Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

QUOTE(Gittuke @ 2008 11 20, 14:13)
Sveikos, noriu paklausti jusu nuomones.
Man dabar yra 35savaite nestumo, o fizinis vaisiaus issivystimas atitinka 33 savaites. Ar tai blogai? Ar tai tiesiog smulkesnis vaikiukas?

Aha, man panasiai. Jau 33 savaites, o vaisius kaip 31. Nu jeigu toliau augs, tai kaip ir viskas ok, bus tiesiog gal smulkesnis vaikas. Bet gi visokiu nesamoniu zmogus prisigavoji... Jeigu sustojo augti...?
Atsakyti
Labas,

o kokie pozymiai, kai nestumas nesivysto? Isskyrus tai, kad tai imanoma nustatyti echoskopu. Ir kokiame laikotarpyje gali pasireiksti? Cia labiau pradzioj nestumo ar gali bet kada? Man kartais suskausta sonus, padilgcioja, bet skausmas toks vienkartinis ir praeina. Tikiuosi, kad tai tik del raisciu tempimosi. doh.gif Geriu magni. Bet nelabai padeda. Pas gydytoja eisiu tikriausiai kita savaite. Jau bus 16-ta savaite.
Patarkit, jei kas zinot koki atsakyma smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2008 11 24, 14:27)
Labas,

o kokie pozymiai, kai nestumas nesivysto? Isskyrus tai, kad tai imanoma nustatyti echoskopu. Ir kokiame laikotarpyje gali pasireiksti? Cia labiau pradzioj nestumo ar gali bet kada? Man kartais suskausta sonus, padilgcioja, bet skausmas toks vienkartinis ir praeina. Tikiuosi, kad tai tik del raisciu tempimosi.  doh.gif Geriu magni. Bet nelabai padeda. Pas gydytoja eisiu tikriausiai kita savaite. Jau bus 16-ta savaite.
Patarkit, jei kas zinot koki atsakyma smile.gif  mirksiukas.gif

man ziauriai skaudejo pilvo apacia ir kraujavau tai dave 10 kontroliniu dienu paziuret ar vaisius vystosi mums tada buvo 5/6 savaiciukes
aciu dievui viskas gerai mes augam po truputuka nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(inieska @ 2008 11 24, 14:32)
man ziauriai skaudejo pilvo apacia ir kraujavau tai dave 10 kontroliniu dienu paziuret ar vaisius vystosi mums tada buvo 5/6 savaiciukes
aciu dievui viskas gerai mes augam po truputuka  nestuke.gif

O man per visa ta laikotarpi nieko nenutiko (tfu tfu tfu) 4u.gif
Net nekraujavau nei laselio, nei kokios kitos keistos isskyros buvo, nieko. Net pilvo neskaudedavo. Tik neseniai, kelias dienikes is eiles skaudena. Bet sakau, kad gal cia del to, kad pilvas tempiasi? Juk dabar aktyviau pradeda augti vaikiukas, dideja sparciau, tai ir gimda greiciau plecias. blink.gif g.gif Gal del to? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2008 11 24, 14:27)
Labas,

o kokie pozymiai, kai nestumas nesivysto? Isskyrus tai, kad tai imanoma nustatyti echoskopu. Ir kokiame laikotarpyje gali pasireiksti? Cia labiau pradzioj nestumo ar gali bet kada? Man kartais suskausta sonus, padilgcioja, bet skausmas toks vienkartinis ir praeina. Tikiuosi, kad tai tik del raisciu tempimosi.  doh.gif Geriu magni. Bet nelabai padeda. Pas gydytoja eisiu tikriausiai kita savaite. Jau bus 16-ta savaite.
Patarkit, jei kas zinot koki atsakyma smile.gif  mirksiukas.gif

Ankstyvam nestume vaisiaus nesivystymas labai greitai pasireiskia tepliojimu bei sumazeja arba isnyksta nestumo pozymiai. O tavo atveju manau kad viskas gerai ir be reikalo nerimauji, tempimas ir lengvas padilgciojimas yra normalu augant pilvukui nestuke.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2008 11 25, 23:18)
Ankstyvam nestume vaisiaus nesivystymas labai greitai pasireiskia tepliojimu bei sumazeja arba isnyksta nestumo pozymiai. O tavo atveju manau kad viskas gerai ir be reikalo nerimauji, tempimas ir lengvas padilgciojimas yra normalu augant pilvukui  nestuke.gif  thumb_yello.gif

Aciu! 4u.gif
Smagu girdeti! mirksiukas.gif
Tiesiog pirmas nestumas uztat ir nerimauju smile.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos,
esu ir as ta pati patyrusi, tik mano atveju viskas buvo taip netiketa. vaikelis buvo planuotas ir labai lauktas. Nestumo pozymiai visi tebebuvo. Ejo 16 savaite. Pajutau maudima pilvo apacioje, tarsi menesiniu, o nuejus i tuoleta pamaciau krauja. Ligonines priemime elgesi saltai, sake, ne tu pirma, ne tu paskutine. Gydytojos net budincios nebuvo. Slauges pastate magnio lasaline ir sustabde kraujavima. Kai vyras pasiuto, atsirado ir gydytoja. Padare ekoskopa, o ten - tuscia, tik pilna skysciu gimda. Viskas senai pradeje irti schmoll.gif padare valyma, gal 4 men gydziausi visokius gimdos ir kiausidziu uzdegimus. Buvo beveik net depresija uzpuolus. Liepe nepastot 6 men. O po 8 men pastojau. Mano berniukui greit jau 2 metukai tongue.gif Visom, kas ta kosmara patyre ar patirs, siulyciau nenusiminti - laikas gydo zaizdas ir dovanoja didziausius stebuklus 4u.gif
Atsakyti
ir aš esu patyrusi 2 nesivystančius nėštumus. Vienas nustojo vystytis 5 o kitas 8 savaitę. tada galvojau, kad išprotėsiu, net gyventi nesinotėjom. padarėm tyrimus. Mano tyrimai visi geri, bet ištyrus vyrą radom problemėlę pas jį. dabar pagydę vyrą tikuosi trečias kartas bus sėkmingas
Atsakyti
33 savaite dare echo, tai sake kad vaikas atasilikinejo 2 savaitem. Bet aciu Dievui vel padare 36 savaiciu ir sake, kad vaikas pasivijo savo kalendoriu thumbup.gif thumbup.gif . Labai labai dziaugiuosi, nes per ta menesi visko buvo: ir sirgau ir spaudimas buvo pakiles. Nu belieka islaukti tas 4 savaites jeigu iseis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2008 12 21, 22:48)
33 savaite dare echo, tai sake kad vaikas atasilikinejo 2 savaitem. Bet aciu Dievui vel padare 36 savaiciu ir sake, kad vaikas pasivijo savo kalendoriu  thumbup.gif  thumbup.gif . Labai labai dziaugiuosi, nes per ta menesi visko buvo: ir sirgau ir spaudimas buvo pakiles. Nu belieka islaukti tas 4 savaites  jeigu iseis  rolleyes.gif

na va kaip saunu kokios smagios zinios 4u.gif dziaugiames uz tave
Atsakyti
as jauciausi puikiai iki neseniai buvusio penktadienio. maudeno pilvo virsu. nuejau pas gine patikrino gimdos kakleli sake nesiot ir nesioti, pamaige pilva israse vaistuku virksinimo sureguliavimui ir paleido. taciau pirmadieni pastebejau kraujo lasa. nors buvo gana velyvas vakaras nuvaziavau i ligonine... nors turejo buti 16 savaite, mazius buvo vos 12 nei krutejo nei kvepavo... idomu tai jog gimda sake kaip 15 savaiciu. neaisku kada nustojo plakus sirdele, gal tik susitrauke maziukas iki tokio dydzio... skatino persileidima ir dare abrazija... nei sirgau, nei skundziausi, jauciuosi sveikiausia besilaukiancia... ir jokiu galimybiu:(
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 12 30, 22:24)
as jauciausi puikiai iki neseniai buvusio penktadienio. maudeno pilvo virsu. nuejau pas gine patikrino gimdos kakleli sake nesiot ir nesioti, pamaige pilva israse vaistuku virksinimo sureguliavimui ir paleido. taciau pirmadieni pastebejau kraujo lasa. nors buvo gana velyvas vakaras nuvaziavau i ligonine... nors turejo buti 16 savaite, mazius buvo vos 12 nei krutejo nei kvepavo... idomu tai jog gimda sake kaip 15 savaiciu. neaisku kada nustojo plakus sirdele, gal tik susitrauke maziukas iki tokio dydzio... skatino persileidima ir dare abrazija... nei sirgau, nei skundziausi, jauciuosi sveikiausia besilaukiancia... ir jokiu galimybiu:(

laikykis mergyt verysad.gif liudna bet toks tas gyvenimas.
Atsakyti