Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

Mano trumpa patirtimi ir drovia nuomone, parasymas kad saule yra pats geriausias arkas yra visiskas briedas. Visis arkanai gali buti ir labai gerais ir tureti neigiama puse, priklausomai nui pozicijos delioneje.
[/quote]
Teisybė..su tuo visiškai sutinku smile.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau įsijungti į Jūsų būrelį. Visada man buvo įdomios ir paslaptingos taro kortos, o dabar norėčiau išgirsti ir suprasti jas. Tikiuosi su Jūsų pagalba ir kritika man pavyks su jomis susidraugauti smile.gif
Vakar dėliojau trijų kortų dėlionę, kokia santuokos ateitis. Dėliojau tik iš didžiųjų arkanų, iškrito pakaruoklis, imperatorius ir žvaigždė. Pakaruoklio korta sako, kad viduje išgyvenama dideliuose apmąstymuose, gilinimąsi į problemas, imperatorius (manau čia daugiau rodo vyro poziciją) stengiasi šaltakraujiškai ir negailestingai įtvirtinti savo valdžią, siekia būti atoritetu. O žvaigždės reikšmę interpretuočiau taip: kaip rašo prie šios kortos tai kas atiduota, tegul ir nepastebimai grįžta atgal, kad tai vilties korta ir kad galbūt visos problemos galų gale išsispręs, pastangos nenueis veltui ir galima tikėtis malonių ir džiaugsmingų įvykių.

Labai lauksiu Jūsų komentarų smile.gif
Atsakyti
[quote=matrica_2,2011 10 05, 11:52]
Mano trumpa patirtimi ir drovia nuomone, parasymas kad saule yra pats geriausias arkas yra visiskas briedas. Visis arkanai gali buti ir labai gerais ir tureti neigiama puse, priklausomai nui pozicijos delioneje.
[/quote]
[/quote]

bet saulė turbūt vis tiek sušvelnina šalia esančias nepalankias kortas?
Atsakyti
[quote=skm,2011 10 05, 11:55]
[/quote]

bet saulė turbūt vis tiek sušvelnina šalia esančias nepalankias kortas?
[/quote]

Ir susvelnina, ir apvaisina, ir net nudeginti sugeba bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 05, 10:50)
tą ir norėjau sužinoti, tiesiog prieš dėliojant nuspręst ir tiek  ax.gif aš esu įpratus nukelt tris kruveles, reikės pabandyt Jūsų variantą. O ta pirma krūvelė, kuri nusako praeitį tai gaunasi iš kairės pusės, taip?

Asmeniskai as visada delioju is desines i kaire, bet tai nesvarbu - jei tu delioji is kaires i desine, tai pirmoji ir bus praeitis.
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 05, 08:41)
Kokia linkme turi galvoje?

Gal ir per anksti to klausti, taciau kalbu apie taip kaip ivertinu ka sako kortos smile.gif Na ar gal reiktu zvelgti giliau, kitu kampu ar pan.
Atsakyti
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 05, 13:37)
Gal ir per anksti to klausti, taciau kalbu apie taip kaip ivertinu ka sako kortos smile.gif Na ar gal reiktu zvelgti giliau, kitu kampu ar pan.

Nesuk sau del to galvos - svarbiausia noras ir prigimtines duotybes...Pastarosios tikrai yra, kitaip sitoj temoj net nebutum atsiradusi smile.gif Viskas remiasi i kasdienine praktika...Maziau galvok apie tai, kaip tu vertini tai, ka sako kortos - svarbiausiai vertink smile.gif Ir kampai visi ateis su laiku...galu gale ne visiems reikia tu gilumu - pilnai uztenka ivaldyti prognostini lygi...Juk visi "gilesni kampai" su prognostika neturi nieko bendro - tai jau gilios dvasines praktikos....Skaityk senas temas, uzsirasinek dienos kortas, vakare viska sutikrink - ka rode, kas nutiko (viska rasykis)...na ir deliok visoms norincioms, interpretuok, ir negalvok, kad turi ta padaryti idealiai - cia juk ne Pitagoro teorema - didele erdve asmeniniam matymui - zinoma, neiseinant uz klasikines simbolikos remu smile.gif
Papildyta:

Raganaite, patarimas tau - deliok visa kalade. Deliodama tik DA, tu prarandi labai daug galimybiu gauti naudingos info - DA rodo itin globalius ir reiksmingus ilgalaikius aspektus, o MA kalba apie kasdieninius buitinius reikalus ir aplinkybes. Del tos priezasties net nesiimciau analizuoti tavo deliones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 05, 14:49)

Papildyta:
Raganaite, patarimas tau - deliok visa kalade. Deliodama tik DA, tu prarandi labai daug galimybiu gauti naudingos info - DA rodo itin globalius ir reiksmingus ilgalaikius aspektus, o MA kalba apie kasdieninius buitinius reikalus ir aplinkybes. Del tos priezasties net nesiimciau analizuoti tavo deliones smile.gif

Ačiū už pastabą, taip pat dar ir pasinaudosiu patarimais kuriuos parašei Beatukui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 10 05, 13:54)
Ačiū už pastabą, taip pat dar ir pasinaudosiu patarimais kuriuos parašei Beatukui  smile.gif

Jusu naujokiu cia yra nemazai, todel bukit draugiskos viena kitai ir deliokite, o paskui analizuokite deliones. Imkite ne tik savo asmenines situacijas "myli-nemyli", o kokias nors, apie kurias labai gerai zinote....Kita lai delioja ir analizuoja...paskui, zinoma, turi buti aptarimas...Tik tokiu budu issiaiskinsite, ka jums kalba kortos. Cia jau dvi kartos stipriu tarologiu isejo is sitos temos...Busit jubiliejines trecios bigsmile.gif ir beje, beveik visos pradejo nuo visisko nulio, kaip ir jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chiromante: 05 spalio 2011 - 14:02
QUOTE(Beatuk @ 2011 10 04, 21:26)

Kalbames toliau smile.gif o cia senoji tema XVI

Kitą kart, jei kursi temą, sudėk ir naudingas nuorodas, kad nereikėtų knistis velniai žino kur.
Papildyta:
NAUDINGOS NUORODOS:
TARO enciklopedija
Biblioteka 1
Biblioteka 2
Biblioteka 3
TARO pamokos
TARO reikšmės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO kaladės
TARO klubas

Atsakyti
Chiromante, labai aciu uz patarima 4u.gif , as butent tai ir darau, rasausi, skaitau ir skaitau smile.gif
Zvaigzdeta, na tu visiskai teisi, as dar ir pagalvojau kur tos nuorodos, bet labai knietejo sukurti tema greiciau doh.gif Sorry, ir tai butinai reikia daryt drinks_cheers.gif

Na naujokeles, buriames i kruva, prisiduodam kas cia is tu naujokeliu esancios, gal net temos pradzioj koki sarasiuka padarom, ir nagrinejames thumbup.gif ufffff, kaip noreciau jau viska zinoti biggrin.gif cool.gif
Ale kaip smagu kad yra palaikymas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chiromante @ 2011 10 05, 14:01)
Jusu naujokiu cia yra nemazai, todel bukit draugiskos viena kitai ir deliokite, o paskui analizuokite deliones. Imkite ne tik savo asmenines situacijas "myli-nemyli", o kokias nors, apie kurias labai gerai zinote....Kita lai delioja ir analizuoja...paskui, zinoma, turi buti aptarimas...Tik tokiu budu issiaiskinsite, ka jums kalba kortos. Cia jau dvi kartos stipriu tarologiu isejo is sitos temos...Busit jubiliejines trecios  bigsmile.gif ir beje, beveik visos pradejo nuo visisko nulio, kaip ir jus  mirksiukas.gif

Hmmm.. ta prasme labai gerai zinom? .. na gal ta prasme kad pvz siandien kepiau blynus ir kita kuri nors ismestu man kortas apie sios dienos ivykius, ar taip supratau?
Atsakyti
ŽVAIGŽDĖTA...ačiū už visas tas nuorodas smile.gif
Norėjau taip padaryti bet nemoku tos įterpimo žymos padaryti...taprasme kad rodytu linko pavadinimą blush2.gif

Beatuk aš naujokė esu taip pat.. nu ta prasme 2 mėnesius mokinuos smile.gif

Ragainaite sveika prisijungusi..beja kokiaturi kalade? smile.gif
Atsakyti