Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(Deep Blue @ 2008 07 12, 11:47)
Man nebuvo jokiu iskyru- viskas puikiai- nepykino, bet buvau jautri kvapams, krutine atleido 10 sav nors nesivyste nuo 7...
Kadangi jums tieklaiko ir neaisku ka mato- nueik i kita poliklinika- kad ir privaciai- naujesni echo gal tures, HCG tyrimuka padarys
Nes man paziurejo su echo, tada dare du HCG (nepamenu su keliu dieneliu pertrauka) ir tada, kadangi HCG nedidejo o mazejo- buvo viskas aisku
sekmes tau ir stiprybes.

na as ir einu privaciai, nes jei eiciau i poliklinika tai isvis nei ziuretu, nei matytu...pas mus tokia provincija kad baisu...ir su tais HCG problema, nes net nezinau kur juos daro, nes pas mus rajone tikrai nedaro..gal i klaipeda tektu vazinet, o tai butu 100km...aisku jei antradieni per echo vel kils abejoniu, tai greiciausiai ir sius darytis HCG, gal nespres vien is echo...nes kaip ir pati gydytoja sake, kai ziurejo 7 savaiciu, kad gal sunkiai matosi, nes man buvo cezaris darytas ir per tuos randus gali nesimatyti...tai tokia ir yra vienintele viltis...bet ta nuojauta nuojauta nuojauta... unsure.gif huh.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2008 07 12, 12:41)
na as ir einu privaciai, nes jei eiciau i poliklinika tai isvis nei ziuretu, nei matytu...pas mus tokia provincija kad baisu...ir su tais HCG problema, nes net nezinau kur juos daro, nes pas mus rajone tikrai nedaro..gal i klaipeda tektu vazinet, o tai butu 100km...aisku jei antradieni per echo vel kils abejoniu, tai greiciausiai ir sius darytis HCG, gal nespres vien is echo...nes kaip ir pati gydytoja sake, kai ziurejo 7 savaiciu, kad gal sunkiai matosi, nes man buvo cezaris darytas ir per tuos randus gali nesimatyti...tai tokia ir yra vienintele viltis...bet ta nuojauta nuojauta nuojauta... unsure.gif  huh.gif

Bet juk yra dar vidinis echo- su juo tikrai geriau mato nei per pilva, bet jei toki gyd turi, turetu pati sumastyti g.gif man 7 sav lygiai buvo, tai per pilva mate tik pusliuka, o per vidini ir klecka ir sirdute thumbup.gif
laikykis 4u.gif
Atsakyti
Labukas, nezinau kur rasyti, bet jusu pasiteirausiu, gal zinot kas yra kai tustinuos buna zalsvos spalvos, ar tai blogai, laukiuosi kazkur 5sav. pirma karta kai pastojau ir taip buvo, bet nuo pradziu taip buvo, viskas pasibaige nesivystanciu nestumu. Bijau kad vel taip nebutu verysad.gif Pas gyd einu tik poryt, labai bijau... verysad.gif
Papildyta:
Labukas, nezinau kur rasyti, bet jusu pasiteirausiu, gal zinot kas yra kai tustinuos buna zalsvos spalvos, ar tai blogai, laukiuosi kazkur 5sav. pirma karta kai pastojau ir taip buvo, bet nuo pradziu taip buvo, viskas pasibaige nesivystanciu nestumu. Bijau kad vel taip nebutu verysad.gif Pas gyd einu tik poryt, labai bijau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2008 07 11, 11:19)
zveriuke, o ar buvo gemalineje pusleleje tryniu maisas? nes man pamate tryniu maisa, sake geras, o embriono lyg ir kazkoks seselis buvo visai neryskus

Pirma nestuma kazka lyg ir mate, bet tikrai ne toki, koks turejo but , jei nestumas butu buves normalus.
Papildyta:
QUOTE(l-u-x @ 2008 07 14, 11:22)
Labukas, nezinau kur rasyti, bet jusu pasiteirausiu, gal zinot kas yra kai tustinuos buna zalsvos spalvos, ar tai blogai, laukiuosi kazkur 5sav. pirma karta kai pastojau ir taip buvo, bet nuo pradziu taip buvo, viskas pasibaige nesivystanciu nestumu. Bijau kad vel taip nebutu  verysad.gif Pas gyd einu tik poryt, labai bijau... verysad.gif

Gal tau infekcija kokia g.gif Siaip ismatu spalva ir konsistencija su nesivystanciu nestmu nieko bendro neturi schmoll.gif Nebent del organizmo infekcijos lelius gali nesivystyt g.gif
Atsakyti
O ar gali buti kad taip organizmas reaguoja i vaisiu? nes kiek girdejau pradzioj organizmas gali i nestuma reaguoti kaip i svetimkuni?
Atsakyti
QUOTE(l-u-x @ 2008 07 14, 15:59)
O  ar gali buti kad taip organizmas reaguoja i vaisiu? nes kiek girdejau pradzioj organizmas gali i nestuma reaguoti kaip i svetimkuni?

i nestuma gali reaguoti kaip i svetimkuni tada, kai moters kraujo grupes rezus -, o vyro +...Bet ir tai sis konfliktas gali pasireiskti daug didesniame nestume...
Atsakyti
QUOTE(Leilah @ 2008 07 14, 16:04)
i nestuma gali reaguoti kaip i svetimkuni tada, kai moters kraujo grupes rezus -, o vyro +...Bet ir tai sis konfliktas gali pasireiskti daug didesniame nestume...

Ir dar man atrodo,kai moteris gali auginti savo pilvuke tik tam tikros lyties leliu g.gif Bet tiksliai tikriai nezinau...tik esu kazka girdejus, kad moters organizmas gali atmest tam tikros lyties vaikucius, nors is pradziu is vyro ir priima.
Atsakyti
pagaliau turiu super naujiena - mano nestuke.gif viskas thumbup.gif
trecioji echo parode leliuka, sirdute plaka ir siaip viskas atrodo tvarkingai.... taigi mano nuojautos apie nesivystanti liko nieko vertos blush2.gif rolleyes.gif pasirode kad visos baimes jog nera nestumo simptomu ir nesimate echoskopu iki pat 9 sav buvo be reikalo... taigi kitoms, kurios skaitines sia temele, linkiu isanksto nepradeti panikuoti, kaip tai nutiko man.... 4u.gif
(aisku db man jau lengva sneketi..... ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(linucka @ 2008 07 16, 20:05)
pagaliau turiu super naujiena - mano  nestuke.gif  viskas  thumbup.gif
trecioji echo parode leliuka, sirdute plaka ir siaip viskas atrodo tvarkingai.... taigi mano nuojautos apie nesivystanti liko nieko vertos blush2.gif  rolleyes.gif  pasirode kad visos baimes jog nera nestumo simptomu ir nesimate echoskopu iki pat 9 sav buvo be reikalo... taigi kitoms, kurios skaitines sia temele, linkiu isanksto nepradeti panikuoti, kaip tai nutiko man.... 4u.gif 

Dziaugiuosi uz tave, man taip pat nera jokiu nestumo simptomu jauciuosi iprastai lyg nesilaukciau g.gif . Todel labai bijau. Siandien einu pas gine - tikiuosi mano baimes nepasitvirtins.
P.s. man 7 sav.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 09 rugsėjo 2008 - 15:01
QUOTE(linucka @ 2008 07 16, 20:05)
pagaliau turiu super naujiena - mano  nestuke.gif  viskas  thumbup.gif
trecioji echo parode leliuka, sirdute plaka ir siaip viskas atrodo tvarkingai.... taigi mano nuojautos apie nesivystanti liko nieko vertos blush2.gif  rolleyes.gif  pasirode kad visos baimes jog nera nestumo simptomu ir nesimate echoskopu iki pat 9 sav buvo be reikalo... taigi kitoms, kurios skaitines sia temele, linkiu isanksto nepradeti panikuoti, kaip tai nutiko man.... 4u.gif 

bet tikrai ilgai nesimate, net iki 9 savaites blink.gif juk tokiu metu jau kojytes rankytes galima yziureti
Atsakyti
Sveikos, esu cia naujoke, bet manau kad turetu tikti si tema. Esu nestuke.gif bet daktarai itare nesyvistanti,kiek lankiasi pas gydytoju jie nemate embriono ir itate kad yra nesivystantis. Truputi uzsimine kad gal neatinka laikas nuo menesiniu ie ekosk. Ir dabar mane stebi ir kai padare vidini ekoskopa pamate jau embriona thumbup.gif bet dar sirdute neplake schmoll.gif bet gal dar per mazas yra. Pagal minesines nestuke.gif turetu buti 9sav. o dakatras sake kad turetu buti tik apie 7 sav. tai kaip su ta sirdute ar jis dar per mazas yra? Tai vel vyksiu pas gydytoja rugsejo 22 d. patikrins jei dar nebus pradejus palkti tai jau tikriausiai darys cray.gif ir gyvenu tokioje nezynomybeje tai pagalvojau jums pasipasakosiu. Nors va cia skaitau ir kitoms viskas gerai buna, bet jaudulys viska daro.
Atsakyti
man pirmas nestumas buvo nesivystantis. visa laika kai lankiausi pas daktare, ji man nieko nesake kad kas nors blogai. nors matesi kad kazka itaria. tik kai pradejau kraujuot ir nuvaziavau i ligonine man pasaske kad nesivystantis. kad sustojo vystytis jau pries 4 sav, o mano daktare tipo nieko nemate. is mano leliuko buvo jau nieko nebelike, ir teko operuot.. verysad.gif si nestuma jau daktarai atsargesni. pastoviai daro tyrimus ir tikrina. jau 3 kart gulejau ligoninej del gresiancio persileidimo, bet dabar viskas gerai smile.gif
Atsakyti