Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojami nagai

Ilgai svarsciau ar priisiauginti nagus ir nusprendziau kol kas to nedaryti. Nes nusipirkau puikius priklijuojamus nagus, anglu firmos "Elegant touch", kaina apie 30lt. Na tikrai, atrodo super, patogus. Grazus prancuziskas manikiuras rolleyes.gif Dar ne vienas nesuprato,kad netikri,o mama netikejo, kad nepriauginti smile.gif zodziu, megstancioms eksperimentus rekomenduoju thumbup.gif o tu pigiuju po 8-10lt tai nepatariu,esu bandzius tai ir atsiklijuoja greit,ir stori,nenaturaliai atrodo.
Atsakyti
Mamulia, ir klijai tau tiko tie, kurie būna komplekte? Ir ką, nesimato taip?
Atsakyti
ash irgi klijavau gerus,ne pigius nagus.Nu grozhis neishpasakytas!!! Mano manikiuriste padare labai faina forma,patrumpino (pirkau l. ilgus) ir nulakavo prinokusiu treshniu spalva.Klijus ji naudojo savo,profesionalius.Nors ant nagu pakuotes buvo parashyta,kad jie taip pat profesionalus,ji tais klijais nepatikejo.Patys nagai buvo stiprus ir ploni.Vyras,dvi savaites prashe,kad pagrebliochiau nugaryte laugh.gif Buvo labai galia,kai reikejo nusiimti juos lauk.Turejau vargelio juos atlipindama doh.gif O po to,kai pamachiau savo tikruosius nagus!!!Siaubiakas!!!Sakiau,kad kitus klijuosiu tik po metu wink.gif
Atsakyti
tas ir yra, kad priklijuoti graziai atrodo labai, bet kai nusiimi juos doh.gif
Atsakyti
tai kas buna kai juos nusiimi? apsvieskit mane neismanele rolleyes.gif
Atsakyti
Atrodo tai labai graziai,siandien darbe vyrai sake komplimentus,aisku nesuprato,kad cia plastmase laugh.gif bet demesi atkreipe, sako tavo nagai super thumbup.gif siaip atrodo kaip priauginti smile.gif idesiu nuotrauka veliau smile.gif
Atsakyti
Traliabum-> nagi visas pavirshius nago taip suvarytas buna,kad tol,kol visas nagas nenuauga,vieshoje vietoje laikiau rankas sugniauzhus i kumshti,kad nagu nesimatytu.Visas nagu pavirshius toks atsilupinejes,nusisluoksniaves,su tais klijais nusilupa ir dalis nago.Va chia tai klijai laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
MAMULIA,o kiek laiko tu zadi ju nenusiimt?Is vis,kiek ilgai galima but juos uzsidejus?
Atsakyti
Raso,kad 10 dienu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (traliabum @ 2004 06 25, 21:37)
tai kas buna kai juos nusiimi? apsvieskit mane neismanele  rolleyes.gif

Nugi man tai nieko ten baisau nebuvo.Tik tiek kad labai trumpai juos sutvarko ir kai buvau ipratus su ilgais, tai keista buvo be ju.O man kaip tik kuri laika maziau sluoksniavosi ir buvo kietesni po to. Cia gal kaip kam rolleyes.gif
O atrodo tikrai graziai ir jei gerai viskas atlikta- net nepasakysi kad jie priklijuoti. wink.gif
Oiii, atsiprasau- buvau nedaskaicius viso reikalo tongue.gif As cia rasiau apie priauginamus nagus. Klijuotis nesilijavau- nezinau kas ten buna po tu kliju wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RAMAŠKA: 26 birželio 2004 - 13:52
Nu bet jau tie priauginti tikras vargs ir pinigu kisimas.
Vien pirmakart virs 100 reikia, norint kad graziai atrodytu, bent kas 2 savaites reikia dailint, kitaip matosi kur atauge, jie stori, ir buna kad atsiklijuoja arba nuluzta, arba tiesiog po jais vandens pribega ir keicia spalva, nu zodziu jei turi tiek pinigu, kad i menesi maziausiai 100 nagams skirti, valio, kitaip neverta prasideti.

Tai tik mano nuomone
Atsakyti
mano naguciai auga kaip ant mieliu,kad nespeju ju karpyti, neisivaizduoju kur man dar tuos priklijuotus klijuoti,mano pacios ilgesni biggrin.gif nors ir nesu didele megeja ilgu naguciu blink.gif taip ir buna-tos kurios nori, neturi,kuriom tas pats-turi laugh.gif
Atsakyti