Įkraunama...
Įkraunama...

Embrions klinika Latvijoje

Sveikos 4u.gif

QUOTE(egk @ 2011 10 28, 00:12)
Atšildant gali sunykti dalis embrionukų. Man Treijsas sakė, kad atšildant netenkama nuo 30 iki 50 % embrionukų. Ir yra labai reti atvejai kai atšyla visi, lygiai taip pat yra reti atvejai kai neatšyla nei vienas. O tukimybė pastoti su šaldytais lygiai tokia pati kaip ir su šviežiais - čia aš Treijsą cituoju 4u.gif
Norint žinoti ar kabinasi reikia daryti HCG, o paskui dar kartoti jį po 2 dienų...

Mano snaigutes visos atsilo idealiai ir dalinosi idealiai 4u.gif
QUOTE(AURELIJAC @ 2011 10 28, 11:55)
kam pavyko pas T šį mėn pastoti?

Si menesi dar nera rezultatu - ankstoka dar 4u.gif O rugseji pradejusios ir spali dariusi HCG Tanga 4u.gif Stiprybes ir kuo greiciau atsistok ant koju, kad galetum kibti i kova 4u.gif

QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 28, 22:10)
labas vakaras,

dėkui, merginos.
vakar jau buvau palūžus. šiandien gerą kelionės gabalą pergyvenau, kad tik nepaskambintų...
ir žinot,ką? ne visi gandrai išskrido. pakeliui į klinikas virš mūsų praskrido du.
vyrui pasakiau, pamatysi, bus du.

ir tikrai. grįžau su dviem. anot Treiso neidealiais, lėtai dalinasi, bet ... dalinasi.

visoms  4u.gif

thumbup.gif as netg apsizliumbiau, kaip pamaciu kad tavo mazyliai nusprende susitikti su mama wub.gif LAikau kumstukus uz ramias 2 savaiteles ir sekminga rezultata 4u.gif
Atsakyti
lABAS RYTAS VISIEM!!! Vakar buva man punkcija, ispinktavo 15 folikulu, is ju 1 buvo blogas, dabar lauku reikes skambint Treisu suzinot kaip mano vaikucai dalinasi. punkcija proejo normali, vakar pilvas labai skaudeja, siendien jau lengvou. pirmadieni arba trecadieni isodinimas, labai lauku isodinimama, noru pasijusti nescia
Atsakyti
Labas rytas, man irgi vakar buvo punkcija, kazi ar ne kartu registraturoj sedejom Businka123 biggrin.gif , tai va man ispunktavo 11, daba skambinau tai sake 10 apsivaisino, visi geri, tik beda man ju daba nesodins, viska uzsaldys, nes reikia laparaskopija daryt ispjaus kiausintakius, dziaugiuosi kad rado problema, tai daba tikiuosi viskas bus gerai, operuos gruodi, o kada isodins tai nezinau, sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuuuikis @ 2011 10 29, 10:48)
Labas rytas, man irgi vakar buvo punkcija, kazi ar ne kartu registraturoj sedejom Businka123  biggrin.gif , tai va man ispunktavo 11, daba skambinau tai sake 10 apsivaisino, visi geri, tik beda man ju daba nesodins, viska uzsaldys, nes reikia laparaskopija daryt ispjaus kiausintakius, dziaugiuosi kad rado problema, tai daba tikiuosi viskas bus gerai, operuos gruodi, o kada isodins tai nezinau, sekmes visoms  4u.gif

Super derlius thumbup.gif Ir lengvos LP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 29, 09:51)

Mano snaigutes visos atsilo idealiai ir dalinosi idealiai  4u.gif

Ir aš taip norėsiu ax.gif
Kaip tu laikaisi?

QUOTE(businka123 @ 2011 10 29, 10:14)
lABAS RYTAS VISIEM!!! Vakar buva man punkcija, ispinktavo 15 folikulu, is ju 1 buvo blogas, dabar lauku reikes skambint Treisu suzinot kaip mano vaikucai dalinasi. punkcija proejo normali, vakar pilvas labai skaudeja, siendien jau lengvou. pirmadieni arba trecadieni isodinimas, labai lauku isodinimama, noru pasijusti nescia

thumbup.gif

QUOTE(Zuuuikis @ 2011 10 29, 10:48)
Labas rytas, man irgi vakar buvo punkcija, kazi ar ne kartu registraturoj sedejom Businka123  biggrin.gif , tai va man ispunktavo 11, daba skambinau tai sake 10 apsivaisino, visi geri, tik beda man ju daba nesodins, viska uzsaldys, nes reikia laparaskopija daryt ispjaus kiausintakius, dziaugiuosi kad rado problema, tai daba tikiuosi viskas bus gerai, operuos gruodi, o kada isodins tai nezinau, sekmes visoms  4u.gif

Svarbiausia, kad rado problemą 4u.gif Sėkmės ją pašalinant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 28, 21:10)
labas vakaras,

dėkui, merginos.
vakar jau buvau palūžus. šiandien gerą kelionės gabalą pergyvenau, kad tik nepaskambintų...
ir žinot,ką? ne visi gandrai išskrido. pakeliui į klinikas virš mūsų praskrido du.

ir tikrai. grįžau su dviem. anot Treiso neidealiais, lėtai dalinasi, bet ... dalinasi.

visoms  4u.gif

Lauksim geru rezultatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 29, 11:44)
Ir aš taip norėsiu ax.gif
Kaip tu laikaisi?
thumbup.gif

taip ir bus 4u.gif
as jau siandien visur apsiskelbiau, kad man tryzniojimu diena blush2.gif bet siaip viskas gerai, iveiksim mes ta nesamoninga baime 4u.gif
o tu kaip jautiesi? zinau, kad sirdele dar skauda, bet gal jau galvoji apie snaigiukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 10 28, 22:10)
labas vakaras,
dėkui, merginos.
ir tikrai. grįžau su dviem. anot Treiso neidealiais, lėtai dalinasi, bet ... dalinasi
visoms  4u.gif

thumbup.gif Dziaugiuosi uz tave! Ramaus laukimo 4u.gif Kada hcg?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2011 10 29, 12:32)
taip ir bus  4u.gif
as jau siandien visur apsiskelbiau, kad man tryzniojimu diena  blush2.gif  bet siaip viskas gerai, iveiksim mes ta nesamoninga baime  4u.gif
o tu kaip jautiesi? zinau, kad sirdele dar skauda, bet gal jau galvoji apie snaigiukus?  4u.gif

Man atrodo, kad šį kartą geriau laikausi nei po paskutinio g.gif Snaigiukai manau pareis tik po Naujų. Bijau net pagalvoti apie tą laukimą rezultatų... Kitą savaitę bandysiu nuvažiuot pas Treijsą, jei išeis suspėti. Bet ir dabar jau intensyviai ruošiuosi snaigiukam: siunčiu tyrimus į Graikiją, buvau Kaune ax.gif Šiandien prisiminiau, kad vakar nepaskambinau kaip mano tyrimai dėl Laimo ligos doh.gif Tik net nežinau gerai tai ar blogai g.gif
Atsakyti
Aurelijac,man irgi si men.pavyko.As dariau du IVF ir abu kartus blogai vaisinosi ir dalinosi,vis likdavo po viena embrioniuka,tik si karta buvo stipresnis.Stiprybes,kantrybes ir sekmes visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2011 10 29, 14:47)
Man atrodo, kad šį kartą geriau laikausi nei po paskutinio g.gif Snaigiukai manau pareis tik po Naujų. Bijau net pagalvoti apie tą laukimą rezultatų... Kitą savaitę bandysiu nuvažiuot pas Treijsą, jei išeis suspėti. Bet ir dabar jau intensyviai ruošiuosi snaigiukam: siunčiu tyrimus į Graikiją, buvau Kaune ax.gif Šiandien prisiminiau, kad vakar nepaskambinau kaip mano tyrimai dėl Laimo ligos doh.gif Tik net nežinau gerai tai ar blogai g.gif

dziaugiuosi, kad tau geriau 4u.gif ir zinoma, laukiu atsakymo del laimo, tikiuosi jis bus neigiamas 4u.gif

QUOTE(ela33 @ 2011 10 29, 17:28)
Aurelijac,man irgi si men.pavyko.As dariau du IVF ir abu kartus blogai vaisinosi ir dalinosi,vis likdavo po viena embrioniuka,tik si karta buvo stipresnis.Stiprybes,kantrybes ir sekmes visom  4u.gif

ela33 kadangi tavo stimuliacija buvo pradeta rugseji, todel skaitosi, kad tavo pavykes IVF'as yra rugsejo menesio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitty3 @ 2011 10 29, 00:08)
Sveika 4u.gif  Stiprybes tau ir visoms mergaitems 4u.gif  O del kokios priezasties kiauside buvo apsisukus?  doh.gif Ar paaiskino gydytojai? Nes dar nesu girdejus tokio dalyko g.gif

Kitty3, man buvo taip pat apsisukusi desine kiauside, gerai, kad per LP pamate, apsuko atgal. O apsisuko ji nuo stimuliaciju doh.gif
Atsakyti