QUOTE(~Diva~ @ 2011 10 11, 12:05)
o, merginos- galit mane patestuoti- kurgi as eisiu 14 val.

sekmes galvojant:) grisiu- pasipasakosiu. jei kazkas nores veliau traukt- perspekit- palauksiu su atsakymu.
Hm.. kur tu eisi.. kardu 8, apv. pentakliu 9, lazdu riteris..
gal i akla pasimatyma?

nors manyciau cia kaip ir priverstinis susitikimas, butinas, kazko pakeisti savo noru negaletum. O susitiksi su kazkokiu vyru, karstakosiu vyru... arba porele, jei taip, tai manau moteris desis ne tuo kuo esa
QUOTE(dera1 @ 2011 10 11, 12:11)
Jei dar kas nori pasipraktikuot- kur aš šiandien eisiu? ką veiksiu? rezultatai? emocijos? patarimai? na klausimai patys įvairiausi, kas kam labiau patinka.
Vieta konkreti, bet įdomu ką kortos parodys. Nes gali būti pačių įvairiausių niuansų. Kai grįšiu vakare parašysiu.
kur siandien eisi? apv. lazdu 6, apv. lazdu 5, teismas
manau eisi i kazkoki susitikima, zmoniu susiburimo vieta, eisi gal nelabai pasitikedama savo jegomis, nes nujauti, kad laukia taves gincu kova. Priesiski zmones. O gal net i pati teisma
Ka veiksi? menulis, apv. tauriu 4, pentakliu 3
na man menulis sako, kad ant taves bandys "lot"

smeist tave, busi puolama.. O gal bandys pasiulyti tau nelabai naudinga sanderi
Kokie tiketini rezultatai? apv. kardu pazas, apv. pentakliu 3, tauriu tuzas
manau rezultatai bus puikus, vien del to, kad nepasiduosi itikinama, neipirs tau tai ko tu nenori. Nors manau emocijos gali buti audringos. O kas tas pazas tai nezinau
Emocinis fonas: tauriu 10, pentakliu 10 apv. karaliene. Manau jausies nugaletoja, pasitikejimas ir drasa
Patarimai: apv. lazdu karalius, kardu 4, apv. pakabintasis. Cia nedristu interpretuot