Įkraunama...
Įkraunama...

Nesivystantis nėštumas

Emely, būtinai pasidaryk HCG tyrimą, viskas pasidarys aišku per 2 dienas ir nereikės savaitę kankintis. O simptomai gali būti ir nuo Duphaston'o, bent jau man krūtinė būdavo visada jautri nuo jo. Bet kuriuo atveju laikau kumščius, kad viskas būtų gerai unsure.gif
Man buvo 6sav. kai prasidėjo kraujavimas, iš karto nulėkiau pas gydytoją, žirniukas buvo vietoj, paskyrė savaitę gulimą režimą. Dar tris dienas žiauriai kraujavau, kaip per mėnesines, abu su vyru jau buvom susitaikę kad viskas. Dar po poros dienų nukeliavom pas gydytoją, padarė echoskopiją, o žirniukas vis dar vietoj buvo, bet per mažas pagal amžių. Kaip gydytojas pasakė, greičiausiai nepavykęs persileidimas buvo. HCG parodė 246, po trijų dienų tik 83, deja, nesivystantis. Dabar vėl laukiu, kada prasidės kraujavimas, gal bent jau jokių pagalbinių priemonių nereikės...
Atsakyti
Geda man del tokio neismanymo, bet kurgi ta hCG tyrima darytis? blink.gif Ar jums jusu gydytoja pasiule, ar pacios papraset, ar galima kazkur savarankiskai kreiptis, kad mokamai padarytu?
Eisiu pas daktare poryt ryte. Nuo vakar vakaro kaip per menesines kraujuoju, bet nieko neskauda unsure.gif
Nusibodo sita busena juodai, kai viena diena jau patikiu, kad viskas bus gerai, o kita vel kraujas pasipila, atrodo, kad mano organizmas tyciojasi is manes g.gif Vakar staigiai pakilo temperatura nuo 36.9 iki 37.3 o po valandos nukrito iki 36.8 ir pradejau kraujuoti. Siandien termometras tik 36.6 rodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2008 10 28, 21:31)
Geda man del tokio neismanymo, bet kurgi ta hCG tyrima darytis?  blink.gif  Ar jums jusu gydytoja pasiule, ar pacios papraset, ar galima kazkur savarankiskai kreiptis, kad mokamai padarytu?
Eisiu pas daktare poryt ryte. Nuo vakar vakaro kaip per menesines kraujuoju, bet nieko neskauda unsure.gif
Nusibodo sita busena juodai, kai viena diena jau patikiu, kad viskas bus gerai, o kita vel kraujas pasipila, atrodo, kad mano organizmas tyciojasi is manes  g.gif  Vakar staigiai pakilo temperatura nuo 36.9 iki 37.3 o po valandos nukrito iki 36.8 ir pradejau kraujuoti. Siandien termometras tik 36.6 rodo  blink.gif

eik pas gyd. ne poryt o DABAR
HCG tyrima gali siusti, galima ir paciai savarankiskai pasidaryti, kainuoja apie 30lt, kur ji daro gali pasiskaityti temoje HCG
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 20, 15:28)
Sveikos,

Mano HCG kilo tvarkingai.. ketvirtadienį 149, penktadienį 235, šeštadienį 289 (mažiau pakilo, nes nebuvo praėjusios 24 val. tarp tyrimų, jei būtų praėjusios, tai būtų buvę apie 297), o šiandien, pirmadienį 216. Įtaria nesivystantį. Liepė laukti kol pradėsiu kraujuoti ir išsikraujuosiu.. turbūt vilties nebeturėt  unsure.gif ?

Mano neaiški situacija tęsiasi doh.gif
Po poros dienų kartojau HCG buvo 208,9, laukiau kol prasidės kraujavimas, o niekas neprasidėjo.. praėjo 5 dienos po paskutinio tyrimo, nuėjau pas ginę, sakė, nieko nemato, liepė laukti dar savaitę.. ir sakė pakartoti HCG po poros dienų.. pakartoju, ogi 679,4 blink.gif ... čia tai buvo vakar.. šiandien 727,5 Ką man galvot ? blink.gif ginė sakė, jei rytoj echo nieko nematys, tai siųs į ligoninę valymui.. tik ką valys ir iš kur, jei nieko nemato doh.gif Mergaitės, nejaugi niekam panašiai nebuvo.. nepatingėkit, parašykit.. 4u.gif
Atsakyti
Gal kam idomu bus paskaityt kaip buna, tai pratesiu savo istorija. Buvau siandien poliklinikoj, patvirtino nesivystanti, suejo trys daktares ir visos nesuprato ka mato, sake puslyte tuscia ir subliuskus, o uz gimdos kazkokie skysciai susikaupe, ir dar kiausideje cistuke blink.gif Liepe nieko nelaukiant pasiemus slepetes ir chalata vaziuoti i ligonine, sake darys valyma nes laukti kazkodel gali buti pavojinga. Nuvaziavau i raudonaji kryziu, ten paskubom atleke daktaras ir liepe staigiai rengtis nes jo jau ant operacinio stalo kita pciente laukia, paziurejo ecoskopu 5 sekundes gal ir liepes palaukti kol baigs operacija isejo. Laukiau gal pusantros valandos. O grizes tik uzpilde polierius ir paleido namo. Sake po savaites pasirodyt. To ka gydytoje poliklinikoje kruopsciai i lapuka prirase, net neperskaite, o ir mano pasakojimus, kad kraujuoju po truputi jau 12 dienu ir niekaip neisivalo ir kad gines kazka uz gimdos mate, ignoravo blink.gif Tai va taip sugaisusi visa diena gydymo istaigose ir likau nesupratusi, kas per gydytojai pas mus ligoninese dirba, dar neteko matyti tokio atmestinumo. Bandysiu rytoj kazkur privaciai patekti, nes nezinau ka daugiau daryti dabar. unsure.gif
Atsakyti
nu cia pas jus mergaites ir x-failai blink.gif
Atsakyti
O mano HCG šiandien 972,8 blink.gif ginė sakė pasirodyti sekmadienį.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emely @ 2008 10 30, 19:18)
Gal kam idomu bus paskaityt kaip buna, tai pratesiu savo istorija. Buvau siandien poliklinikoj, patvirtino nesivystanti, suejo trys daktares ir visos nesuprato ka mato, sake puslyte tuscia ir subliuskus, o uz gimdos kazkokie skysciai susikaupe, ir dar kiausideje cistuke blink.gif Liepe nieko nelaukiant pasiemus slepetes ir chalata vaziuoti i ligonine, sake darys valyma nes laukti kazkodel gali buti pavojinga. Nuvaziavau i raudonaji kryziu, ten paskubom atleke daktaras ir liepe staigiai rengtis nes jo jau ant operacinio stalo kita pciente laukia, paziurejo ecoskopu 5 sekundes gal ir liepes palaukti kol baigs operacija isejo. Laukiau gal pusantros valandos. O grizes tik uzpilde polierius ir paleido namo. Sake po savaites pasirodyt. To ka gydytoje poliklinikoje kruopsciai i lapuka prirase, net neperskaite, o ir mano pasakojimus, kad kraujuoju po truputi jau 12 dienu ir niekaip neisivalo ir kad gines kazka uz gimdos mate, ignoravo  blink.gif Tai va taip sugaisusi visa diena gydymo istaigose ir likau nesupratusi, kas per gydytojai pas mus ligoninese dirba, dar neteko matyti tokio atmestinumo. Bandysiu rytoj kazkur privaciai patekti, nes nezinau ka daugiau daryti dabar.  unsure.gif

Vajei 4u.gif Užjaučiu mergyt 4u.gif
Panašias bėdas išgyvenau pavasari, tik mano gyd kaip tik nemate nieko blogo, kad vaiksciojau su nesivystanciu, nors is tikruju, bet kada gali prasideti kraujo uzkretimas ir tai gali buti labai pavojinga. apsilankyk pas gydytoja privaciai kuo skubiau. sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 31, 15:38)
O mano HCG šiandien 972,8  blink.gif  ginė sakė pasirodyti sekmadienį..  doh.gif

Nezinau ar pakankamai kyla HCG, bet kad dar verta palaukti tai tikrai...
Ar vaginaliniu echo tau apziura daro? gali buti kad isoriniu (per pilva) dar nemato- prašyk vaginalinio. Ir dar pabandyk nueiti pas kita gyd.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep Blue: 03 lapkričio 2008 - 11:08
man buvo taip daktarai visa laika itare nesivystanti nes 2 sav atsiliko g.gif 8 savaite pradejau kraujot, nulekiau pad daktarus sake kad persileidau, dave vaistuku kad susitraukinetu gimda ir pati issivalytu. savaitgali buvau pas daktarus sake kad gimda jau pati issivale, aciu dievui gramdyt nereikes smile.gif tik puse metu sake palaukt neplanuot verysad.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Man irgi nesivystantis, turėtų būti 8sav., o rodo tik 6sav.ir nėra širdies plakimo. Žiūrėjo vaginaliniu echo, jau du gyd., taigi rytoj važiuoju daryti valymo, nes man neprasideda kraujavimas verysad.gif Nežinau kaip to rytojaus sulaukti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivika @ 2008 11 05, 09:22)
Laba diena 4u.gif

Man irgi nesivystantis, turėtų būti 8sav., o rodo tik 6sav.ir nėra širdies plakimo. Žiūrėjo vaginaliniu echo, jau du gyd., taigi rytoj važiuoju daryti valymo, nes man neprasideda kraujavimas verysad.gif Nežinau kaip to rytojaus sulaukti verysad.gif

Laikykis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2008 10 30, 16:26)
Mano neaiški situacija tęsiasi  doh.gif
Po poros dienų kartojau HCG buvo 208,9, laukiau kol prasidės kraujavimas, o niekas neprasidėjo.. praėjo 5 dienos po paskutinio tyrimo, nuėjau pas ginę, sakė, nieko nemato, liepė laukti dar savaitę.. ir sakė pakartoti HCG po poros dienų.. pakartoju, ogi 679,4 blink.gif ... čia tai buvo vakar.. šiandien 727,5 Ką man galvot ?  blink.gif ginė sakė, jei rytoj echo nieko nematys, tai siųs į ligoninę valymui.. tik ką valys ir iš kur, jei nieko nemato  doh.gif Mergaitės, nejaugi niekam panašiai nebuvo.. nepatingėkit, parašykit..  4u.gif

man tai kaip buvo as nuejau privaciai ir paziurejo vaginaliniu davikliu ir pamate, nors ir sunkiai buvo pasislepes mazas zirniukas, bet plake sirdute thumbup.gif todel jei ziurejo per virsu patariu eit kitur
Atsakyti