Įkraunama...
Įkraunama...

Priklijuojami nagai

MAMULIA,o kaip tu juos nuemei?I tirpala koki specialu kisai,ar kaip?
Atsakyti
QUOTE (Cheburashka @ 2004 07 03, 12:55)
MAMULIA,o kaip tu juos nuemei?I tirpala koki specialu kisai,ar kaip?

Yra spec. skystis, bet as 15min palaikiau karstokam vandeny ir atsoko wink.gif
Atsakyti
QUOTE (mamulia @ 2004 07 03, 13:10)
Yra spec. skystis, bet as 15min palaikiau karstokam vandeny ir atsoko wink.gif

o kai buvaj su tais nagai ir plovei indus? neatsoko? nei vienas? net krastelis? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Aferiste @ 2004 07 03, 17:26)
o kai buvaj su tais nagai ir plovei indus? neatsoko? nei vienas? net krastelis? rolleyes.gif

Viska,ir vonia milteliais sveiciau,ir indus ploviau... Manau, cia del kliju, esu turejus prastesnes kokybes, tai atsoko po poros dienu beveik visi sad.gif
Atsakyti
Dusyk teko klijuoti nagus, daugiau nenoriu. Paskui per ilgai reikia laukt kol susitvarko, nes pasidaro labai silpni.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2004 07 03, 12:08)
Ne, ne pigiau wink.gif Pirma tai tai,kad komplekte yra 24vnt. nagu, vadinasi 2 kartams kaip minimum. Be to, as tuos pacius vel klijuosiu,tik truputi kliju likucius dilde pasalinsiu, jie nesusigadino visiskai wink.gif

reikia priminti kad priklijuojamus nagus negalima ilgai nesioti ir pastoviai. tam yra priauginami, kurie ne taip kenkia nagui. ax.gif
Atsakyti
As irgi esu klijavusi kelis katus,atrodo gana naturaliai jei pasirenki tinkama ilgi ir ploti nagucio.As buvau prisiklijavusi nagus jau kartu su prancuzisku manikiuru,atrode kokia savaite labai gerai thumbup.gif ,po to pradejo matytis kaip nuaugineja nagas naturalus,bet as juos pranesiojau apie 2 savaites ir visai nieko.Tik po to nuklijavusi negalejau ziureti i savo naturalu naga,kazkaip man jie negaziai atrode g.gif
Atsakyti
Gaila, Tavo nuoroda neveikia, bent jau man sad.gif
As vel ikisiu skeptiska savo trigrasi - esu tiek pries priauginamus, tiek pries kitokius - priklijuotus ir t.t. nagus. Turiu pasakyti, kad vyro dukra (is pirmosios santuokos) vos pamacius mano gelio nagus (kuriuos visos drauges gyre kaip neva naturalius), susuko "False nails!!!!!" (jai labiau sekasi kalbeti angliskai). Po keliu menesiu jus nusilupau ir, nailteko pagalvba, uzsiauginau savus, tai dabar dukra varto mano rankas is visu pusiu, krapsto, lanksto ir vis spirga - nu nejau jie tikri? biggrin.gif
Nesu didele naturalaus grozio salininke, bet jeigu naturalus nagai gali atrodyti puikiai, kam detis storus ir gremezdiskus dirbtinius?
Atsakyti
Vat dabar tai savo naguciai didziuojuosi :PPP nes jie lb ilgi ir naturalus :PPPP drauge net prisiaugino nesenai, o mano vistiek ilgesni nei jos smile.gif))

Bet buvo laikai............
Lygiai pries pora metu pradejau augint nagucius, bet taip isejo, kad vos uzauge ilgesni, man nuluzo du nagai!!!! Pora dienu pries mano gimsiaka!!!!!!! Taip gaila buvo visus nusikirpt pries tokia svente, tai nusprendziau juos du prisiklijuoti. Nusipirkau atrodo firmos "Nails enaimel" ar kazkas panasaus smile.gif)) visa rinkini nagu panasiu i mano naturalia forma smile.gif)) mokejau apie 15lt tai ir graziai nudildinus tuos du nagus, priklijavau i nelaimeliu veitas smile.gif)) Kai visus nusilakavau atrode beweik kaip tikri (kam neprisipazinau, tie net nepastebedavo ). bet vat..... pranesiojau dvi savaites ir pradejo ataugt tai nusprendziau juos nusilupt........ o kai nusilupau verkiau visa diena............................. Nago pavirsius buvo visiskai isestas!!!!!!!!! Tiesiog duobes nage buwo!!!!!! Taip gaila nagu dar niekada nebuvo!!!!!!! Nuo to karto daugiau naggu nebesiklijuoju, o auginu!!!!

Kas nori ilgu, naturaliu patariu (asmenine patirtis smile.gif ) :
•gerti kas dien vitaminus nagu stiprinimui
•daznai teptis stiprinamuou nagus laku (pati bandziau loreal 25lt ir dabar naudoju orly 13lt tai nei wienu nenusivyliau)
•kai nesitepi gyduomuoju stenkis visalaik lakuoti storu nagu lako sluoksniu tai tai irgi padaro naga twirtesni
•jei iskyla nagas greit beg pas manikiurininke kuri paklijuos naga, o tai tekainujoja 1-3lt
Atsakyti
Nu nesuprantu kam ieškoti, pirkti neaiškios kokybės plasmaskes, pačiai dildintis, klijuotis, lakuotis, panešioti savaite laiko, mokėti 30lt. o po to grauzti save, kam sugadinai nagą ateinantiems bent jau trims mėnesiams, kai -
galima normaliai ateiti i salona, atsipalaiduoti, išgerti kavutės, pasijausti kaip ponia ir patikėti darbą manikiūrininkei. Ir iš viso sumokėti 65lt už gelinius nagus ir orginalią nagų dailę! dabar visokių akcijų kalėdinių yra. 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(jazy @ 2005 12 06, 14:47)
Nu nesuprantu kam ieškoti, pirkti neaiškios kokybės plasmaskes, pačiai dildintis, klijuotis, lakuotis, panešioti savaite laiko, mokėti 30lt. o po to grauzti save, kam sugadinai nagą ateinantiems bent jau trims mėnesiams, kai -
galima normaliai ateiti i salona, atsipalaiduoti, išgerti kavutės, pasijausti kaip ponia ir patikėti darbą manikiūrininkei. Ir iš viso sumokėti 65lt už gelinius nagus ir orginalią nagų dailę! dabar visokių akcijų kalėdinių yra. 000054.gif

Nu nesuprantu kam ieškoti neaiškios manikiūrininkės, jai patikėti ir taip vargšus nagučius, leist dildint nagus iki užkaitimo, panešiot gelį/akrilą ,kol savieji nukris ir dar mokėt šimtus litų doh.gif , kai gali -
nueiti i saloną, nusipirkti nagų stiprinimo laką, grįžtant namo užsukti į vaistinę, užgriebti kalcio papildo, grįžus namo išsidrėbti lovoje su puodeliu kavos,nusilakuoti nagus, išgerti kalcio tabletę ir laiką,kurį praleistum pas manikiūrininkę pradūkt su vyru wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ViChy @ 2005 04 24, 16:17)
Ideciau foto parodyti kaip atrode mano priklijuoti nagai...

Bandau dar ikelti karteli smile.gif user posted image

tik bloga kokybe...
Atsakyti