QUOTE(Ekotina @ 2011 10 04, 21:38)
Noreciau, kad kuri paaiskintu, kada kortos rodo zmogu, o kada tiesiog apibudina situacija? Na gal supratot ka noriu pasakyti.. pvz imperatoriaus korta, kada nurodo zmogu, o kada apibudina situacija?
Nzn ar esu teisi, taciau manau kad zmogu jei klausimas apie zmogu o ne apie situacija. Taciau kai deliojamos deliones tai jei ta korta atitinka klausiantiji, tai apibudina ji pati o ne situacija. Jei suprantamai parasiau

Pataisykite mane jei neteisingai manau.
Papildyta:
Dabar as prasau jusu nuomones apie mano interpretacijas. Man gi reikia zinoti ar einu teisinga linkme ar
Klausimas buvo toks: Kokie xx santykiai su vyru?
iskrito sitaip: tauriu 10 R(praeitis), kalaviju 2(dabartis), lazdu 5 R(ateitis).
Praeitis: taures rodo jausmus, taciau rodo ir suardyta seimos darna, zodziu ir energijos svaistyma. Teigiamas nusiteikimas turetu padeti.
Dabartis: rodo dvejones, neigima ir nenora matyti tikroves, tarsi uzsisklendimas savyje ir nenoras matyti kas aplinkui. Jausminis sustingimas.
Ateitis: rodo priestaravimus, tuscius pokalbius, nora "kandziotis" zodziais, noras ginti "bus taip kaip as noriu". Bendrai paemus tai kova kad tik kovoti. Taip pat sako kad tai tik laikinas ir trumpas laikotarpis.
Apibendrinant galima butu pasakyti kad per daug laiko tusciai "kovojama", kai tuo tarpu pabandzius pasitiketi ir kurti bendrus ateities planus.
Bus didelis aciu uz jusu patarimus