Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 27, 22:11)
baikit mergos mane spausti.
ir taip nėr lengva, o čia dar "tau pavyks", "negali nuvilti" ir pan.

angliuke, pas mane tebuvo 3 foliai. du normalus ir vienas mažesnis. ir tai pasisekė, kad iškrapštė 4 "klėtkes". todėl, prašau, manęs kaip pavyzdžiu nelaikyti.

Nepyk 4u.gif Bet juk ne nuo kiausialasciu skaiciaus priklauso galutinis rezultatas, uztai manau, kad daznai nekokia pradzia ir atnesa vaisius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamelija2 @ 2011 10 27, 16:03)
o galiu paklaust kodel silpnesni? jie atsildami nyksta? ta prasme mazejo ju lasteliu skaicius ar kazkas kita? g.gif

Atšildant gali sunykti dalis embrionukų. Man Treijsas sakė, kad atšildant netenkama nuo 30 iki 50 % embrionukų. Ir yra labai reti atvejai kai atšyla visi, lygiai taip pat yra reti atvejai kai neatšyla nei vienas. O tukimybė pastoti su šaldytais lygiai tokia pati kaip ir su šviežiais - čia aš Treijsą cituoju 4u.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2011 10 27, 16:14)
Klausimelis toms, kurios kalba apie kabinimasi:) Kaip jus zinot, kad kabinos? 

Norint žinoti ar kabinasi reikia daryti HCG, o paskui dar kartoti jį po 2 dienų...

QUOTE(Vėja1 @ 2011 10 27, 19:51)
Nu kaip ir IVF planuojam ax.gif  dabar laukiu menesiniu ir jau bandysim startuot.

Sėkmingo starto 4u.gif
QUOTE(AURELIJAC @ 2011 10 27, 20:48)
sveikos
na ka mano ir  2 ivf-icsi nepavyko ( isodino 3 diena tik 4 lasteliu) is kart buvo aisku kafd nepavyks.Kaip ir visad mmmm parejo diena po hcg darymo. Probema tame, kad uzauga lyg ir normalus kiekis foliu, taciau subrendusiu mazai. Tai gydytojas sako arba reikia keisti vaistus arba bandyt sugaudyt naturaliame cikle vieninteli foli. Kam is jusu yra bloga situacija su nesubrendusiomis kiausialastemis? kaip jusu gydytojai keite schemas? ar kam pavyko pastoti? smile.gif

Labai gaila, stiprybės tau 4u.gif
Man buvo kad nedaug folių augo, o paskui iš pradžių "vsio otlično", o trečią dieną kažkodėl viskas kardinaliai keičiasi. Bandėm ir IVF natūraliame cikle. O 3IVF net snaigučių turėjom...

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 27, 22:11)
kaskart galvoju, kaip reikia sulaukti kitos dienos ir vis atrodo, kad daugiau tokios baisios nakties nebus. bet kaskart vis baisiau ir baisiau.
aš suprantu, kad tos, kurios jau ne pirmą kartą tuo keliu eina, žiūri į mane su šypsena...
bet man sunku ne tik dėl to, kad stogas važiuoja, kaip viena mergina sakė, nuo hormonų pertekliaus, bet ir dėl to, kad čia pirmas ir paskutinis bandymas.
tiesiog taip yra.

Viskas suprantama 4u.gif Tikrai niekas nežiūri su šypsena 4u.gif Bet vistiek geriau tikėt, negu visai netikėti...
Atsakyti
Ačiū jums visoms už palinkėjimus 4u.gif tikiuosi, kad šis startas jau bus paskutinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AURELIJAC @ 2011 10 27, 20:48)
Tai gydytojas sako arba reikia keisti vaistus arba bandyt sugaudyt naturaliame cikle vieninteli foli. Kam is jusu yra bloga situacija su nesubrendusiomis kiausialastemis? kaip jusu gydytojai keite schemas? ar kam pavyko pastoti? smile.gif
Pažįstu merginą, kuriai treisas natur cikle sugaudė ovuliuojantį folį, kurį sėkmingai apvaisino, įsodino ir kuris dabar atkeliavus iki pusiaukelės mergaitiškai spardo mamytės pilvelį wub.gif
Pas tą merginą irgi buvo subrendimo problema, nes organizmas pernelyg aštriai reaguodavo į vaistus ir stimuliuojant foliai neišaudavo kokybiški. Tame cikle jai augo du foliai, bet spėjo pagauti tik vieną, nes antrasis buvo tik ką ovuliavęs.. Pasitarusi su vyru ji visgi nusprendė surizikuoti ir rezultatai nenuvylė. 4u.gif
Atsakyti
Dėkoju visoms už palaikymą smile.gif tiesiog nežinau nuo ko pradėti toliau. Puola net depresija sad.gif
Per pirma ivf -icsi (taikė trumpą schemą) išpunktavo 6 tinkamas kiaušialiastes, įsodinimui liko 2 (7 ir 8 lastelių). Bet praėjus 4 dpį su greitaja išvežė mane į ligoninę ir darė laparoskopiją, nes buvo kairė kiaušidė apsisukusi aplink savo ašį.
Kai darėm antrą (taikė ilgą shemą) atrodė kaip ir augo foliai geriau, bet ispunktavo mažiau ir kažkodėl lėtai dalinosi (sako gydytojas jie būtų idealus jei tai butų 2 diena, bet 3 dienai jie turėjo būti jau 8 lastelių).
Pinigai tirpsta "juodai" .Abu darem pas Treisą, 1- gavosi 9600 lt 2- virš 7000 lt čia su kuru.
ir dar tos tolimos ir ilgos kelionės i Rygą dabaigia mane sad.gif
gerai kad yra šis forumas tai nors išlieti širdagraužį galima smile.gif
sėkmės visoms bandančioms smile.gif
kam pavyko pas T šį mėn pastoti?
Atsakyti
QUOTE(AURELIJAC @ 2011 10 28, 11:55)
Dėkoju visoms už palaikymą smile.gif tiesiog nežinau nuo ko pradėti toliau. Puola net depresija sad.gif
Per pirma ivf -icsi (taikė trumpą schemą) išpunktavo 6 tinkamas kiaušialiastes, įsodinimui liko 2 (7 ir 8 lastelių). Bet praėjus 4 dpį su greitaja išvežė mane į ligoninę ir darė laparoskopiją, nes buvo kairė kiaušidė apsisukusi aplink savo ašį.
Kai darėm antrą (taikė ilgą shemą) atrodė kaip ir augo foliai geriau, bet ispunktavo mažiau ir kažkodėl lėtai dalinosi (sako gydytojas jie būtų idealus jei tai butų 2 diena, bet 3 dienai jie turėjo būti jau 8 lastelių).
Pinigai tirpsta "juodai" .Abu darem pas Treisą, 1- gavosi 9600 lt 2- virš 7000 lt čia su kuru.

Uzjauciu del nesekmes, suprantu ta jausma, kai zeme slysta po koju. Bet nenuleisk ranku, nepasiduok. As jau 5 IVF dariau, dabar ikalbineju savo saulytes tvirtai isikibti ir laukiu. O tiek ryzto suteikia tikejimas, kad turi pavykti ir viliuosi si karta butinai. Todel, aukstyn nosi ir pirmyn
Atsakyti
labas vakaras,

dėkui, merginos.
vakar jau buvau palūžus. šiandien gerą kelionės gabalą pergyvenau, kad tik nepaskambintų...
ir žinot,ką? ne visi gandrai išskrido. pakeliui į klinikas virš mūsų praskrido du.
vyrui pasakiau, pamatysi, bus du.

ir tikrai. grįžau su dviem. anot Treiso neidealiais, lėtai dalinasi, bet ... dalinasi.

visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 28, 22:10)
labas vakaras,

dėkui, merginos.
vakar jau buvau palūžus. šiandien gerą kelionės gabalą pergyvenau, kad tik nepaskambintų...
ir žinot,ką? ne visi gandrai išskrido. pakeliui į klinikas virš mūsų praskrido du.

ir tikrai. grįžau su dviem. anot Treiso neidealiais, lėtai dalinasi, bet ... dalinasi.

visoms  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Ramaus laukimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2011 10 27, 16:43)
thumbup.gif
Norvegijos. maksimum 1,5 valandos ir vietoje. Tik minusas, kad dienas suzinome labai velai. Paskutiniuju dienu kainos ne tokios ir pigios buna  wub.gif
Geriausia buvo pernai....kai idejo kiausinelius 30 gruodzio.... biggrin.gif Teko pasipurtyti. Del to skraidau viena...Vyras tik tada, kai jo ten reikia.

Bet ko nepadarysi del svajoniu:) Reikia dziaugtis suteiktomis galimybemis.

Pepe kodel nebandej norgej?
Atsakyti

Sveika 4u.gif Stiprybes tau ir visoms mergaitems 4u.gif O del kokios priezasties kiauside buvo apsisukus? doh.gif Ar paaiskino gydytojai? Nes dar nesu girdejus tokio dalyko g.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 28, 22:53)
thumbup.gif  thumbup.gif
Ramaus laukimo ax.gif

dėkui, egk 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 28, 22:10)
labas vakaras,
dėkui, merginos.
visoms  4u.gif

Na va kaip šaunu thumbup.gif Dabar ramybės ir tik teigiamų minčių. Pokalbiai su pilveliu labai padeda biggrin.gif
Papildyta:

Na man pavyko ax.gif Bet mano situacija tokia, kaip iš vadovėlio. Jokių trukdžių, tik sėkmės reikėjo. Aš tai tikiu, kad Treijsas ras būdą kaip pergudraut tavo organizmą. Gal tikrai verta pabandyti natur cikle? g.gif
Atsakyti