad naujasis žmogus nesidrasko,nekelia įsterijų,negrąsina nusižudyti..laikui bėgant supratau,kad tai normalūs santykiai...
Bėkit visos mielosios, nuo tokių psichinių pavyduolių...
P.S. aišku normalus pavydas,sveikas pavydas yra gerai..mes visi kažkiek pavydime..bet viskam yra ribos...

Bėkit visos mielosios, nuo tokių psichinių pavyduolių...
P.S. aišku normalus pavydas,sveikas pavydas yra gerai..mes visi kažkiek pavydime..bet viskam yra ribos...
Kai vyras nesidomi savo moters gyvenimu, vadinas jam ji neįdomi

Galvoju, ir pati nebesuprantu ar tai normalu. Vakar pasidažiau blakstienas tušu, tai pamatęs vyras tokį sukėlė vėją, kaip aš be jo leidimo galėjau tai padaryti. Aišku eilinį kart atėmė tušą, ol aš pasijaučiau tokia pažeminta...