Įkraunama...
Įkraunama...

TARO XVII

QUOTE(Mirabele @ 2011 10 08, 21:05)

Taurių 5. Sakyčiau žiemai ruošei baseiną. Iš taurių vanduo pilasi lauk, ir gėlės vysta, ir šiaip nuotaika rudeniška.
Papildyta:
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 08, 21:07)
na va todel sau smagiai ir pakrizenau apie kardu metyma pasiskaicius. tikiu, kad kazkoks zongliravimas turi buti- gal net ir kardais. kai vistik pakliusiu i cirka- padetalizuosiu smile.gif))

jei per savaitę nepamirši, tai būtinai parašyk ką gero ten matėt. Įdomu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 08, 21:05)
Mnao nepakomentavai.. ax.gif  Manau tas zynys vyras tavo, o pazas kaip vaikas g.gif  ir likimo rate zvereliu pilna lotuliukas.gif

nu jau visai nuvertini mane lotuliukas.gif lauke kapsciausi puse dienos doh.gif
beje, tikrai miegojau pietu ir pasokau supratus kiek valandu, tas tai buvo lotuliukas.gif

chi chi smile.gif)) super del miegojimo smile.gif)))

o del cirko- na vat truksta man ziniu- nieko naujo nesumasciau i tavo kortas paziurejus. tik kad zveriu visiems pilna. smile.gif vaikai du smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dera1 @ 2011 10 08, 22:10)
Taurių 5. Sakyčiau žiemai ruošei baseiną. Iš taurių vanduo pilasi lauk, ir gėlės vysta, ir šiaip nuotaika rudeniška.

Baseino neturiu. Bet soda ruosiau ziemai, viska karpiau, roviau, grebojau.. smile.gif
Atsakyti
čia ne į temą, bet šiandien ir važiavau į akropolį ir gana rimtai nustebau pamačius tokias eiles prie cirko ax.gif tai tikrai būtų gerai jei kas buvę ar dar būsiantys pasidalintų įspūdžiais.
Atsakyti
Dera, Diva jusu kortos teisybe kalbejo.. tik tai ne su darbais susije buvo.. kaip kortose pavaizduota, taip ir dabar jauciuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 08, 23:11)
Dera, Diva jusu kortos teisybe kalbejo.. tik tai ne su darbais susije buvo.. kaip kortose pavaizduota, taip ir dabar jauciuosi rolleyes.gif

o tai konkreciau? verki lovoj islaiscius visa namu vyna?
Atsakyti
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 09, 00:24)
o tai konkreciau? verki lovoj islaiscius visa namu vyna?

lotuliukas.gif ne.. tiesiog atsitokejau, pamaciau vienam zmoguje tai, ko anksciau nepastebejau. Zlugusios svajones ir t.t. ir as neverkiu ir vynas nesilieja laisvai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2011 10 08, 23:27)
lotuliukas.gif  ne.. tiesiog atsitokejau, pamaciau vienam zmoguje tai, ko anksciau nepastebejau. Zlugusios svajones ir t.t. ir as neverkiu ir vynas nesilieja laisvai biggrin.gif

aha. tai pabandyk pastebeti tas dvi pilnas taures uz nugaros. yra ten ir gero, ko kol kas nematai wink.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 08 spalio 2011 - 23:37
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 09, 00:30)
aha. tai pabandyk pastebeti tas dvi pilnas taures uz nugaros. yra ten ir gero, ko kol kas nematai wink.gif

tai as tame ir gerio radau smile.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Diva~: 08 spalio 2011 - 23:36
QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 08, 20:56)
na siaip tai 9 taures iseina ne vien gyva muzika, o ir cirkas wink.gif) ziuriu as dabar i ta korta ir mastau apie fokusus. smile.gif tuoj is rankoves istrauks balandi dedule.

Ė, tu čia apie kokią kaladę? g.gif Šiaip aš iš Deviant traukiau. Devynias taures įvardinau kaip mūzą, ne kaip gyvą muziką.

Nu ir esu patenkinta rezultu, gerai ten viskas buvo su tom dūdom ir koncertais rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
Devynios taurės
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 09 spalio 2011 - 09:11
Diva - jo nusikapsciau nesveikai lotuliukas.gif blyn, bet 78kart.ru teivazas raso akcentu - darbas, mokymasis doh.gif

Zodziu man tik dabar dasuto ieskant google parodyt korta, kad as ne ta korta istraukus buvau o galvojau akd ta lotuliukas.gif nu vsio iseinu pensijon doh.gif
Atsakyti