Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

[quote=Žvaigždėta*,2011 10 07, 10:55]
Nu gi kiekviena korta gali būti tiek neutrali, tiek teigiama, tiek neigiama. Kadangi šių dviejų reikšmė gan graži, viskas tobula, tai ir tame gi galima įžvelgti minusų, ar ne? Saulė ir Pasaulis gali būti kokie nors rožiniai akiniai, trukdantys gyventi ir įžvelgti tikrąją padėtį, arba koks nors pacifizmas amžinas, situacijoj, kur derėtų ką nors priploti. Gi daug tų niuansų gali būti. Nuo situacijos/kitų kortų/klausimo priklauso.
Ir dar. Čia mano nuomonė/interpretacija,... tik mano... tu gi visą reikalą gali kitaip matyt. Tad, tavo vietoj, bandyčiau perprasti viską.
Papildyta:
Ė, Ekotina, pažiūrėjau aš čia- gi visą temą 'būrimams' turi bigsmile.gif Tai kaip 'buri' reikšmių nežinodama biggrin.gif ???[quote=Žvaigždėta*,2011 10 07, 10:55]

wub.gif wub.gif wub.gif

reiksme zinau, bet papildomu minciu vis ieskau, kazkokiu nauju ideju tai reiksmei ir pan. Nenoriu vien reiksmemis kurias zinau apsiriboti, tad noriu plesti savo ziniu spektra. Ar tai blogai? 4u.gif o TARO tema tam ir skirta manau. Be to, net ir didziausios "burejos" kaip tu jas vadini ax.gif manau pastoviai domisi ir gilinasi i tai. 4u.gif o as juk nesu tokia labai jau didele profesionale wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekotina: 07 spalio 2011 - 11:03
QUOTE(Ekotina @ 2011 10 07, 10:59)

reiksme zinau, bet papildomu minciu vis ieskau, kazkokiu nauju ideju tai reiksmei ir pan. Nenoriu vien reiksmemis kurias zinau apsiriboti, tad noriu plesti savo ziniu spektra. Ar tai blogai? 4u.gif  o TARO tema tam ir skirta manau. Be to, net ir didziausios "burejos" kaip tu jas vadini  ax.gif  manau pastoviai domisi ir gilinasi i tai. 4u.gif  o as juk nesu tokia labai jau didele profesionale wink.gif

Nu jo, ale aš pvz. nesu tokia drąsi, kad konsultacijų temą atidaryčiau (O kas rimtai išmano (imkim kaip pavyzdį mūsų nuostabiąją Chiromantę wub.gif ), neklausinėja tokių dalykų.) (užburtas tekstas)
Bet nenuostabu, aš gi tobulumo ir kuklumo įsikūnijimas wub.gif wub.gif Manyje labai stipri baimė pakenkti angel.gif angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2011 10 07, 11:09)
Nu jo, ale aš pvz. nesu tokia drąsi, kad konsultacijų temą atidaryčiau (O kas rimtai išmano (imkim kaip pavyzdį mūsų nuostabiąją Chiromantę wub.gif ), neklausinėja tokių dalykų.) (užburtas tekstas)
Bet nenuostabu, aš gi tobulumo ir kuklumo įsikūnijimas wub.gif  wub.gif Manyje labai stipri baimė pakenkti angel.gif  angel.gif

Ziuriu Zvaigzdeta, Jums labai uzkliuvo mano tema wink.gif Bet cia tema apie TARO smile.gif Prie to paties atsakysiu ir i klausima uzduota mano temoje, praktikuoju tik 7 men, bet doniuosi jau anksciau. Mano mociute buvo bureja, bet as nenoriu "babulkisku" konsultaciju, todel ir pleciu ziniu spektra, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekotina: 07 spalio 2011 - 11:49
QUOTE(Ekotina @ 2011 10 07, 11:41)
Ziuriu Zvaigzdeta, Jums labai uzkliuvo mano tema wink.gif Bet cia tema apie TARO smile.gif

Teip teiiiip. Laaaabai nemėgstu svetimų temų schmoll.gif
Bet apie tai plačiau vėliau papasakosiu, laiko neturiu verysad.gif
Verslas, būrimai šaukia wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . As vis dar etape " buti ar nebuti" doh.gif . Isitraukiau kortas i klausima jei lieku cia kur atvykau, iskrito apversta lazdu 9, i klausima jei griztu i tevyne- apverstas Kardu karalius. Mano interpretacija, kad likus cia, sunkiai, taciau prakusiu, grizus atgal nieko gero nesitiketi... Cia trumpai aprasiau ka as matau. Gal turite savu interpretaciju, o gal bandyti dar kelias kortas mestis?
Merginos, bukit geros, dar karta prasau, ikelkit man ta rusisku aiskininimu portalo nuoroda, neitraukiau pas save i favoritus, neberandu, o man tas portalas labai gelbsti, kuomet pati nesusigaudau, paskaitau tuomet keleto autoriu aiskinimus, ramiau
Atsakyti
QUOTE(Scholastica @ 2011 10 07, 13:15)
Sveikos 4u.gif . As vis dar etape " buti ar nebuti" doh.gif . Isitraukiau kortas i klausima jei lieku cia kur atvykau, iskrito apversta lazdu 9, i klausima jei griztu i tevyne- apverstas Kardu karalius. Mano interpretacija, kad likus cia, sunkiai, taciau prakusiu, grizus atgal nieko gero nesitiketi... Cia trumpai aprasiau ka as matau. Gal turite savu interpretaciju, o gal bandyti dar kelias kortas mestis?
Merginos, bukit geros, dar karta prasau, ikelkit man ta rusisku aiskininimu portalo nuoroda, neitraukiau pas save i favoritus, neberandu, o man tas portalas labai gelbsti, kuomet pati nesusigaudau, paskaitau tuomet keleto autoriu aiskinimus, ramiau

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(skm @ 2011 10 07, 13:18)

4u.gif dekutis
Atsakyti
Žvaigždėta, gal jau pakomentuok ax.gif Gal dar kas kokį klausimėlį užduotų, norėčiau įsivaizduoti ar man bent į tą pusę krenta kortos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Raganaitė* @ 2011 10 07, 12:52)
Žvaigždėta, gal jau pakomentuok  ax.gif  Gal dar kas kokį klausimėlį užduotų, norėčiau įsivaizduoti ar man bent į tą pusę krenta kortos  smile.gif

gali man istraukt.
Kur planuoju siandien eiti? atsakysiu iskart. smile.gif
Atsakyti
Žvaigždėta, gal jau pakomentuok  ax.gif  Gal dar kas kokį klausimėlį užduotų, norėčiau įsivaizduoti ar man bent į tą pusę krenta kortos  smile.gif

Mes jau aptarem tavo delione, bet ziuriu, niekas nepakomentavo - saunuole - pataikei i desimtuka smile.gif Kas ir kaip, papasakos pati Zvaigzdeta, kai ateis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 10 07, 13:55)
gali man istraukt.
Kur planuoju siandien eiti? atsakysiu iskart. smile.gif

man iškrito taurių 6, imperatorius ir teismas

atrodytų kažkos reikalų tvarkymas malonioje, pažįstamoje aplinkoje. Čia pirmas įspūdis, dabar einu dar reikšmes pasianalizuosiu biggrin.gif
Atsakyti

Taip taip, labai gerai viską parašei. Labai bjauri nuotaika buvo, tai nusprendžiau nuveikt ką nors naudingo tuo pačiu mints pailsint. Tokiais savanaudiškais tikslias išmoviau į kapines, tuo pačiu galvojau ir naudingą darbą padarysiu, sutvarkysiu ten viską (pakabintasis). Palaidota ten mano mama, tai viskas liuks čia su tuo skausmu trijų kardų, ir jis praeityje, jau dvylika metų tuoj bus, seniai viskas pasimiršo. Penkios taurės irgi į temą. Vakare turėjo būti tėvų susirinkimas (laaabai mėgstu panašaus pobūdžio sambūrius wub.gif ) tai va ir vilkaus dantis sukandus, nepatenkinta ir nusivylus, kad visgi privalau biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 07 spalio 2011 - 13:11