QUOTE(emely @ 2008 10 30, 19:18)
Gal kam idomu bus paskaityt kaip buna, tai pratesiu savo istorija. Buvau siandien poliklinikoj, patvirtino nesivystanti, suejo trys daktares ir visos nesuprato ka mato, sake puslyte tuscia ir subliuskus, o uz gimdos kazkokie skysciai susikaupe, ir dar kiausideje cistuke

Liepe nieko nelaukiant pasiemus slepetes ir chalata vaziuoti i ligonine, sake darys valyma nes laukti kazkodel gali buti pavojinga. Nuvaziavau i raudonaji kryziu, ten paskubom atleke daktaras ir liepe staigiai rengtis nes jo jau ant operacinio stalo kita pciente laukia, paziurejo ecoskopu 5 sekundes gal ir liepes palaukti kol baigs operacija isejo. Laukiau gal pusantros valandos. O grizes tik uzpilde polierius ir paleido namo. Sake po savaites pasirodyt. To ka gydytoje poliklinikoje kruopsciai i lapuka prirase, net neperskaite, o ir mano pasakojimus, kad kraujuoju po truputi jau 12 dienu ir niekaip neisivalo ir kad gines kazka uz gimdos mate, ignoravo

Tai va taip sugaisusi visa diena gydymo istaigose ir likau nesupratusi, kas per gydytojai pas mus ligoninese dirba, dar neteko matyti tokio atmestinumo. Bandysiu rytoj kazkur privaciai patekti, nes nezinau ka daugiau daryti dabar.
Vajei

Užjaučiu mergyt
Panašias bėdas išgyvenau pavasari, tik mano gyd kaip tik nemate nieko blogo, kad vaiksciojau su nesivystanciu, nors is tikruju, bet kada gali prasideti kraujo uzkretimas ir tai gali buti labai pavojinga. apsilankyk pas gydytoja privaciai kuo skubiau. sekmes
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 31, 15:38)
O mano HCG šiandien 972,8

ginė sakė pasirodyti sekmadienį..
Nezinau ar pakankamai kyla HCG, bet kad dar verta palaukti tai tikrai...
Ar vaginaliniu echo tau apziura daro? gali buti kad isoriniu (per pilva) dar nemato- prašyk vaginalinio. Ir dar pabandyk nueiti pas kita gyd.
Sekmes