Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(pukepuke @ 2008 06 28, 22:32)
Sveikos mergaites,
Noriu paklausti: mano menesines buvo geg. 24 d., kraujo tyrima pasidariau birzelio 25 d. (32 ciklo diena) antras men., kaip nebegeriu kontraceptiku, todel ciklas (prie KT buves apie 30-31 d.) dabar nelabai aiskus...
Tyrimas parode 160 HCG, man pakomentavo kad nestumui savaite mazdaug. Tuo metu nestumo testai dar nieko nerode, bet vakar darytas testas parode aiskias dvi juostas.
Matuojuos temperatura, 37.1-37.2
Ginei itarimas del nesivystancio, nes anot jos nestumui turetu but daugiau laiko pagal menesines. unsure.gif
Treciadieni vel kraujo tyrima darisiuos.
Bet man atrodo, jei testas dar per kraujo tyrima nieko nerode o po dvieju dienu pradejo rodyti, ar tai gali buti nesivystantis???Ar jis neturetu ir toliau rodyti I???

paziurek cia:

3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml

jei dareis HCG 32 CD, tai mazdaug 5 sav. turetu buti pagal mm unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2008 06 28, 22:40)
paziurek cia:

3 weeks LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 weeks LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 weeks LMP: 18 - 7,340 mIU/ml

jei dareis HCG 32 CD, tai mazdaug 5 sav. turetu buti pagal mm  unsure.gif

Gine sake 3 savaites turetu buti, o be to juk ciklas ilgas po KT, praeita men 35 dienos buvo g.gif
Bet nestumo testas i tuos pacius hormonus juk reaguoja? Kai dariausi krauja dar nieko jis nerode, penktadieni sviesia aiskia juostele, siandien jau beveik tokio pat ryskumo kaip kontroline. Ar tai nereiski, kad nestumas dideja???
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Noriu paklausti: mano menesines buvo geg. 24 d., kraujo tyrima pasidariau birzelio 25 d. (32 ciklo diena) antras men., kaip nebegeriu kontraceptiku, todel ciklas (prie KT buves apie 30-31 d.) dabar nelabai aiskus...
Tyrimas parode 160 HCG, man pakomentavo kad nestumui savaite mazdaug. Tuo metu nestumo testai dar nieko nerode, bet vakar darytas testas parode aiskias dvi juostas.
Ginei itarimas del nesivystancio, nes anot jos nestumui turetu but daugiau laiko pagal menesines. unsure.gif
Bet man atrodo, jei testas dar per kraujo tyrima nieko nerode o po dvieju dienu pradejo rodyti, ar tai gali buti nesivystantis???Ar jis neturetu ir toliau rodyti I???

manau, kad viskas bus gerai. Juk gali būti kad ilgesniame cikle ovuliacija vėliau buvo, taigi ir savaitėlių bus mažiau. Nevisada pagal mm galima skaičiuoti nėštumą. Pas mane pagal mm 2 sav vėliau nėštumas skaičiavosi, nes aš tikrai žinojau, kad ovuliacija pas mane 2 sav vėliau buvo. Jei to nebūčiau žinojusi, manau, kad irgi būtų sakoma, kad vaisius 2 sav mažesnis nei turi būti. O tada streso neišvengsi. Taigi nusiteik geriausiam ir pasistenk labai nepergyventi. Linkiu kuo geriausių žinių po pakartotinio kraujo tyrimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2008 06 29, 09:01)
Gine sake 3 savaites turetu buti, o be to juk ciklas ilgas po KT, praeita men 35 dienos buvo g.gif
Bet nestumo testas i tuos pacius hormonus juk reaguoja? Kai dariausi krauja dar nieko jis nerode, penktadieni sviesia aiskia juostele, siandien jau beveik tokio pat ryskumo kaip kontroline. Ar tai nereiski, kad nestumas dideja???

na, tikriausiai, jeigu testo juostele ryskeja, tai ir nestumas auga
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2008 06 29, 10:22)
manau, kad viskas bus gerai. Juk gali būti kad ilgesniame cikle ovuliacija vėliau buvo, taigi ir savaitėlių bus mažiau. Nevisada pagal mm galima skaičiuoti nėštumą. Pas mane pagal mm 2 sav vėliau nėštumas skaičiavosi, nes aš tikrai žinojau, kad ovuliacija pas mane 2 sav vėliau buvo. Jei to nebūčiau žinojusi, manau, kad irgi būtų sakoma, kad vaisius 2 sav mažesnis nei turi būti. O tada streso neišvengsi. Taigi nusiteik geriausiam ir pasistenk labai nepergyventi. Linkiu kuo geriausių žinių po pakartotinio kraujo tyrimo  4u.gif

Aciu uz palaikyma aciuks.gif
Na as kazkaip irgi manau kad pagal mano cikla turetu buti viskas gerai, be to man tas ryskejantis testas vilties suteikia.
Bet vistiek neramu...Sis lialius labai lauktas ir planuotas...Kaip dabar iki to treciadieno isgyventi scare.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Nu tik veliau tu cia viska isiaiskinsi...siaip tai net dvi savaites po atliktos abrazijos, nestumo testai gai rodyt II, o ir HCG butu dar visiska nenukrites.
Idomu kokie tavo dabar HCG tyrimai g.gif
Atsakyti
norejau paklaust ar butinai kai buna nesivystantis turi butu rusvos, rausvos isskyros?
zinau kad man jau paranoja del nesivystancio uzejo, nors ir stengiuos galvoti tik teigiamai, bet neduoda ramybes ikyrios mintys kad gali but nesivystantis, nes nestumo pozymiu kaip ir nera, su echo ziurejo 2 kartus, bet embriono nepamate, dabar man 8sav...guodzia tik tai kad isskyru nera...bet ar jos visada buna kai nesivysto?
prasau parasykit..gal pavyks apsiraminti bent iki antradienio, kai darys trecia echoskopija..
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2008 07 10, 18:45)
norejau paklaust ar butinai kai buna nesivystantis turi butu rusvos, rausvos isskyros?
zinau kad man jau paranoja del nesivystancio uzejo, nors ir stengiuos galvoti tik teigiamai, bet neduoda ramybes ikyrios mintys kad gali but nesivystantis, nes nestumo pozymiu kaip ir nera, su echo ziurejo 2 kartus, bet embriono nepamate, dabar man 8sav...guodzia tik tai kad isskyru nera...bet ar jos visada buna kai nesivysto?
prasau parasykit..gal pavyks apsiraminti bent iki antradienio, kai darys trecia echoskopija..

Visaipbuna su nesivystanciais.As juos du turejau : tai pirmas buvo be jokiu skausmu, jokiu krauju,jokiu negraziu isskyru, tik gydytoja ziuredama echo 10 nestumo savaite, pamate, kad gemaline puslele tuscia....beje ta nestuma man ir krutine ir pilvas didejo, kaip pernormalu nestuma. O va jau antras buvo, kad nuo 7 savaites pradejau kraujuot ir HCG kiekis kraujyje nekilo. Taip kad , kiekvienas atvejis gali buti kitoks.
Atsakyti
na taip, atrodo suvokiu kad visko gali buti..bet tas nerimas ir laukimas zudo unsure.gif
niu nieko, teks iskest iki kitos echo...
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 07 11, 08:49)
Visaipbuna su nesivystanciais.As juos du turejau : tai pirmas buvo be jokiu skausmu, jokiu krauju,jokiu negraziu isskyru, tik gydytoja ziuredama echo 10 nestumo savaite, pamate, kad gemaline puslele tuscia....beje ta nestuma man ir krutine ir pilvas didejo, kaip pernormalu nestuma. O va jau antras buvo, kad nuo 7 savaites pradejau kraujuot ir HCG kiekis kraujyje nekilo. Taip kad , kiekvienas atvejis gali buti kitoks.

zveriuke, o ar buvo gemalineje pusleleje tryniu maisas? nes man pamate tryniu maisa, sake geras, o embriono lyg ir kazkoks seselis buvo visai neryskus
Atsakyti
Sveikos, supermamos,
Paskaičiau čia jūsų bėdas ir toks klausimas iškilo: tai kodėl echoskopija daroma tik 20 nėštumo savaitę, jei tiek būna komplikacijų moterims? Aš kai pas ginekologe pirmą kartą buvau su 5 sav., tai sakė, kad echoskopija daroma tik 20 sav., nors mačiau kad visai liekna mamytė rodė echoskopija savo vyrui...nieko nesuprantu...Tai reikia tada reikalaut ir pinigus mokėt už tai, kas ir taip turėt būti daroma...
Ypač, kai pirmas nėštumas yra, juk mes mamytės nei tos patirties turim, bijom visokių skausmelių, o jei jie praeina vėl bijom, kad kažkas negerai.
Stiprybės visoms!
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2008 07 10, 18:45)

Man nebuvo jokiu iskyru- viskas puikiai- nepykino, bet buvau jautri kvapams, krutine atleido 10 sav nors nesivyste nuo 7...
Kadangi jums tieklaiko ir neaisku ka mato- nueik i kita poliklinika- kad ir privaciai- naujesni echo gal tures, HCG tyrimuka padarys
Nes man paziurejo su echo, tada dare du HCG (nepamenu su keliu dieneliu pertrauka) ir tada, kadangi HCG nedidejo o mazejo- buvo viskas aisku
sekmes tau ir stiprybes.
Atsakyti